Blogolj!

ASSSZTAK*RVA, MEKKORÁT ESETT! - videó

Trollfoci
2019.02.21.

Sajnos megszokhattuk már a modern futballban, hogy a játékosok hatalmas műesésekkel próbálják átverni a bírókat. Nos, most egy olyan esés következik egy olasz meccsről, ami biztosan nem mű!

Az olasz "megyeiben" (Serie D) szereplő, régebben szebb napokat is látott Bari idegenbeli meccsén történt a lenti videón látható eset.

A vendégek 3-0-val hengereltek a Locri otthonában, és az utolsó gólnál már nem bírt az extázissal az egyik szurkolójuk. Emberünk a játékosokhoz futott a lelátó kerítéséhez, amire fel is hasalt. Aztán beb*szott az a szemét gravitáció...

EZÉRT RÁNTOTTA LE AZ ELLENFÉL GATYÁJÁT KIRÁLY

Trollfoci
2019.02.19.

Amint azt a vasárnap nálunk megjelent videón (lent) láthattátok, Király Gábor a Haladás - Mezőkövesd meccs végén, mikor is felment csapat szögletéhez az egyenlítés reményében, lerántotta a kövesdi csatár nadrágját. A Borsnak elmondta, hogy miért.

Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat. A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz, a Bundesligában és a Premier League-ben is előfordult, hogy ezzel az eszközzel éltem. Ez csupán egy kis csibészség, így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni."

Tehát kiderült, hogy teljesen komoly volt a dolog, nem pedig poén. Nem igazán tudjuk, hogy így nem még kínosabb-e az egész.

A Haladás 10 ponttal, gyakorlatilag reménytelen helyzetben utolsó az MB1-ben.

A "P*CSÜKET" MUTOGATTÁK A SZLOVÁK SZURKOLÓK

Trollfoci
2019.02.18.

Ez a poszt olyan lesz, mint a szlovák történelemkönyv, illetve a képen látható úriember nemi szerve: RÖVID...

Ha valaki kíváncsi az eredeti fotóra, eláruljuk, hogy ott sem hosszabb... :)

ITT!

TÖMEGVEREKEDÉS A LÓVERSENYEN!

Trollfoci
2019.02.18.

"Nyugaton már megoldották!"-halljuk számtalanszor a már szállóigévé vált mondatot. Az fotelből kapcsolgató átlagember, aki minden hétvégén leül megnézni kedvenc szigetországi csapatának a mérkőzését, még csak nem is sejti, hogy Britanniában továbbra is komoly probléma a huliganizmus. Igaz mostanában túlnyomórészt nem a pályán, vagy a lelátókon püfölik egymást az ángliusok, habár erre is van példa elég, hanem az stadiont övező területekre szorult ki az erőszak.

Hogy ez nincs így, sületlenségeket beszélünk? Elég csak felmenni a legnagyobb videómegosztó portálra és a megfelelő keresőszavakkal arcunkba csapódnak olyan botrányok, balhék, melyek magyar pályákon emberemlékezet óta nem voltak.

Na de nem csak a focipályákon esnek egymásnak a szigetországi férfiak, hanem olyan helyeken is, amelyről nem is gondolná az ember.

"A lényeg, hogy a lóversenyeken leginkább a társadalmi elit, az arisztokrácia krémje, kifinomult, elegáns emberek gyűlnek össze, ahol a szofisztikált megjelenés és viselkedés elengedhetetlen. Így történt ezt tegnapelőtt délután is a rangos Haydock Park-i versenyen."-írja egyik kedvenc facebookos oldalunk a Nyugaton már megoldották

Nem tudjuk, hogy mi volt a kiváltó ok, talán, hogy Alamuszi Csigavér nem jött be a befutóra, de annyi bizonyos a felvételeket látva, hogy szépen egymásnak esett az arisztokrácia:

ASHLEY YOUNG FELK*RTA A KERÍTÉSRE DI MARIAT...

Trollfoci
2019.02.13.

A tegnap esti, sima vendégsikerrel végződő Bajnokok Ligája összecsapásnak külön pikantériája volt, hisz az argentin Di Maria megfordult korábban a vörös ördögöknél is. Szüntelenül szidták a manchesteri szurkolók a játékost, dobálták, inzultálták, amelyre két gólpassz formájában adott csattanós választ.

Nem szeretnénk ítélkezni Ashley Young megmozdulása felett, megteszik azt helyettünk a közösségi oldalakon az elvakult fotel fanatikusok, miszerint szándékos volt-e a junájtíd spílerének lökése, illetve csak egy sima test a test elleni küzdelmet láthatunk, amelynek a vége csúnyább is lehetett volna, hisz Angel Di Maria úgy vette le a nézőket a pályától elválasztó korlátot, mint Pista bácsi a Tátika presszóban a deci kevertet.

KITETTE A NEMI SZERVÉT EGY KÖZÖSSÉGI OLDALRA

Trollfoci
2019.02.12.
Folytatódott a Notts Countynál az általunk is megírt pénisz-botrány! A Lincoln FC szurkolói ugyanis óriási felfújható falloszokat emeltek a magasba a Notts elleni bajnokin, ezzel emlékeztetve, hogy nemrég a nottinghami csapat elnöke, állítólag véletlenül, a saját nemi szervéről posztolt képet Twitteren.

"Elnézést kérek a családomtól, a barátaimtól és a kollégáimtól. Nyilvánvalóan egy véletlen baleset volt, amiért már megbűnhődtem." - nyilatkozta az azóta lemondott Notts-elnök, Alan Hardy.

