Blogolj!

FELISMERED A KITAKART ARCÚ LEGENDÁKAT?

Trollfoci
2019.12.27.

Összegyűjtöttünk 9 fotót a magyar futballjelen alakjairól, kíváncsiak vagyunk, hogy felismeritek-e őket. Vigyázat, vegyesen könnyebbek és nehezebbek! Kvízre fel!

A LEGDÖGÖSEBB NŐI SPORTRIPORTEREK

Trollfoci
2019.12.20.

Bemutattuk már nektek a női focisták, sőt a játékvezetők közül is a legszemrevalóbbak listáját, viszont vannak olyan szereplői a sportpályák környékének, akik még nem kerültek szóba: a riporterek! Merthogy bizony közöttük is akadnak csinos hölgyek, nem is kevesen, de hát nekünk magyaroknak ez nem is újdonság. Következzen tehát néhány igazán tetszetős női sportriporter!

A négy nyelven kiválóan beszélő Kate Abdo dolgozott már a német és az angol SkySportsnak is, tudósított fociról, de más sportokról szintén. A leginkább mégis a mi kedvenc játékunk áll hozzá közel, hiszen többszörös háziasszonya az Aranylabda díjátadó gáláknak.

A mexikói Jimena Sanchez, amellett, hogy elképesztően szép, a foci két irányzatához is vonzódik, hiszen a FoxSports mexikói adójánál nem csak európai, de amerikai focis munkái is vannak.


Britt McHenryt akár az amerikai Berkesi Juditnak is nevezhetnénk, hiszen focistából lett újságíró. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen a világ egyik vezető csatornája, az ESPN alkalmazza, mind tudósítóként, mind webes újságíróként. Többféle sportágat is találunk a repertoárjában.


Marisol González szintén mexikói. Modellként kezdte, már azonban a Televisa Deportes munkatársaként már többször megjárta a SuperBowlt is.


Sara Carbonero legalább olyan ismert a saját szakmájában, mint a férje. Számtalan futballeseményről tudósította már a spanyol tévécsatornákat a világ sok-sok pontjáról. Ja igen, a férje Iker Casillas.

És, mivel a magyar nők híresen szépek, nem maradhatunk ki mi sem a felsorolásból. Illetve nem marad ki Berkesi Judit! A szőke hajú hölgy, mint már fentebb jeleztük, labdarúgóként kezdte, aztán maradt ennél a sportágnál sajtómunkásként is. Egy gyermek büszke mamája, legutóbb pedig az új Puskás megnyitójának háziasszonyaként láthattátok. Meg persze kicsivel előtte az aréna-bejáró videónk szereplőjeként is.

KERESSÜK AZ ORSZÁG LEGJOBB MEGYEI SZURKOLÓJÁT! - szavazás

Trollfoci
2019.12.20.

Az alábbi urakat mozgóképen is megnézhetitek a TrollFoci YouTube Channel nevű csatornánkon!

SZAVAZÁS LENT!


A szihalmi fővadász úr! Aki miután lelőtte a farkast, megette, aztán desszertként letolta mellé Piroskát és a nagymamát is. Rendületlenül öntötte a 97%-os etiljét a poharainkba, pörköltet főzött, lejárt szavatosságú sörrel itatott minket és nem utolsó sorban, szó szerint ő volt a csapat szócsöve.


A sükösdi matematikus. "5:0 lesz az eredmény. Négyet rúgunk, egyet kapunk..." Próbáltunk ennek utánaszámolni a bácsi nyilatkozata után, de a 35 fokos meleg, és az ugyanolyan erősségű pálinkák után, jobbnak láttuk, ha csak simán igazat adunk neki.A csévharaszti Rambo. "Lesz bunyó? LESZ!" Hála istennek nem lett és a mi életünket is megkímélte. Korábban természetesen a csapat legjobbja volt, egy meccsen hetet rúgott, azóta szurkoló lett. Ez kb annyit tesz, hogy a kocsma mellett a pályabüfét is ő tartja el. Antialkoholista, csak hát kicsit szereti a vodkát, meg a jégermasztert... ÉÉÉÉS???Tarzan, a legenda. Tarzannal a Romhány-Kétbodony meccsen találkoztunk, de azóta sem tudjuk eldönteni, hogy melyik csapatnak szurkolt. Nem tett hűségesküt egyik gárdának sem, annál inkább az alkoholnak. Egy öreganyánk kori szatyorral jelent meg, állítása szerint egy közeli büntetésvégrehajtó intézményből egyből mérkőzésre vezetett az útja. A szatyorban kétféle bor és egy jó kis vegyes pálinka lapult meg. Mondanunk sem kell, hogy a meccs végére már az eredményre sem emlékezett a hősünk.

A tótszentmártoni sétapálca. Még valamikor a délelőtti órákban kapott el minket a helyi söntésben egy öregúr, aki szívélyesen mutatta be a kerékpárját, amely világhíres és csodájára járnak hetedhét országból is. Mindezt azért teszik, mert ez egy varázsbicikli!!! Ha túl sok a "menü", akkor ez a bicikli magától hazaviszi a gazdáját. Segítünk: NEM!

KI A LEGJOBB MEGYEI DRUKKER?

Szavazok

VIDEÓ: GÓLÖRÖM - ROSSZUL CSINÁLOD

Trollfoci
2019.12.19.

