ELKÉPESZTŐ NAGY HELYZETET HAGYOTT KI SZALAI ÁDÁM!!!

Trollfoci
2018.04.28.

Szalai Ádám mostanában ismét szorosabb kapcsolatba került hű társával, a kispaddal, de mivel a legjobb házasságban is vannak olykor viták, ezért néha beáll játszani klubcsapatában.

Így történt ez a minap is, a Hoffenheim edzője 2-1-es vezetésénél beküldte a mi fiunkat. A döntés lehetett volna egy nagy húzás is, mivel Szalai bebiztosíthatta volna a győzelmet, ehhez mindössze 1 méterre az üres kapu előtt csak el kellett volna döntenie, hogy fejjel, vagy lábbal viszi be a kegyelemdöfést.

A mozdulatsorról akarva akaratlanul a máig felejthetetlen osztrákok elleni gól jut eszünkbe, csak amíg akkor kegyetlenül büntetett, most úgy döntött, hadd legyen még egy kicsit izgalmas a találkozó, ne pedig illetlen módon egy üres kapus szituációban döntse el a meccset. Óriási sportszerűség ez, nemde? Mondjuk volt egy csapattársa, aki egészen pofátlan módon mesterhármassal tette biztossá a győzelmet.

Van ez az egyiptomi gyerek, aki Ádám nevével akar dicsőséget szerezni magának, de hát úgy rohadt könnyű mindig gólt szerezni, ha üresen hagyják a védők, és nem olyan erős beadásokkal akarják kiszolgálni, mint Szalait.

ÁTUGORHATNA EZ A TÁVOLUGRÓ! - képek

Trollfoci
2018.04.27.

Mivel nyáron Oroszországban lesz a foci-VB, de a most kivételesen pont lemaradó válogatottunk miatt nem tudunk ott lenni, így legalább lélekben látogassuk meg a Nagy Medve országát!

És, ha nincs foci akkor minek? Hát mert lakik ott egy hölgy, aki meg minket látogathatna meg... Darya Klishinaról van szó. A szőke szépség távolugró - mondtuk már, hogy ez az új második kedvenc sportágunk? - és 27 esztendős.

Közel s távol(ugrásban) nem láttunk ilyen jó sportoló csajszit mostanában, és bár tavaly a világbajnokságon csak ezüstöt szerzett, nálunk ő az aranyérmes.
Már csak egy kérdésünk lenne: HOL LEHET JELENTKEZNI HOMOKNAK?

Jöjjön róla néhány fotó:KALAPÁCCSAL TÁMADTAK AZ ANGOLOK, AZ OLASZOKAT GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETÉRT ÍTÉLHETIK EL ŐKET

Trollfoci
2018.04.26.

Kezdhetnénk azzal is, hogy nyugaton már megoldották! De hétről-hétre, napról-napra látjuk, hogy ez bizony nincs így. A cikkünk nem egy argentin harmadosztályú mérkőzésről szól, ahol az ember még úgy gondolná, hogy azokban a meccsekben még benne van, hogy ilyen híreket olvassunk, hanem a Liverpool-A.S. Roma, Bajnokok Ligája találkozóról.

A mérkőzés előtt Jürgen Klopp jelezte a liverpooli fanatikusoknak, hogy ezúttal kicsit húzzák meg magukat és próbáljanak viselkedni, mondjuk ez nem nagyon sikerült és római kollégáikkal csatatérré változtatták az Anfield környékét, több autót és rendőrségi járművet is megrongáltak, kalapáccsal támadtak az ellenre.

Egy liverpool szurkolót övcsatokkal rohantak le az olaszok a videó felvételek alapján. A BBC azt írja, egy 53 éves ír férfiről van szó, akit tíz perccel a meccs kezdete előtt egy pub előtt támadtak meg, és súlyos fejsérüléseket szenvedett. A két római drukker gyilkossági kísérlet miatt felelhet a későbbiekben.

35 CENTIMÉTERES FŰBEN AKARTAK NYERNI. VESZTETTEK... - képek

Trollfoci
2018.04.25.

Óriási, a válogatott és Leekens mester számára is megfontolandó taktikát ötlött ki egy erdélyi megyei csapat. Az más kérdés, hogy ez se segített rajtuk...

