Blogolj!

A NŐI VB LEGSZEXISEBB JÁTÉKOSAI - képek

Trollfoci
2019.06.25.

Ezekben a napokban/hetekben zajlik a FIFA női labdarúgó vb, és igazán élvezetes meccseket is el lehet csípni, még ha egyik csapatnak sem szurkol az ember. Különösen igaz ez a férfi nézőkre, hiszen a csapatokban szép számmal találni a szemünknek -futballtudáson túl is - igazán kedves látnivalót.

Ezeknek a szebbnél szebb vb-résztvevő hölgyeknek a képei közül válogattunk most nektek. Íme:

60 MÉTERRŐL VERTE BE! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.06.24.

A maláj kupát valószínűleg nem sokan kíséritek figyelemmel, kivéve talán Németh Andrást, aki nyilván ebből a távol-keleti sorozatból is felmondja a legótvarabb csapat kezdőjét is. Na, de ezt a gólt akkor is látni kell, ha nem vagy Dajcsbandi!

A francia légiós, Hérold Goulon (hogy miért jön valaki Franciországból, Románián é Görögországon át, egészen Malajziáig focizni, azt inkább hagyjuk is) ugyanis 60 méterről vágott be egy szabadot a 93. percben.

Ezzel beállította a 3-1-es végeredményt, és végleg eldöntötte a meccset csapata, a Pahang javára. A gólhoz persze az is kellett, hogy az ellenfél kapusa nyomjon egy szép Dibuszingot: 

 

NAGY ÁDI TÖRÖKORSZÁGBAN FOLYTATJA?

Trollfoci
2019.06.21.

Egyre több válogatott(közeli) játékos vélt vagy valós klubváltásáról olvasni a napokban. Nem kerülhette ezt el Nagy Ádám sem, főleg azok után, hogy a napokban arról nyilatkozott, valószínűleg elhagyja a Bologna csapatát.

A kevés játéklehetőség miatt új utakat kereső középpályást az olasz lapok most a török bajnoksággal, egészen pontosan a Trabzonspor együttesével hozták hírbe.

A Trabzon egyébként sűrűn kerül szóba magyar játékosok kapcsán: legutóbb Szalai Ádámot boronálták velük össze, de azt is megírták már az utóbbi években, hogy Dzsudzsák Balázs is ott folytatja...

Egy biztos: a válogatottnak nagyon kéne egy játékban lévő Nagy Ádám, és nagyon jó lenne, ha mondjuk nem a Fradiba kéne visszajönnie fél évre kölcsönbe.

10 MILLIÓ EURÓ SZOBOSZLAIÉRT ANGLIÁBÓL?

Trollfoci
2019.06.20.

Újabb nagy csapat állt be a Szoboszlai Dominikért komolyabban érdeklődő klubok sorába - legalábbis a Football Insider nevű portál értesülése szerint. Az Arsenalról van szó, akik állítólag 9 millió fontot, vagyis 10,2 millió eurót sem sajnálnának a fiatal magyar játékosért.

Lassan már hozzászokunk, hogy hetente repkednek a "topklubok" nevei a válogatott új 10-esével kapcsolatban: legutóbb a Juventus ajánlattételi szándékáról lehetett olvasni, de volt már itt Inter, Dortmund, Bayern, meg amit akartok.

Az Arsenal állítólag azért fordulna a fiatal tehetségek felé, mert szűkítették az anyagi keretet a klubnál. Ez mondjuk nem éppen a legjobban hangzó indok Szoboszlai megszerzésére...

A transfermarkt.de egyébként (második legértékesebb magyarként) 12 millió euróra taksálja Szoboszlait, így az Arsenal 10 milliója elég jutányosnak hangzik. Nem hinnénk, hogy a Salzburg ennyiért elengedné játékosát, arról meg, hogy egyáltalán érdemes lenne-e máris eligazolnia, erősen megoszlanak a vélemények.

NIKOLICS A VIDIBEN? - SZAVAZÁS

Trollfoci
2019.06.19.

A minap kiderült: Nemanja Nikolics az idény végén biztosan távozik Amerikából. Mivel a visszavonuláson egyelőre nem gondolkodik, azonnal felvetődött, hogy hol folytathatná. 

