Blogolj!

MA DÖNT AZ UEFA A KISPESTI ÓVÁSRÓL!

Trollfoci
2019.08.05.

A mai napon eldől, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) helyt ad-e a Budapest Honvéd óvásának a craiovai szurkerek múlt heti mókázása miatt.

A bíró és a játékosok megdobálása után vagy 40 percig nem tudták eldönteni a telefonálgató nyakkendősök a csütörtöki El-selejtezőn, hogy mi is legyen. Ebből is látszik, hogy az UEFA nem sieti el a dolgokat. 

A döntés hétfőre halasztásával is ezt a vonalat követték, hiszen ma már azt is kisorsolják, hogy kivel játszhatna a meccs győztese az AEK után, ám még azt se tudni, hogy az AEK-kel ki fog...

MEGÓVJA A KISPEST A CRAIOVA ELLENI MECCSET!

Trollfoci
2019.08.01.

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán közölte, hogy óvást nyújt be a botrányba fulladt, majd tizenegyesekkel elszenvedett vereséggel véget ért selejtezőt. Íme a közleményük:

“Mint arról beszámoltunk, az Európa-liga-selejtező visszavágójának 119. percében kisebb tumultus alakult ki a mieink kapuja előtt, érkezett Hunter játékvezető, hogy szétválassza a feleket, majd amikor már csillapodtak a kedélyek, a bíró közvetlen közelében landolt egy hanggránát.

A játékvezető a földre rogyott, percekig kellett ápolni, s nem is tudta folytatni a mérkőzést. A botrányos jelenetek miatt fél órán keresztül állt a játék, ezalatt a játékvezetők, az UEFA delegátusa és a klubok képviselői egyeztettek arról, hogy mikor folytatódjon, vagy éppen érjen véget a botrányos mérkőzés.

Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni a mérkőzést, amelyet tizenegyesekkel a Craiova nyert meg – elvileg.

Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve. A Honvéd vezetése úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lett volna szabad tovább folytatni!”

Videó: SZOBOSZLAI MEGTORNÁZTATTA KEPAT!

Trollfoci
2019.08.01.

Barátságos, avagy modern nevén felkészülési meccset játszott a Salzburg a Chelsea csapatával tegnap este. Szoboszlai Dominik egy félidőt kapott.

A magyar tini pedig élt is a lehetőséggel. És, bár végül a védelmük 5-ször is kapitulált, ők sem maradtak az angolok adósai (eredmény: 5-3).

Szoboszlai az első játékrész egyik legjobbja volt, jó kiugratásai, passzai voltak. Legveszélyesebb helyzete (mi más) egy szabadrúgásból adódott. Hatalmasat kellett repülnie Kepának, hogy védhesse!

4:55-nél a videóban:

Videó: A VILÁG LEGNAGYOBB CSELE!

Trollfoci
2019.07.31.

CR7, Messi, Neymar és a többi biszi-b*szi támadó mind híresek a nagy cseleikről. És valóban: egy valamirevaló csatárnak rendelkeznie is kell pár trükkel, amivel átjátszhatja magát a védelmen.

Így gondolta ezt mai hősünk is, aki prezentálja nektek azt a hatalmas cselt, amivel egészen biztosan a világ összes védekező játékosát meg lehetne lepni. És, amíg fetrengve röhögnek, simán gólt lehet lőni...

Íme:

“NAGYLÁB” A ZTE-HEZ IGAZOLT!

Trollfoci
2019.07.30.

Újabb átigazolási atombombát dobott le a magyar foci, pontosabban ezúttal a Zalaegerszeg! Egy amerikai-nigériai kettős állampolgárságú csatárt szerződtettek, akinek a játéktudásáról sok mindent nem lehet tudni, de egy kiemelkedő adottsága azért van.

A klub tudósítása ugyanis amellett, hogy Eduvie Ikoba "jó felépítésű" és "nagy munkabírású", még azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy 50-es a lába!