CR7 felugrós, terpeszállásos gólöröme annyira népszerű lett, hogy már a FIFA-játékokban is bekerült, a valódi pályákon pedig rengeteg játékos utánozza. Nos, ha te is erre adnád a fejed, akkor az alább látható fiatalember megmutatja, hogy hogyan NE csináld. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

RonalDON'T 🤪 @at5.nl @djaidenneboom

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TOP10 LEGDRÁGÁBB MAGYAR FOCISTA - SZOBOSZLAI ELŐZÖTT

Trollfoci
2019.12.18.

2019 végéhez közeledve érdemes megnézni, hogy hogyan is zárul idén a magyar játékosok piaci érték szerinti listája. Annál is inkább, mivel változás történt a top 3-ban.

Az élen továbbra is, a jelenleg sajnos sérült Willi Orbánt találjuk, rögtön a második helyen azonban egy előre lépő játékost, íme:

ELLENÜK FOLYTATJÁK A MAGYAROS CSAPATOK A BL-BEN ÉS AZ EL-BEN

Trollfoci
2019.12.16.

Nem sokkal ezelőtt kisorsolták a BL és az EL kieséses szakaszának párosításait. Előbbiben Gulácsi Péter és Willi Orban, mint a csoportelső Lipcse, utóbbiban Szoboszlai Dominik, mint a BL-csoportharmadik (így gyakorlatilag EL-csoportelsőnek számító) Salzburg játékosa volt érdekelt magyar részről. Nézzük, kiket kaptak ellenfélül!

A Lipcse járhatott volna rosszabbul is, és talán jobban is: ellenfelük a Tottenham lesz. Egy biztos, a Murányi Jóskával a padon, ha szárnyalni nem is, de azért javulni kezdő angolok ellen nem lesznek könnyű meccseik Gulácsiéknak. Itt jegyezzük meg, hogy a válogatott érdekében bízunk benne, hogy a február közepi odavágón már ott lehet a műtéten átesett Willi Orbán is.

A BL-ből az EL-be kieső Red Bull Salzburgnak a Frankfurtot juttatta a sors. Szoboszlai Dominik tehát a tavaly az EL-ben nagyot menetelő német csapat ellen próbálhatja ki magát és erősítheti formáját a bolgárok elleni meccsre.

NA, EZT A KLEINHEISLER-GÓLT LEHETETT LÁTNI! - videó

Trollfoci
2019.12.16.

Egy héttel ezelőtt, hosszú idő után végre góllal örvendeztette meg az eszéki szurkolókat a csapat magyar légiósa, Kleinheisler László. Mondjuk, ezt ők nem tudták, mert az orbitális ködtől kb. senki se látta, hogy mi történt.

Nos, most nem kellett annyi időnek eltelni a válogatott középpályás két gólja között, hiszen máris újra megzörgette a hálót! Ezúttal azonban nem kell hunyorognia az embernek, hogy láthasson valamit a találatból, hiszen vagy 17 méterről vágta a kapuba a labdát. Így:

URAM JÁNOS HATALMASAT VÉDETT, DE GÓLNAK LÁTTA A BÍRÓ - videó

Trollfoci
2019.12.16.

MB2-es bajnokit játszottak vasárnap a békéscsabai pályán. A Kazincbarcika volt a vendég és egy jobb oldali beadás után Lukács fejesével meg is szerezték a vezetést, sőt a győztes találatot is. Azonban a helyzet nem volt ilyen egyszerű, hiszen a jobb alsóba tartó labdát a 18 éves, az FTC ellen hőssé váló csabai kapus, Uram János kiütötte a kapufa mellől.

A remek hárítás után aztán jöhetett a meglepődés, ugyanis Bérényi spori gólnak látta az előbb leírtakat. Bár az Előre által megosztott felvételből nem látszik egyértelműen, hogy áthaladt-e a labda a gólvonalon vagy sem, mindenesetre a hazaiak hevesen tiltakoztak a vendégek pedig ugyanígy az ellenkezőjét mutogatták. 

Szerintetek mi történt itt?

EZ HOGY A FRANCBA NEM VOLT TIZENEGYES?! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.12.13.

Tegnap ugyan végül kicsikarta az idegenbeli döntetlent az FTC a Ludogorec elleni EL-meccsen, ám ez kevés volt a tavaszi kieséses szakasz eléréséhez. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a büntetők okozták a zöld-fehérek vesztét.

Ezt úgy értjük, hogy ugyebár Espanyol elleni hazai meccsen egy kimaradt, tegnap este pedig egy elmaradt, hiszen a bíró meg sem ítélte. Bár szinte biztosak vagyunk benne, hogy nincs ilyen ember, de ha valaki szerint ez mégsem volt tizi, és a bíróval ért egyet, az írja már meg, hogy MIÉRT???!!!

Az eset 1:55-től látható.

TOVÁBBJUT AZ FTC? - SZAVAZÁS

Trollfoci
2019.12.12.

Este 21:00-tól eldől, hogy 1,5 évtized után újra láthatunk-e tavasszal is magyar csapatot az európai kupák egyikében. Az FTC-nek győznie kell, hogy ez összejöjjön.

Ez pedig nem lesz egyszerű a budapesti odavágón 3-0-al gálázó Ludogorec ellen. Mondjuk az is igaz, hogy nyáron egyszer már győzni tudott a magyar bajnok Razgradban. Szóval simán össze is jöhet, na de szerintetek összejön?

Meglesz a kupatavasz a Fradinak?

Szavazok

 

Ezeket a cikkeket olvastad már?