Maga a játékos elismerte, a Vidi mindig is kedves marad a szívének, így nem kizárható, hogy hazatér az MB1-be. Ez nem utolsó sorban a válogatottba való esetleges visszatérését is elősegíthetné - bár ne feledjük, a meghívóról saját maga mondott le 2018-ban.

Nem a magyar ezüstérmes azonban az egyetlen opció a 2017-es amerikai gólkirály számára. Olyan híreket is hallani ugyanis, hogy másik egykori klubja, a lengyel Legia Varsó is megpróbálja visszaszerezni Nikolicsot.

Szerintetek hol lenne ideális folytatnia?

Hol lenne jobb helyen Nikolics?

Szavazok

MICSODA GÓLT RÚGOTT NOVOTHNY SOMA! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.06.18.

Eléggé eltűnt a radarról Novothny Soma, mióta télen a koreai kettőbe igazolt. Pedig már van, na nem tengernyi, de azért néhány gólja a Busan csapatában, és most egy újabbat szerzett.

Azt nem mondhatnánk, hogy bomba találattal repítette volna a 3-1-es győzelem felé a csapatát, de mindenesetre emlékezetes gól született. Főleg szerencsétlen kapusnak...

Somáék egyébként a tavaszi-őszi rendezésű pontvadászat második helyén állnak jelenleg. Cél a feljutás.

FÜLEKRE VIGYÁZNI! - DZSUDZSI + NO ROXA ÁJ - videó

Trollfoci
2019.06.17.

Csodálatos, elképesztő, eszméletlen ajándékkal lepte meg Jolly a 100. válogatottságán túllépő Dzsudzsák Balázst. Felénekelte neki a No roxa áj-t Dzsudzsira írt szöveggel...

A klasszikus hangzás mellett a szöveg is igazi muzikális élményt ad a hallgató számára. Élvezzétek!

MA 3 ÉVE, HOGY... - ÉLD ÁT ÚJRA! - videó

Trollfoci
2019.06.14.

"Magyarország gólt rúgott az Eb-n. Sőt! Úgy rúgott gólt, hogy azzal vezetett is, de, ami még fontosabb volt TrollFoci-szempontból az ez volt: „Szalai! Egy ide!”


Elszabadult az őrület és benne a Szalai-őrület, persze nem az addig megszokott, hanem annak pont az ellenkezője. Mi egyenesen egy, egyébként jó előre elkészített, felrobbanó Földet ábrázoló képpel tudósítottunk a hosszú ideje várt gólról. Ezután nem haboztunk megkövetni Ádámot az addigi oltogatós tartalmakért, hiszen a mennybe vitt mindannyiunkat. Együtt örült a több mint 300 000 segédmunkás és az adminok.

Az öröm pedig csak fokozódott, amikor Stieber megduplázta az előnyünket, és ezzel minden képzeletet felülmúlva, 2–0-ra megvertük a kissé nagy mellényű sógorokat. Akik aztán meg is kapták a magukét az oldalon sok-sok mém formájában."

HÁT EZ BENT VOLT! VAGY NEM? - videó

Trollfoci
2019.06.12.

Egy elég jó kameraállásból készült videó került fel a ma7.sk FB-oldalára arról az esetről, amikor még 0-0-nál nagyon közel került a magyar válogatott a vezetéshez Wales ellen. 

Nem sokkal Pátkai gólja előtt egy kapu előtti kavarodás után került a gólvonal közelébe a labda. Hogy bent volt-e teljesen, az nem látszott a közvetítés felvételeiből. Talán ez a videó segít. Egy biztos: a 7-es walesi a vonalon állva még kissé befelé nyúlt a labdáért.

Szerintetek?

Bent volt?

Szavazok

ÍGY ÜNNEPELT ROSSI A CSAPATTAL - videó

Trollfoci
2019.06.12.

A kispadon, sőt a meccs előtt, az öltözőben sem lehetett a csapattal a szövetségi kapitány, a holland Tarth-i Brienne hasonmásverseny 4. helyezettje miatt. Marco Rossi azonban a meccs után már természetesen a csapattal ünnepelt. 

Dzsudzsák Balázs Instagramján láthatjuk, ahogy teli torokból szólt a RIA-RIA HUNGÁRIA! Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Riaaaaaa riaaaaa🇭🇺🇭🇺🇭🇺🙏🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Ezeket a cikkeket olvastad már?