Blogolj!

GULÁCSI NÉMETORSZÁGBAN IS ADOMÁNYOZ

Trollfoci
2020.04.03.

Újabb nemes gesztust tett az egyik magyar válogatott játékos. Miután Szalai Ádám alapítványa és a válogatott tagjai együtt segítették a vírus elleni harcot (valamint pl. Lang Ádám tableteket vásárolt a távoktatáshoz) most ismét Gulácsi Péter jeleskedett az adakozásban.

Nemzeti csapatunk portása ezúttal a jelenleg otthonául szolgáló, őt befogadó és megszerető lipcseieknek szeretne segíteni. Németországban is súlyos a koronavírus által előidézett válság, így jól jönnek az ilyen akciók.

Gulácsi ez alkalommal a relikviák kedvelőibek bízik, hiszen dedikált kapuskesztyűit ajánlotta licitre. A pénz lipcsei intézmények javára menne.

JÚNIUSBAN SEM LESZ BOLGÁR-MAGYAR PÓTSELEJTEZŐ!

Trollfoci
2020.04.01.

Az UEFA szerda délben közölte, hogy telefonos konferenciájukon újabb fontos döntést hoztak a tagok: nyár elejéről is eltolták a Nemzetek Ligája playoff (lánykori nevén Eb-pótselejtező) meccseit. Következő lehetséges rendezési időpontként 2020. szeptember 3-át és 8-át jelölték meg.

Ekkor játszanánk tehát a bolgárokkal, és továbbjutás esetén a döntőben is. Ezekkel a dátumokkal azonban már olyan probléma is adódik, hogy belelógnak a minden válogatottat érintő új Nemzetek Ligája idénybe...

A idei Eb-t, két és fél héttel ezelőtt dátumozták át 2021 nyarára a vírushelyzet miatt.


KIRÚGTA KÉT HAZASZÖKŐ ROMÁNJÁT A KISVÁRDA!

Trollfoci
2020.04.01.

Az abszolút kulcsember Gheorghe Grozav is a két játékos között van, akikkel azonnali hatállyal szerződést bontott a Kisvárda MB1-es csapata. Az ok, hogy ő és csapattársa egyszerűen hazaszöktek a klubtól Romániába.

Az ezzel egy rakat szabályt megszegő csatárról a klubvezető elmondta: hiába segített 12 góljával sokat a csapaton, ezt senki sem teheti meg büntetlenül.

Ebben a helyzetben, amikor nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, az ő tettük elítélendő, az ezzel járó esetleges kockázatokat nem vállalhatjuk be. Az ő felelőtlenségük a biztonságra vonatkozó törekvéseinkkel szembe mennek. Mindez súlyos szerződésszegésnek bizonyul, amit nem tudunk tolerálni” - tudatta Révész Attila.

A másik játékos, Latovlevici amúgy egyetlen percet sem játszott a csapatban...

FRADI-DIÓSGYŐR: 5 MILLIÓS ADOMÁNY!

Trollfoci
2020.03.31.

A Diósgyőr és az FTC szurkolói is példát mutattak összefogásból a korinavírus okozta nehéz időkben. A két rivális tábor FIFA-meccset szervezett, melyre képzeletbeli jegyeket lehetett venni - hatalmas siker lett.

A zöld-fehérek szurkolói csoportja (Green Monsters, Facebook) számolt be a “jegybevétel” tiszteletre méltó nagyságáról. A Kiss Tamás DVTK-játékos és Porsche Endre FTC-drukker által vívott, és Hajdú B. István által közvetített digitális meccs ugyanis 5 millió forintot hozott össze!

Az összeg egészségügyi intézmények és szervezetek anyagi lehetőségeit bővíti majd.

PUSKÁS VS. MESSI! - szavazás

Trollfoci
2020.03.30.

A Marca című lap a legjobb csapat után a valaha volt legjobb játékost keresi. A hatalmas neveket felvonultató 16-os listán pedig Puskás Ferenc is ott van.