A mögöttünk hagyott hétvégén, a Szilágy megyei ötödik vonalban a listavezető Szilágyudvarhelyet az utolsó helyezett Náprád csapata látta vendégül. A hazaiak nagyon szerették volna meglepni az élmenő ellenfelet.

A meglepetést pedig olyan formában gondolták megvalósítani, hogy nem nyírták le a füvet a mérkőzés előtt. Ennek köszönhetően, a beszámolók szerint, 35 cm-es pázsit fogadta a udvarhelyi csapatot.

Nyilvánvaló volt, hogy itt nem lesz meccs. Ám ekkor jött a következő meglepetés: mind a játékvezető, mind a megfigyelő alkalmasnak találta a küzdőteret a labdarúgás nevű sportra! A játékosok elmondása szerint olyan volt, mintha strandfocit játszottak volna: a labdát csak kiemelni lehetett a nagy fűből, a szabadrúgást pedig úgy tudták elrúgni, hogy előtte kitépkedték a bogyó körül a füvet.

Azonban hiába a "fortély", a találkozót 3-1-re elbukták a hazaiak, viszont a mérkőzés alatt többen is komoly sérülést szedtek össze...

(forrás: Székelysport Facebook)

ÍGY RÚGTÁTOK VOLNA KI BÓDOG TAMÁST, A DVTK EDZŐJÉT

Trollfoci
2018.04.25.

Bódog Tamás üde színfoltja lett a magyar labdarúgó közegnek. Profi mentalitásához, küzdeni akarásához, frappáns nyilatkozataihoz csak a DVTK focistái nem alkalmazkodtak, így a klubvezetés a folyamatos eredménytelenség miatt megvált tőle.

Hagyjuk is a jó öreg magyar beidegződést, hogyha nem megy a kupleráj, rosszak a ku**ák, akkor a madame-ot kell lecserélni, hanem beszéljünk arról, hogyha mégis ez a helyzet áll fent, akkor miképpen bocsássuk el a kupi vezetőjét?

Lehetünk egyenes emberek, - még ha az objektumot látogató törzsközönség azt is vallja, hogy nem a madame-al van a gond, hanem a csajokkal - és behívatjuk az irodába, kávéval, bubimentes ásványvízzel és hellyel kínáljuk. Aztán elmondjuk neki, hogy bocsánat, de nem vele képzeljük el a jövőt, bármennyire is nincs igazunk, mert legbelül érezzük, hogy hívhatnánk ide Rocco Siffredit is edzőnek, ezek nem tanulnak meg egyhamar b*szni...

De ne tegyünk így semmikép, mert mi magyarok vagyunk! Elintézhetjük ezt gyorsan és kellemesen is, úgy hogy nem kell az emberünk szemébe nézni, amúgy is adtunk neki flottás telefont, ingyen hívjuk. Közöljük vele, hogy megválunk tőle, természetesen mielőtt leraknánk említsük meg, hogy jó lenne, ha a flottás telót is leadná.

Nem csak a diósgyőri szurkolók körében, de a TrollFoci kommentelőinél is kicsapta a biztosítékot ez a bánásmód. De ugye sírva vigad a magyar, és minden szituációnak látjuk a kínkeservesen vicces oldalát is, így arra kértünk titeket, hogy írjátok le, miképpen váltatok volna meg ti Bódog Tamástól telefonon. Íme:

- Szia Tomi! Tudod, hogy ki volt a Diósgyőr előző edzője? Nem... HÁT TE!

- Tomi, most beszéltem a tulajdonossal, kérte erősítselek meg, hogy továbbra is számít rád a meccseken. Annyi, hogy innentől jegyet kell venned...

- Bocsi Tomi! De a buszbérlet még az év végéig jó...

- Szia Tomi, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Kezdjük a rosszal, legyünk túl rajta.
- Ok, ki vagy rúgva!
- Te jó ég, ez szörnyű! Mi lehet a jó hír ezek után?
- Tegnap este egy modell csajjal dugtam. Mondjuk ez neked mindegy...

- Halló, ön a DVTK vezetőedzője?
- Igen!
- Nem...

