LELÉPETT INNI A KAPUS, GÓLT KAPOTT A CSAPATA

Trollfoci
2018.02.27.

A címből azt hihetnénk, hogy ismételten valamelyik magyar megyei bajnokságból olvasunk egy olyan hírt, amelyen meg sem lepődünk már.

De itt valóban minden ugyanúgy történt, ahogyan a címben le van írva. Duisburg-Ingolstadt mérkőzést rendeztek a Bundesliga II-ben, ahol a hazaiak kapusa, Mark Flekken annyira belenyugodott az egygólos vezetésbe, hogy úgy gondolta a többiek most már biztosan megőrzik további 68 percen keresztül az előnyt, ezért hátat fordított a pályának és elindult megkeresni a kulacsát, hogy oltsa a szomját.

Sajnos számítása nem jött be, mert a német második számú bajnokságban - meg amúgy máshol sem - áll meg az élet egy gól után, így a vendégek is támadni kezdtek.

Amikor azt hiszed, hogy mindenféle gólt láttál már életedben, akkor kattints csak a videóra és nézd meg:

"NEM LÉTEZŐ ÍVEKET HASZNÁL!" - Palik és az olimpiai arany - videó

Trollfoci
2018.02.26.

A múlthét legnagyobb szenzációja tett róla, hogy ne Elizabeth Swaney miatt legyen emlékezetes számunkra a 2018-as téli olimpia. 

A koris srácok aranyérme viszont egy valamiben mégis hasonlít Erzsi a sas turul síelésére: erre is jól illik egy korábbi, legendás kommentátori szöveg.

Palik László és Forma1-es "magánszáma" most Liu Sanyiékat és az olimpiai döntőt is "körbeautózza":

ELIZABETH SWANEY KNÉZY JENŐ TOLMÁCSOLÁBAN: ERZSI A SAS! - videó

Trollfoci
2018.02.21.

2 napja az internet csúcsain szerepel Magyarország. Pontosabban egy hazánkfia, illetve lánya: Swaney Elizabeth.

A felmenői révén magyar színekben induló (ugyanígy indult már egyébként venezuelai színekben is korábban) hölgy azzal tűnt ki a téli olimpián, hogy anélkül ment végig a trükkökre kitalált sí freestlye pályán, hogy bármi értékelhetőt bemutatott volna és utolsó lett. Mondjuk a fociválogatottunk képes egy egész vb-selejtező sorozatot végigcsinálni anélkül, hogy értékelhetőt mutatna, de ezt most hagyjuk...

Maradjunk a mi Erzsinknél, akinek teljesítménye persze vitákat váltott ki a nevezésről, az olimpia rendszeréről, de mi inkább jót szórakoztunk rajta.

A lenti videó pedig kimaxolja a szórakoztatást!

Id. Knézy Jenő és Swaney Elizabeth "duettje" következik. Szenzációs!

ÖKÖLLEL VERTE A LABDASZEDŐT, JÖTT A KATONASÁG - videó

Trollfoci
2018.02.20.

Valami lehetett a levegőben Brazíliában a hétvégén. Tegnapi blogunkban írtunk, és mutattunk videót egy 9 (egyesek szerint 10) piros lappal végződő meccsről a dél-amerikai országból, máris itt a következő!

Comercial–Operário FC meccsen azonban még magasabbra (vagy inkább alacsonyabbra) került a léc, hiszen nem két játékos, hanem egy spíler és egy labdaszedő verekedett össze. Bár, nehéz lenne azt verekedésnek nevezni, hogy a vendégek embere péppé ütötte egy hazai labdaszedő srác orrát, mert az ünnepelni merte csapata gólját...

Aztán persze, jó mennyei megyei módra, kezdődött a tömegbunyó, és eset olyan komolyra fordult, hogy a rendet fenntartani hivatott hadsereg is a pályára ment. Egy embert előállítottak, de nem a kemény öklű labdaszedő-verőt, ugyanis ő sietősen (és felettébb férfiasan) elhagyta a helyszínt.

Helyi netes lapok szerint a labdaszedőnek az orra tört, és feljelentést tett. Csakúgy, mint Kassai Viktor, arról itt olvashattok.

BÍRÓSÁGON KASSAI ÉS LIPTÁK ÜGYE

Trollfoci
2018.02.20.

Emlékezetes ügy volt Kassai "say no to foci-vb" Viktor és Lipták "fordulékony, ja nem" Zoltán összecsapása tavaly áprilisban az MB1ben. Akinek mégse lenne meg ennyiből a dolog, annak összefoglaljuk: egy Vasas-játékos (valószínűleg) erősen rájátszva Lipták mozdulatára, kiharcolta, hogy Kassai kiállítsa utóbbit, aki emiatt nekiment a sporinak. Az eset TrollFocis verziója megtekinthető a lenti videón.

Az ügynek természetesen fegyelmi tárgyalás és több meccses eltiltás lett ez eredménye. Az eredménye, de nem a vége! Ugyanis Kassai Viktor éppen a fegyelmi tárgyaláson elhangzottak miatt polgári bíróságon indított pert Lipták ellen.

Kassai vádja Liptákkal szemben "jó hírnév megsértése", mégpedig azért, mert a játékos szerint ezt mondta afrikai csapattársának: „Shut up negró, f*szszopó g*ci vagy.". Ezt természetesen a játékvezető tagadta, perelt és 500 ezer forint sérelemdíjat követel.

