Blogolj!

TE MEGADTAD VOLNA? - videó

Trollfoci
2019.04.18.

A videóbíró bevezetése egyre több drámai jelenthez vezet a fociban, de talán a tegnap esti Sampion Liga meccsen történt az eddigi legkeményebb eset. A 93. percben továbbjutást érő gólt vontak vissza úgy, hogy már több tízezer ember örült.

A Manchester City játékosa - látszólag - ellenféltől kapta labdát, így bár lesen volt, az nem számított. Aztán kiderült, hogy egy csapattársán is megpattant a játékszer útközben, így érvénytelen találat született. 

Nyilván ez már semmit sem számít, de aligha volt tudatos a hazai spíler mozdulata. Ennek ellenére a gólt elvették. 

Azért reméljük, hogy a megyeiben sohasem vezetik be a VAR-t, mert egy ilyen eset után, a hazai szurkolók a bódéval együtt vernék szét a sporikat, az biztos!


SZENT KARIUS! MI VOLT EZ?! - videó

Trollfoci
2019.04.17.

Szegény embert még az ág is húzza: nem elég, hogy szegény Manchester United ugyanúgy Eurépa Ligás helyen áll, mint Zsótér az Újpesttel, még a kapusuk is ilyeneket művel.

Biztos a legtöbb esetben jó portás ez a Deheja, de hát ezt azért drága nagyanyánk is fogta volna, ahogy mondani szokás, két cekkerrel. Mi lett volna, ha Messi még egy ILYEN cselt is megereszt, nem csak úgy simán ellövi...

Az idei Karius-díjas "védés" eddig ez:

GYURCSÓ: GYÖNYÖRŰ CSEL UTÁN GÓLPASSZ! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.16.

Gyurcsó Ádám és csapata, a Hajduk Split a Lokomotiva Zagreb ellen lépett pályára. A meccset eldöntő egyetlen gólban pedig oroszlánrészt vállalt a magyar szélső.

A gólpassz igazából már csak ujjgyakorlat volt Gyurcsó mozdulatsorának végén, mert a látványosabb fele előtte történt. Úgy beültette szegény védőjét a hintába, hogy ha ad a kezébe egy vattacukrot, akkor teljesen a búcsúban érezhette volna magát.

Következik a Gyurcsó-féle lánchinta:

SZOBOSZLAI KIVÉGEZTE A STURM GRAZOT!- videó

Trollfoci
2019.04.15.

Szoboszlai Dominik megint parádézott! Lassan már semmi meglepő nincs abban, hogy a RedBull Salzburg kezdőjében kap helyet a 18 éves magyar válogatott játékos, de azért a tegnapi produkciója  hozzá képest is keményre sikerült.

A nagy múltú Sturm Graz volt az ellenfél a bajnokságban, akik meg is szerezték a vezetést még az első félidőben. Aztán azonban jött Szoboszlai 20 perce! Az 53. perctől a 71.-ig a magyar srác adott 2 gólpasszt, majd maga vitte be a kegyelemdöfést a graziaknak.

A végén még majdnem a védjegyévé vált szabadrúgásgólból is összehozott egyet, de azért így sem hisszük, hogy hátrébb csúszott volna mondjuk a Juventus megfigyelői listáján...

LANZAFAMET IS KITETTÉK A FRADI KERETÉBŐL!

Trollfoci
2019.04.12.

Nem tudjuk mi a fene okozza ezt a sok frusztrációt a Fradinál, hiszen 8 ponttal vezetik a bajnokságot a Vidi előtt, akik bár a kupából kiütötték őket, de az MB1-ben újra és újra tesznek nekik egy szívességet egy botlással. Általában több góllal nyerik a meccseiket, nem is játszanak olyan rosszul. 

Ennek ellenére újabb játékos, a góllövőlista másodikja, Davide Lanzafame került ki a keretből. A télen Bödével történt esethez hasonlóan ő sem járhat az első csapat edzéseire, és nem játszhat a hétvégi meccsen.

Hogy kijött-e az olaszos vehemencia és ő is mondott-e valami szépet, amit aztán lefordítottak oroszra Rebrovnak, azt egyelőre nem tudni, de állítólag Lovrencsiccsel sem felhőtlen a viszonya. 

