Blogolj!

TE BEHÍVNÁD A VÁLOGATOTTBA? - videók

Trollfoci
2019.08.19.

Talán a középpálya a magyar válogatott legtöbbet variált része az utóbbi időben, és bár most Nagynak igen jól megy, Kalmár sérülése miatt pl. már vesztettünk egy embert. Vajon a Kövesden villogó Cseri Tamás beférne?

A 31 éves Cseri a későn (be)érő labdarúgók közé tartozik. Mondjuk ezt azért, mert bár az elmúlt 10 évben bejárta a magyar focit Óvártól Kisvárdáig és már ez a 3. MB1-es szezonja a Kövesddel, eddig 4 gól fölé sosem jutott, most viszont már 3 meccsen 2 van neki.

Csapatkapitányként igazi vezére a matyóföldieknek, az említett két találatot pedig nem kell magyarázni, mert magukért beszélnek. Íme mindkettő videón:

EGY NAGY HIÁNYZÓNK MÁR LESZ A SZLOVÁKOK ELLEN

Trollfoci
2019.08.16.

A Dunaszerdahelyi AC kiváló formában lévő csapatkapitánya, és a válogatott játékosa, Kalmár Zsolt olyan súlyos térdszalag-gyulladásban szenved, hogy műteni kell. Emiatt pedig sajnos a szlovákok elleni létfontosságú Eb-selejtezőről is lemarad.

A doktorok kb. 5 hét kihagyást jósolnak a vörös hajú játékosnak, ami lehetetlenné teszi, hogy pályára lépjen a nagy rivális ellen. Főhet Marco Rossi feje, hiszen Kalmár igen jó formában volt az utóbbi meccseken, ami gólokban és csapatkapitányi karszalag megszerzésében is megmutatkozott a DAC-ban.


„A problémáim még a tavaszi szezon előtt kezdődtek, s fokozatosan kipróbáltuk a konzervatív kezelés összes lehetőségét. Sajnos ezek nem segítettek megszüntetni a fájdalmat, ezért mutattam meg a térdem több magyarországi és szlovákiai szaktekintélynek is. Megegyeztünk abban, hogy megnyitják és kitisztítják. Bízom abban, hogy a visszatérésre nem kell majd sokat várnom, s még ebben a szezonban sok örömteli pillanatban lehet majd részünk szurkolóinkkal" - mondta a DAC honlapjának a játékos, akinek jobbulást kívánunk.

IGAZI DÉL-AMERIKAI GÓLÖRÖM! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.08.14.

Újabb olyan felvétellel gazdagodott a foci világa, amit, ha nem látsz, nem hiszel el! Egy igazi, hamisítatlan dél-amerikai gólöröm következik Praguayból.

A fiatalember azonnal reagál kedvenc csapata góljára, méghozzá úgy, hogy arra szerintünk még maga az isteni Diego is elismerően csettintene:


VIDEÓ: EZT A FRADITÓL VÁRTUK VOLNA TEGNAP!

Trollfoci
2019.08.14.

Egészen a második félidő kezdetéig úgy tűnt, hogy reménykedhet a BL-playoffban a Ferencváros. Aztán a Dinamo kijött az említett játékrészre, a Fradi viszont csak testben. A sárgában játszó vendégek meg ízlés szerint meghintették a meccset gólokkal. Elmaradt a zöld-fehér ünneplés.

Ahhoz képest, hogy Rebrov a meccs után azt nyilatkozta, hogy topszinten focizott az FTC, mi azért láttunk néhány nem "top" dolgot a meccsen. Sőt, valószínűleg az Eurépa Ligába jutásért is több kell majd ennél a "top"-nál egy hét múlva.

Amit pedig a Fradi nem tehetett meg, azt megtették a horvátok: szétbulizták az öltözőt.

Szavazás: TOVÁBBJUT A FRADI?

Trollfoci
2019.08.13.

20:00-tól az utóbbi 10-15 évének legfontosabb meccsét játssza majd az FTC. Szerhij Rebrov azt mondta, érzik a felelősséget és a zágrábitól eltérő taktikát ígért a mai visszavágóra. Mit gondoltok, sikerül a múltheti 1-1-ről továbbjutniuk a Dinamo Zagreb ellen?

