Blogolj!

KALMÁR SÉRÜLÉSE SÚLYOS

Trollfoci
2019.11.16.

Ahogy attól mindig tart az ember egy barátságos- vagy gálameccs alkalmával, nem úszta meg sérülés nélkül a válogatott a Puskás Aréna avatómeccsét. Kalmár Zsoltot ugyanis le kellett cserélni a második félidőben, és már az arcán is látható volt, hogy nagy eséllyel áldozattal fog járni számunkra az stadionünnep.

És sajnos ez így is lett: a DAC, sérüléséből épp csak visszatért középpályása bokatörést szenvedett. Íme az MLSZ közleménye:


Mielőbbi felépülést kívánunk!

IBRA: NÉZZETEK BASEBALLT!

Trollfoci
2019.11.14.

Zlatan Ibrahimovic távozott az MLS-ből, és az elköszönésnek egy hozzáillően sajátos, és természetesen >>szerény<< módját választotta.


Jöttem, láttam, uralkodtam. Köszönöm, LA Galaxy, hogy éreztetted velem, hogy még élek. A szurkolóknak pedig – ti Zlatant akartatok, én Zlatant adtam nektek. Szívesen. A történet folytatódik... Most menjetek és nézzetek újra baseballt!” – írta a svéd klasszis.

BEMUTATTAK JÓPÁR EB-MEZT, NEM IS ROSSZAK - képek

Trollfoci
2019.11.13.

A 2020-as futballév nagy eseménye a foci-Eb lesz, ráadásul jubileumi torna, hiszen 60 évessé válik jövőre a sorozat. A mezgyártók is igyekeznek felnőni a feladathoz, és a következő szezonra menő cuccokba öltöztetni a tornán résztvevő, vagy arra a végsőkig esélyes csapatokat.

És bár a címben azt írtuk, nem is rosszak a trikók, azért akad köztük egy-két érdekes darab. Lássuk, hogy sikerültek!

Németország:

Képtalálat a következőre: „germany 2020 kit”

Oroszország:

Képtalálat a következőre: „russia 2020 kit”

Belgium:

Képtalálat a következőre: „belgium 2020 kit”

Spanyolország:

Képtalálat a következőre: „spain 2020 kit”

Svédország:

Képtalálat a következőre: „sweden 2020 kit”

Svájc:

Képtalálat a következőre: „switzerland 2020 kit”

Horvátország:

Képtalálat a következőre: „croatia 2020 kit”

Írország:

Képtalálat a következőre: „ireland 2020 kit”

Wales (reméljük az Eb-n nem viselik majd...):

Képtalálat a következőre: „wales adidas euro 2020 kit”

EZÉRT NEM JÁTSZIK GERA PÉNTEKEN - videó

Trollfoci
2019.11.12.

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Gera Zoltán nem lép pályára a búcsúztatására (is) szervezett Uruguay elleni meccsen. Lássuk, mit mondott ő az M4-nek, mi ennek az oka:

ÓRIÁSI ÉLŐKÉP A PUSKÁS NYITÓJÁN - RÉSZLETEK

Trollfoci
2019.11.11.

A Carpathian Brigade természetesen az új Puskás stadion megnyitójára is készül. Óriási élőképet alakítanak majd ki a lelátón, melyhez azonban a szurkolótársak segítségét is kérik. A részletek:

SZOBOSZLAIS PIZZA KÉSZÜLT NÁPOLYBAN! - képek

Trollfoci
2019.11.07.

Él Nápolyban egy Antonio D'angelo nevű pizzakészítő. Oké, eddig ez nem egy nagy hír, hiszen az olasz kaják zászlóshajója épp onnan származik, szóval van néhány pizzasütő a városban. Toni barátunk azonban tud valami extrát: arcképeket mintáz a pizzák feltétére.

Bizony, méghozzá sokszor hírességek, köztük focisták arcát viszi vászonra tésztára. A nem mindennapi művészeti ágnak pedig már magyar "modellje" is akadt: Szoboszlai Dominik arcát öntötte a nem túl időtálló formában Antonio mester.

A napokban Nápolyban csapatával döntetlent elérő magyar játékos csapattársával, Haalanddal együtt került be a pizza hírességek csarnokába. Íme az ehető képmások (lapozz jobbra, Haalanddal kezdődik):

 

FORRÓ LESZ A TALAJ RÓMÁBAN, A CELTIC SZURKOLÓKNAK

Trollfoci
2019.11.06.