Ja, amúgy van egy ötletünk, hogy mi lehet az idegeskedés oka a zöldeknél: meglátták, hogy a Partizani is BL-selejtezős helyen áll az albán bajnokságban...

(forrás: csakfoci.hu, rangado.hu) (kép: fradi.hu)

MI LESZ DÁRDAIVAL A HERTHÁNÁL? - szavazás

Trollfoci
2019.04.11.

Lassan már mindennap azt nyomja a német sajtó, hogy gebasz van a Hertha Berlin háza táján. Azt írják, hogy levegőben lóg Dárdai Pál kirúgása. Okként hol a gyenge teljesítményt, hol a klubigazgatóval való összeveszést nevezik meg.

Amúgy sem, de magyarként pláne nem jó látni, hogy pár rosszabb eredmény után mennyire megtalálják Palit. Amikor 2015-ben átvette a csapatot, féllábbal már a másodosztályban voltak. Most kb. ugyanazok a pénzügyi lehetőségek, a játékoskeret se sokkal jobb és mégis EL-helyezést várnak tőle sokan (amit amúgy korábban már többször el is ért).

Kíváncsian várjuk, mi lesz ennek a vége, bár leginkább gerjesztett problémának tűnik. Ti mit gondoltok? Szavazzatok!

MI LESZ DÁRDAIVAL?

Szavazok

EZÉRT KASSAI 2 TIZENEGYEST ADOTT VOLNA! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.10.

Hát ez a Sampion Liga Kassai nélkül is tud vicces dolgokat produkálni. Tegnap két meccset is játszottak és eléggé úgy tűnt, hogy a bírók nem ugyanazt a képzést hallgatták végig.

A Tottenham bevetődő játékosának kezén megpattanó labdáért ugyanis járt a tizenegyes, míg a lent látható szituért a Liverpool-Portón nem. 

Csak nekünk tűnik ez legalább annyira büntetőnek, mint a másik, vagy már arra is van valami fasza újvonalas, megmagyarázós szabály, hogy miért lehet simán pacsizni a lasztival a tizenhatoson belül? Szerintetek hogy van ez?

ÓRIÁSI OLLÓ AZ MB2-BŐL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.09.

A középmezőny két tagja csapott össze vasárnap az MB2-ben, Budafokon. A célok eléggé eltértek a szezonkezdetkor, hiszen a vendég Nyíregyháza az MB1-et, míg a hazaik a bennmaradást tűzhették ki célként. A meccs 2-2-es eredménnyel zárult, de nem emiatt lesz emlékezetes.

Az első gól ugyanis már a 11. percben elvitte show-t. Illetve annak szerzője Króner Martin, aki egy megpattanó beívelést vert be a léc alá díjnyertes ollózó mozdulattal.
Ha ilyen gólok vannak az MB2-ben, akkor milyen lehet az MB1! Íme:


MEGINT MEGSZÍVATTUK A NORVÉGOKAT! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.08.

Vasárnap este megkezdődött Budapesten a női I/A hoki-világbajnokság. A mieink rögtön a nyitónapon jégre korcsolyáztak. Az ellenfél a norvég lányok csapata volt. A végén pedig jött a dráma!

Az utolsó játékrészig 0-0 állt az eredményjelzőn, akkor azonban támadóbb felfogásba kapcsoltak a csapatok, és előbb mi megszereztük a vezetést, majd alig 2 perc múlva már egalizáltak is a norvégok. 

Úgy tűnt, ez is lesz a végeredmény, amikor kevesebb, mint 1,5 perccel a vége előtt Gasparics Fannihoz került a korong, aki egy óriási bőrős kiosztása után beverte a győztes találatot. Mekkora csel volt! 

Norvégia, Norvégia sz.................

KI AZ UTÓBBI ÉVTIZEDEK LEGROSSZABB EDZŐJE? - SZAVAZÁS

Trollfoci
2019.04.05.

A minap megkérdeztünk titeket, hogy kit láttatok a legrosszabb Magyarországon megfordult edzőnek az közelebbi múltban, legyen szó válogatottról, vagy klubcsapatról. Jött is temérdek komment a kispadok rémeinek neveivel, mi pedig most szavazásra bocsájtjuk a 10 legtöbbször említett delikvenst.

Győzzön a rosszabbik!

KI VOLT A LEGROSSZABB?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?