Továbbjut ma az FTC?

Szavazok

VIDEÓ: HÁT EZ MEKKORA ÖNGÓL!

Trollfoci
2019.08.12.

Ha szívrohamot/gutaütést kapott az alább látható eset után a hazaiak edzője, akkor a gyógyulása után valószínűleg nem tudja majd megmondani, hogyan a kapus, vagy a védő miatt történt-e.

A chilei másodosztály egyik meccsen ugyanis olyan öngól született, amit szerintünk akarva se tudnának újracsinálni a résztvevők. Egy viszont biztos: ha ezt a megye 3-ban nyomják le így, akkor 1 évig ők fizetik a sört...

NAGY ÁDÁM ANGLIÁBAN FOLYTATJA! ENNYIÉRT IGAZOLT:

Trollfoci
2019.08.09.

A 2016-os Eb után nagy reményekkel igazolt az FTC-ből Bolognába Nagy Ádám, ám válogatott középpályásunk légiósélete, a kezdeti sikerek után, mélyrepülésbe ment át. Most a költözés mellett döntött.

Méghozzá Angliába, a másodosztályú Bristolba. A City edzője Lee Johnson kifejezetten Nagyot akarta a középpályára, ami a várható játékpercek miatt nem csak neki, de (a válogatott miatt) nekünk is jó hír.

A hírek szerint 2,5 millió eurót tett le az asztalra, vagyis a Bologna számlájára érte a Bristol, ahol már holnap pályára szeretné küldeni az edző. Úgy legyen!

HÁT EZ MILYEN GÓL VOLT?! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.08.08.

A tegnapi MB2-es forduló igazi gól-gyöngyszemet hozott. A Győr és a Gyirmót összecsapását előbbi nyerte és a 3-0-ás eredménnyel záruló meccs egyik találata tutira ott lesz a szilveszteri összefoglalókban... 

Íme:
(videó: M4 Sport)

Videó: BENT VOLT! BENT VOLT? - EZZEL X-ELT A FRADI

Trollfoci
2019.08.07.

A borzasztó, széteső kezdés után összekapta magát az FTC, és az elalukáló Dinamo segítségével visszajött a meccsbe.

Az 1-1-es végeredményt jelentő gólt a kapott találatnál csúnyán bebőrözött Sigér fejelte egy “flipperezés” után. 

A középpályás egy kipattanót stukkolt vissza, amit a bíró szerint már csak a vonal mögül tudott kihúzni a védő. Mi is szerettük volna így látni, de azért jobb, hogy ebben körben még nincs gólvonal-technológia...

Ti hogy láttátok?

BENT VOLT SIGÉR FEJESE?

Szavazok

ELUTASÍTVA! - HIVATALOSAN IS KIESETT A KISPEST

Trollfoci
2019.08.05.

Hétfő este döntést hozott az UEFA, miszerint ELUTASÍTJA a Kispest óvását a múltheti, Craiovában történt botrányos meccsel kapcsolatban. Hiába dobálták meg a játékvezetőt (akit aztán le kis kellett cserélni) és a játékosokat is veszélyes tárgyakkal a román csapat szurkolói, és hangzottak fel többször is gyűlöletbeszédnek számító rigmusok, a büntetőkkel született eredmény érvényben marad.A hétfői nap folyamán az UEFA etikai és fegyelmi bizottsága tárgyalta klubunk óvását, s azzal indokolták az elutasítást, hogy véleményük szerint nem történt olyan esemény, amely befolyásolta volna a mérkőzés végkimenetelét.” -
áll a kispesti közleményben.

Arról egyelőre nincs hír, hogy, ha kizárást nem, akkor milyen enyhébb büntetést kap a Craiova.

Amellett természetesen, hogy, ha a Kispest legyőzi ellenfelét, akkor erre az egészre sor sem kerül, nehéz lenne nem azt mondani, hogy ezzel az UEFA saját, minden létező forrásból hangoztatott elveit vette semmibe. Aki pedig még jobban fel akarja magát idegesíteni, az gondoljon bele, hogy mi lett volna, ha ezek a dolgok egy magyar stadionban történnek...

Ezeket a cikkeket olvastad már?