- Szia Tomi , ettől lehet nem leszel Bódog, de el lehet tolni a biciklit...

- Halló! Tamás? Nos....mivel üde színfoltja volt a magyar élvonalnak, győzni akarásával, profi mentalitásával, szakmai felkészültségével, valamint őszinte nyilatkozataival, jelentősen eltért a megszokott magyar edzői fösvénytől. Éppen ezért a játékosainkkal hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, nem alkalmas a továbbiakban magyar élvonalbeli csapat vezetőedzőjének!

- Instán akartunk kirúgni de nem vagy fent...

- Te Tomi, helló. Figyelj, kérhetem, hogy az edzés után ne fürgyééé le?

- Szia Tomi! Beszélnünk kell, mint ügyvezető igazgató egy ex-vezető edzővel...

-  Bódog úr! Szembeköptük és lehánytuk magunkat, mert sem az alibiző focistáinkkal nem tudtunk semmit tenni, sem pedig a mi hozzáértésünk nem nőtt az eltelt évek alatt. Így, hogy mindezt leplezzük, inkább úgy döntöttünk, hogy elterelésként kirúgjuk Önt, hogy utólag azt kommunikálhassuk, Önben volt a hiba. Még megvannak azok a kommunikációs sablonjaink, amelyeket az előző edzők hasonló kirúgásaikor használtunk, így csak a nevet kell majd behelyettesíteni az Önével...

- Jó napot Tamás! Emlékszel, amikor a múltkor a játékosok leadták a kocsik slusszkulcsát?
- Igen...
- Várjuk a Tiédet is!

- Szervusz! Tudod ki a legfrissebben kirúgott NB I-es edző? 
- Persze, Pacsi Bálint.
- Háááát... Izé...

- Szevasz Tomikám! Nem akarjuk, hogy átbuszozd a várost csak azért, hogy idegyere és kirúgjunk. Szép napot!

- Szia Tomi! Képzeld új edzőt keres egy MB1-es csapat!

-Igen? Melyik?

- Hát mi... 

TUTI BL-TIPPEK AZ ADMINOKTÓL!

Trollfoci
2018.04.24.

Ha nézni nem is, de nyerni azért szeretünk a biszem-baszom meccseken. És mivel nem vagyunk irigyek, és szeretnénk, hogy ti is csak kaszáljatok rajtuk, ezért adunk most néhány hiper-szuper-mega TUTI tippet!

-11 a 11 ellen fognak felállni
-csapatkapitányok száma 1,5 felett

-lesz bedobás
-lesz térfélcsere a szünetben
-partjelzők száma 1,5 felett
-Messi nem lő gólt
-nem kap büntetőt a Real... a Liverpool - Roma meccsen
-végkimenetel: 1,x,2  - DE EZ BIZTOS!


Szóval, mi ezeket fogadjuk meg. Hogy hallgattok-e ránk, azt ti tudjátok, de azt azért elmondjuk, hogy mi akkor is buktunk a Sampion Ligával, amikor az elmúlt 8 évben magyar csapatra fogadtunk a főtáblán...

SAJÁT SZURKOLÓJA RÚGTA FEJBE FUTÁCS MÁRKÓT

Trollfoci
2018.04.24.

Úgy látszik nem csak Georges Leekens-nek nem szimpatikus a válogatott korábbi támadója, a Hajduk Split játékosa.

A Sloboda Dalmacija információi szerint, a klubházukból éppen kilépő Hajduk Split szurkoló összetűzésbe keveredett saját játékosukkal, Said Ahmed Said-dal, akit szidalmazni kezdtek. Akkor vezetett a dolog tettlegeséghez, amikor több játékos, köztük Futács is a nigériai légiós védelmére keltek.

Ekkor az egyik spliti huligán fejbe rúgta a háromszoros magyar bajnok labdarúgót, minek következtében összetört a szemüvege és feldagadt a szeme.

A horvát rendőrség még semmilyen hivatalos információval nem reagált, pedig nem ez volt az első eset, hogy a klub mindenre elszánt szurkolói összetűzésbe keveredtek a játékosokkal.