Az angol szövetség egyébként, miután megvizsgálta az ügyet, úgy határozott, hogy nem tesz további lépéseket, nem szab ki büntetést senkire.


EGYETEK SZ@RT!!! -üzentek a drezdai szurkolók

Trollfoci
2019.02.12.

A Dynamo Drezda szurkolói sosem mennek a szomszédba egy ötletes megmozdulásért,  koreográfiáért.

Ez történt a Bundesliga 2., 21. játéknapján is, ahol a tavaly kiesett Hamburggal találkoztak. A hamburgi csapat, mondhatni őskövületnek számít Németországban, ezért becézik dinóknak őket és a csapat kabalafigurája is egy kék dinoszaurusz formájában járja rendre körbe a pályát és sarkallja szurkolásra a meccsre kilátogató közönséget.

A Dynamo szurkolói szó szerint szartak a hagyományokra, a nagy múltú csapatra és ötletes koreográfiájuk kiválóan tükrözi, hogy mennyire tisztelik és szeretik a hamburgiakat. 

A felvételeken is látszik, hogy konkrétan egy 4 méteres fekáliát tuszkoltak le a Flinstones családból ismert rajzfilm figura Dinó torkán, ezzel jelezvén, hogy magasról szarnak a patinás klubra. 

Drezda már rég megérdemelne szurkolói miatt egy Bundesliga 1-et, de folyamatosan a középmezőnyben tengődik a csapat, ahogy tegnap is kikaptak 1:0-ra, azoktól akiket "szájba szartak".

ISMÉT GYALÁZKODTAK A ROMÁN SZURKOLÓK! - kép

Trollfoci
2019.02.11.

A hétvégi Sepsi OSK - Dinamo Bukarest (0-1) meccs újfent nem múlt el atrocitások nélkül. A vendég táborban újabb magyar ellenes rigmusok hangzottak el, és egy autonómiát támadó felirat is kifeszítésre került.

A szentgyörgyi csapat kummünikéjét változtatás nélkül közöljük:

A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások. A Bukaresti Dinamót elkísérők drukkerek egy része minden korábbi esetet felülmúlóan gyalázkodtak, emberi és nemzeti méltóságukban megalázva a Sepsi OSK-hoz tartozó embereket. Valamennyi arra hivatott fórumon és a nyilvánosság előtt is tiltakozunk a történések ellen, és az eddigieknél jóval határozottabb fellépést sürgetünk az illetékes szervektől a hasonló megnyilvánulások visszaszorítása érdekében.
Fontosnak tartjuk pontosítani: a Sepsi OSK–Dinamo mérkőzést megelőző technikai ülésen a klub sportigazgatója, Bokor János többször is felhívta Aron Huzu játékvezetői megfigyelő, Ionuț Coza negyedik játékvezető és Cătălin Popa, a Labdarúgó Liga küldöttének figyelmét a várható attrocitásokra. Azt kérte, hogy bármilyen hasonló esemény alkalmával érvényesítsék a szabályokat, szükség esetén pedig állítsák meg a mérkőzést. A tévéközvetítések révén is egyértelmű nyilvánosságot kapó gyalázkodó skandálások és feliratok megjelenése ellenére sem a játékvezető, sem a megfigyelő nem tartotta indokoltnak a mérkőzés megszakítását. 
Kérjük, hogy a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) és Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) mindezek ismeretében elemezze a történteket, és hozza meg a megfelelő intézkedéseket.
Állásfoglalásunkat eljuttatjuk valamennyi illetékes testülethez és a sajtó képviselőihez." 

(idézet és kép: Sepsi OSK Facebook)

"Csak Románia, csak a bukaresti Dinamo!
Autonómia nélkül a román országrészeken!"

NYOMJAD, MARADONA! NYOMJAD! - videó

Trollfoci
2019.02.11.

Diego Maradona, saját elmondása szerint, megtisztulása jegyében érkezett edzőnek a mexikói drogpiac fellegvárának környékére. A másodosztályú Sinaloai Aranyhalak csapatának menedzsereként, 4 meccs után végre része lehetett egy kis sikerben, amit meg is ünnepelt tisztességgel.

Hogy állt-e bármilyen szer befolyása alatt az argentin legenda, azt nem tudjuk, de a táncot, amit a videón láthattok, megirigyelhetné Bódi Guszti és a nagyecsedi Fekete Szemek tízszer, plusz Lagzi Lajcsi meg az egész Dáridó!

HOVA IGAZOLJON SZOBOSZLAI? - szavazás

Trollfoci
2019.02.08.

Múlt héten mi is posztoltunk arról, hogy egy elhagyott lista szerint Szoboszlai Dominik, az utánpótlás válogatottjaink oszlopos tagja, szerepel a Juventus vezetőinek célpontjai között. Nos, azóta újabb topligás csapatnevek is felmerültek...

A héten szabadrúgásspecialistánk nevét kapcsolatba hozták ugyanis az Arsenallal és az Interrel is, de állítólag a Bayern München szintén figyeli a játékát.

Mielőtt belemennénk, hogy "melyik bajnokságba illene", kérdés, hogy (ha igazak is ezek a pletykák) érdemes lenne-e egyáltalán most váltania Szoboszlainak? Hiszen épphogy bekerült a Salzburg EL-keretébe, megalapozhatja az ottani stabil csapattagságát. 

Ti mit gondoltok?

HOVA IGAZOLJON SZOBOSZLAI?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?