Kis magyar focivalóság 42383394. rész...

BÜDÖS NAGY BUNYÓ EGY BRAZIL MECCSEN- videó

Trollfoci
2018.02.19.

Hamisítatlan megyei hangulat - és végkimenetel - jellemezte a Vitória - Bahia focimeccset, melyet Brazíliában, Baiano állam bajnokságában rendeztek.

Történt, hogy egy Vinícius nevű jóember (nem a miénk, egy másik - olyan lehet ez arrafelé, mint nálunk a Kovács vagy a Szabó) bevágott egy tizenegyest, aztán ünnepelte volna a gólt, ám ez már olyan volt az ellenfél kapusának, mint a túl sok pálinka: nem bírta a gyomra.

Indult tehát a "buli". A vége 9(!) piros.

Íme:

 

KIKAPOTT A REAL MADRID, CSÚCSON A BARCELONA!

Trollfoci
2018.02.19.

Újabb magyar sportsiker: Hanga Ádám csapata, a Barcelona hódította el kosárlabdában a Király Kupát.

A magyar válogatott játékosa ezzel megszerezte Spanyolországban az első trófeáját. Csapata az ősi rivális Real Madridot győzte le 92-90-re. Az utolsó játékrészre 15 pont volt Hangáék előnye, és végül, bár a hajrá szoros volt, sikerült megőrizni a vezetést.

A spanyol kosárszövetség oldala szerint a Las Palmasban rendezett meccsen csaknem egy MB1-es fordulónyi, 10 ezer néző volt jelen.

Válogatott játékosunk majd' fél óra alatt 12 pontot dobott, szerzett három lepattanót és négy labdát, egyszer blokkolt, illetve volt néhány személyi hibája is. Mivel idő előtt kipontozódott, a végjátékban már nem lehetett a pályán.

VALÓSZÍNŰLEG A VILÁG LEGSZEBB SZERELMES SZURKOLÓI DALA

Trollfoci
2018.02.14.

Biztosak vagyunk benne, hogy minden futballszerető nő és férfi hallotta már ezt a dalt. A Puma cég jött ki jó pár éve egy reklámsorozattal,amelyben különböző nemzetiségű szurkolók vallanak szerelmet Valentin nap alkalmából.

Németek, olaszok, franciák üvöltötték bele a kamerába szerelmes szavaikat, de abban bizonyára egyetért mindenki, hogy a legsikeresebb, a legfülbemászóbb, a legjobb az angol verziója lett, amelyben a Savage Garden világslágerét dolgozták fel.

5 NYOMÓS ÉRV A TÉLI OLIMPIA MELLETT - képek

Trollfoci
2018.02.14.

Bevalljuk, a magyar gyorskorcsolyásoknak való szurkoláson kívül eddig nem nagyon mozgatott meg minket (de talán az országot sem) a most zajló téli olimpia. Mentségünkre legyen mondva, hogy nem vagyunk egy havas nemzet, pláne, hogy lassan már télen is többet esik az eső, mint a fehér csapadék.

Szóval elég visszafogott volt az érdeklődésünk, ám nagyon gyorsan megélénkült, amikor megláttuk a lenti képeken látható, igen szemrevaló hölgyeket.

Rá kellett tehát jönnünk, hogy bőven akad a téli játékokon is látnivaló. 
Kár, hogy verseny közben olyan sok a ruha...

ELKÉPESZTŐEN NYOMJÁK AZ ÉSZAK-KOREAI ULTRACSAJOK - videó

Trollfoci
2018.02.13.

Amikor elképzeled, hogy milyen lenne egy észak-koreai ultratábor, biztos eszedbe jut a kötelező mosolygás, fegyelmezettség és a mozgalmi dalok süvöltése. Nos, nem is tudod, hogy milyen közel jársz a kőkemény valósághoz!

A most, Dél-Koreában zajló téli olimpián erről mindenki meg is győződhet, hiszen ide is kivezényelték a jelenlegi vezér faterjáról elnevezett "Kim Dzsongil angyalai"-t. A több, mint 200 fős, kizárólag csinos, jól éneklő és táncoló koreai csajokból álló tábor milliméterre begyakorolt koreográfiát ad elő. 

Tényleg olyan, mint egy előadás: 20 centis vigyorral az arcukon tapsolnak, integetnek és persze fennhangon nyomják a mozgalmi- és népdalokat. Egyik tagjuk egyébként néhány éve olyan jól művelte a szurkolást, hogy megtetszett Kim Dzsongunnak, aki feleségül is vette.

Elképzeltük, hogy a magyar stadionokban is milyen jó kis hangulat lenne, ha ilyen táborok diktálnák az "ütemet". Persze akkor már a szankciók is legyenek olyanok, amik ezeket a szerencsétlenek sulythatják, amennyiben valami nem jól hajtanak végre:

-Aki a leghalkabban énekel: munkatábor.
-Aki először hagyja abba a tapsot: munkatábor.
-Aki lassabban integet: munkatábor.
-Aki nem mosolyog eléggé: munkatábor.

Na, lennél mondjuk tag a "Kádár-angyalaiban"?

Ezeket a cikkeket olvastad már?