Az eset nyilván összefügg azzal, hogy a Gyurcsót is a soraiban tudó splitiek a hétvégén rangadót buktak a Dinamo Zagreb ellen, így búcsút kell mondjanak a bajnoki címnek.

IBRA MEGINT NAGYOT SZÓLT - JA ÉS MÁRIS ÚJ CSAPATBA MEHET!

Trollfoci
2018.04.18.

Zlatan Ibrahimovic, csapata Nikolicsék felett aratott győzelme után, egy showműsorban mutatta meg újra, hogy, ha nagyképűnek hiszed magad, akkor csak gondolj rá, és egy szerény kis báránynak fogsz tűnni.

A svéd azt fejtegette a műsorvezetőnek, hogy, amikor Los Angelesbe ment,
nyugtatgatták, hogy itt nem olyan fontos a foci, simán sétálgathat majd az utcákon,
nem fogják zargatni a rajongók. Ehhez képest, mint mesélte, mindenhol körbeveszik
az emberek, de ez csakis az ő hibája, hiszen aki ilyen királyul játszik, az így jár...
BAMMM!

Viszont! Amit a felvétel után mondott a műsorvezetőnek, azt csak a TrollFoci
beépített tudosítója hallhatta: máris új csapat érdeklődik iránta! Annyit tudni a
kérőről, hogy a fiatal kora miatt keresték meg, előnyt jelent a délszláv
származása, a fizetése pedig nem okozna problémát.

Csapatnevet nem mondott, de állítólag, amikor a kérő tolmácsával beszélt telefonon,
a háttérben sokszor hallotta a fordítandó mondatokban az "ŐŐŐ" hangot...

KISZIVÁRGOTT: ÚJABB MONUMENTÁLIS STADIONT HÚZNAK FEL BUDAPESTEN

Trollfoci
2018.04.18.

A Puskás Stadion még a szerkezetkész állapottól is messze van, nemhogy az átadástól, de máris itt van az újabb, monumentális sportaréna terve!

Úgy tudjuk, hogy a Margitszigetre, a MAC pálya helyére megálmodott szentély a 2030-as VB-rendezés megpályázását szolgálja majd. Befogadó képessége 100.000 fő körüli lesz és egy, a budai oldalról átívelő gyaloghíd is készül majd hozzá a Duna felett.

A stadion nevéről is szivárogtak hozzánk információk. Úgy értesültünk, hogy a projekt a "Tészta" fedőnév alatt fut, ami arra utal, hogy a magyar edzőképzés atyjáról, Dr. Mezey Györgyről fogják elnevezni az épületegyüttest. Állítólag ez azonban még nem biztos, mert, ha Pintér Attila kiviszi a Gyakadémiát az európai porondra, akkor ezzel ő nyerheti el a névadói megtiszteltetést. Erre az esetre egy olyan szerkezeti elem is helyet kap majd a konstrukcióban, amivel a Duna fölé lehet majd tolni a stadiont, hogy meglegyen itt is az olyannyira fontos tolódás.MEDVÉT VITTEK A STADIONBA! - VIDEÓ

Trollfoci
2018.04.17.

Egy orosz bajnokin egészen szürreális dolgot láthattak a nézők hétvégén. Már, ha az oroszoknál nevezhető még bármi szürreálisnak, nézzetek csak meg róluk pár videót a YouTube-on...

Szóval (ahogy a lenti videón is látszik) az történt, hogy a meccsre, látványosságként behoztak egy medvét. Egy rendes, kifejlett barna mackót. A nagy orosz medve országában mi más is lehetne a látványosság! És a maci még kunsztokat is tudott: két lábra állt, labdázott, tapsolt a közönséggel együtt.

Állítólag nem most lépett fel utoljára az állat, úgy tudni ugyanis, hogy ez a "próbaüzem" volt a nyári VB előtt, ahol szintén szerepeltetni szeretnék.

Erdélyi barátaink a Székelysportnál azonnal rá is csaptak az ötletre, hiszen medvéből arra felé is elég jól állnak. Mint írták, akár a Sepsi OSK - Steaua meccsen is mehetne a produkció, csak attól tartunk, hogy a vendég táborban szétszaladnának a birkák...

Ezeket a cikkeket olvastad már?