Közel 8000 Celtic szurkoló érkezik a napokban Rómába és előre borítékolhatóak lesznek az utcai megmozdulások, pofozkodások, kergetőzések, kocsmák és azok bútorainak átrendezésére irányuló akciók.

A skót klub már előre ki is adott egy közleményt, amelyben felhívják a zöld-fehér drukkerek figyelmét arra, hogy az olasz fővárosban, csakis nagy csoportokban mászkáljanak, ne viseljenek a klubra utaló színeket, ne fogyasszanak alkoholt (mondjuk ez a skótoknál igen nehéz lesz). Továbbá ne közelítsék meg egyedül a római olimpiai stadiont, illetve a meccs végén maradjanak a vendégszektorban.

Az olasz rendfenntartók is kiemelten készülnek a találkozó biztosítására, "köszönhetően" a Celtic szurkolói csoportjának, a Green Brigade, a két csapat korábbi mérkőzésén bemutatott koreográfiája miatt (is).

A Celtic "ultráinak" politikai meggyőződése, szöges ellentéte a Lazio szurkolók jobboldali beállítottságának, amelynek hangot és képet is adtak a már említett koreóval, amelyen a volt olasz diktátor, Benito Mussolini volt látható, fejjel lefelé felakasztva, egy "Kövessétek a vezetőtöket!" felirattal. 

A mérkőzés 2:1-es hazai sikerrel végződött, de az már előre borítékolható, hogy a csütörtök esti Európa Liga találkozón, nem csak a zöld gyepen fognak megmérkőzni a felek.

HÁT EZ MEG MILYEN TIZENEGYES???!!! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.11.06.

Nem vagyunk már Kiskokó-korú sihederek, láttunk már egy-két érdekességet az EA Sport háza tájáról, de így is mindig jön egy új dolog, amin meg tudunk lepődni. Most például a lenti videón látható eset, amihez hasonlóval még nem találkoztunk.

Az oké, hogy közel állsz a tizinél, hátha jön a kipattanó, na de, hogy segítesz elrúgni, az nem tűnik túl szabályosnak :DDD
Ezt a megoldást még a Tsubasa kapitány készítői is megirigyelhetnék!

Esport csapatuk kapitányának szakmai véleménye:
A labdarúgás szabályai szerint ez a gól érvénytelen, ugyanis csak a lövő játékos lehet a 16-oson belül, na meg a kapus, egészen a labda elrúgásának pillanatáig.
Viszont, mivel a FIFA 20-ról van szó, így csak egy kérdésem van: HOOOOGYAAAAN??? ????

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

'Hold on, bro. I got this.' 😂🎮 @joe.carterr @433esports

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TE FOCILABDÁVAL SEM TUDOD, NEKI TENISZLABDÁVAL IS MEGY! - videó

Trollfoci
2019.11.05.

Nem tudjuk, hogy még milyen szerepekben képes sikeres lenni Johnny Sins Baráth Boti, de úgy néz ki, hogy a teniszlasztival sem bánik rosszul.

Na jó, ez nem ő, de az biztos, hogy nem akármi a faszi. Úgy veri be a felsőbe, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nézzétek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When your tennis coach tells you to practice your 'volleys' 😉🎾 @dcfreestyle

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

SZTÁRJA NÉLKÜL JÖN URUGUAY A PUSKÁSBA?

Trollfoci
2019.11.04.

Úgy tűnik, eggyel kevésbé lesz harapós az ellenfél a Puskás Aréna 15-i megnyitóját. Luis Suarez ugyanis megsérült a klubja hétvégi bajnokiján.

A vádlijára kapott rúgás okozta a veszélyes fogazatú csatár vesztét, le is kellett cserélni már a 41. percben.

A meccs után a csapat közleményt adott ki, melyben hosszabb kihagyást jósolnak a dél-amerikai támadónak. Ennek értelmében kétségessé vált a szereplése a jövő pénteki avató mérkőzésen is, hiszen az már csak 11 napra van.

Talán fellélegezhetnek tehát a magyar játékosok, hiszen nagy eséllyel mégsem kell csibészelőben pályára lépniük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?