Egyenes kieséses rendszerben megy a szavazás, és egyből Messit kapta ellenfélnek a magyar legenda, az argentin persze vezet is utcahosszal. Ezen is kéne változtatni, ITT:

https://www.marca.com/futbol/2020/03/29/5e806fe822601dcd708b4597.html

4 ÉVES EZ A GÓL, EMLÉKEZTEK? - videó

Trollfoci
2020.03.27.

2016. március 26-án felkészülési (leánykori nevén barátságos) mérkőzést játszottunk Horvátországgal. És, ahogy 3 évvel később, akkor is ők szerezték meg a vezetést. De, ahogy 3 évvel később, akkor is visszajöttünk a meccsbe. Méghozzá micsoda góllal!

Dzsudzsák állt oda egy szabadrúgáshoz, Kalinic pedig repülhetett, ahova akart...

Nézzétek újra, ezt a viszonylag kevésszer ismételt találatot. BAAAMMM!!!

LEGYEN AZ ARANYCSAPAT A LEGJOBB CSAPAT! - szavazás

Trollfoci
2020.03.26.

Az egyik neves spanyol sportlap, a Marca, versenyt hirdetett minden idők legjobb csapatai között. A 21-es mezőnyben pedig ott van a mi Aranycsapatunk is. Egyelőre a 8. helyen állnak Puskásék, de lesz ez még jobb is. Főleg, ha besegítünk egy kicsit!

Voksolni ezen a linken, a csapat képének jobb felső sarkánál lévő szavazatszám gombra kattintva lehet. Hajrá, hajrá:

https://www.marca.com/futbol/2020/03/25/5e76acc422601ddf208b4603.html

MELYIK FOCIS ESEMÉNY HIÁNYZIK A LEGJOBBAN? - szavazás

Trollfoci
2020.03.25.

Egy-két távoli (jó oké a fehérorosz nem olyan távoli) kis ország bajnokságát kivéve gyakorlatilag, ahogy minden más, a foci is leállt a világban. Kíváncsiak vagyunk, hogy nektek melyik sorozat, esemény hiányzik, fog hiányozni a legjobban. 

Szavazás ITT:

MELYIK HIÁNYZIK LEGJOBBAN?

Szavazok

EZT A SZAVAZÁST IS BEHÚZTUK!!!

Trollfoci
2020.03.24.

A futballstadionokkal foglalkozó stadiumdb.com nevű oldal által szervezett stadion “szépségversenyen” 2019 után újra magyar győztest hirdethettek. 19 ország arénái közül lehetett kiválasztani a legjobbat, és az új Puskás tarolt!

A portál végeredményt taglaló írása szerint a világ 107 országából, több mint 30ezer szavazat érkezett, és ezek közel felét (!) a budapesti stadion kapta. Ezek között van sok-sok trollfocis szavazat is, szép volt srácok!

A JÁRVÁNY IDEJE ALATT VISSZATÉRHET ORBÁN!

Trollfoci
2020.03.23.

Ha nagyon pozitívumot szeretnénk találni a koronavírus okozta felfordulásban, akkor talán az egyik ilyen az lehet, hogy a később (állítólag június 4-én) játszandó pótselejtező(k)re már újra a csapatban tudhatjuk a november óta sérült Willi Orbánt.

Hétvégén maga a játékos beszélt erről a Bild című német lapnak.

„Eszembe sem jut, hogy szerencséről beszéljek, hiszen ezekben a napokban ennél jóval fontosabb kérdések is vannak. Ám az igaz, hogy a leállás bizonyos értelemben jól jön nekem” – vélekedett légiósunk.

A tervek szerint az RB Leipzig védője néhány héten belül állhat újra edzésbe a német Bundesliga dobogójának alsó fokán álló, és emellett még a BL-ben is érdekelt klubjánál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?