Ez nem tudjuk pontosan, hogy milyen játékszituációnál fog jól jönni az egyébként eddig csak az amerikai egyetemi bajnokságban bizonyító, 21 éves játékosnak. Talán az olyan beadásokat, amik mások előtt pont elsuhannának, ő be fogja tudni pöckölni...

VIDEÓ: A DAC SZÉTSZEDTE AZ ELLENFELET!

Trollfoci
2019.07.29.

A hétközi, Atromitosz elleni visszavágó előtt még bajnoki jelenése volt a DAC-nak. A hazai közösséget pedig igazi gálameccsel szolgálták ki.

Ami a válogatott szempontjából külön jó hír: az 5-1-es végeredményhez Vida Krisztopher kettő, míg Kalmár Zsolt egy góllal járult hozzá. Előbbi ezzel 3 góllal zárta a hetet, miután az Atromitosznak is vert egy óriási bombát. 

EBBŐL DINAMO-FRADI LESZ!

Trollfoci
2019.07.24.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az FTC még korántsem lépett a BL 3. selejtező körébe, hiszen túl kell lépnie a Vallettán (ma 20:00). Lehetséges ellenfele azonban már az első meccsen tett róla, hogy összejöjjön a magyar-horvát csata.

A Dinamo Zagreb ugyanis idegenben 2-0-ra verte - méghozzá több fontos játékosát is jegelve - a Saburtalo Tbiliszit. Ezzel aligha hagytak kétséget a továbbjutó kiléte felől.

Egy ilyen előnyt a Fradinál is aláírnánk, sőt, a győzelmen kívül bármi kudarc lenne. De már halljuk is a Partizani kárörvendő röhögését, úgyhogy várjuk meg a meccset...

ÁLOMSORSOLÁSOZNAK A HORVÁTOK

Trollfoci
2019.07.23.

Az FTC még korántsem jutott tovább a BL-selejtező 2. köréből, ám nagyon bízunk benne, hogy a Ludogorec után a Valletta azért nem okoz majd nagyobb gondot a magyar bajnoknak (KHM!). Szóval a 3. kör még nincs meg, de a lehetséges ellenfél már igen, és úgy néz ki, az illető csapatnál nagyon örülnek a Fradinak.

Az opcionális ellenfél ugyanis a Dinamo Zágráb lesz, a horvát sajtó pedig gyakorlatilag álomsorsolás-ozásba kezdett:

"Jó sorsolás a Dinamónak!" - állítja a cronika.hr.

"Nagyon nagy mázlija volt a Dinamónak a sorsoláson" - hirdeti a seebiz.eu.

Nos, tény, hogy a párharc esélyese - ha létrejön - a Dinamo lesz, de pl. Norvégiában tudnának mesélni arról, hogy miért lehet nagyon rábaszarintani az ilyen szövegekre.

(forrás: csakfoci.hu)

ÍGY ÜNNEPELTÉK A KÉZIS CSAJOK AZ EB-CÍMET - videó

Trollfoci
2019.07.22.

Az egész tornán át tartó kiváló teljesítményüket megkoronázva, tegnap este Európa-bajnok lett a magyar női junior kéziválogatott. Tovább emeli az aranyérem értékét, hogy a szintén hazai közönség előtt, 2 évvel ezelőtt vb-t nyert csapatból csupán Kácsor Gréta maradt, tehát egy tejesen más kerettel is mi lettünk a legjobbak.

A Hollandia felett aratott 27-20-es győzelem után pedig jöhetett az önfeledt ünneplés. Volt itt minden: ugrálás, tánckoreográfia. SZÉP VOLT CSAJOK!

 

DAC: ÍGY ÜNNEPELTÉK A TOVÁBBJUTÁST - VIDEÓ

Trollfoci
2019.07.19.

A múltheti, hazai 1-1 után, nehéz meccs várt a Dunaszerdahelyi AC csapatára Lengyelországban. A Cracoviának egy 0-0-ás döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz, ám a DAC nem adta fel.

Olyannyira nem, hogy a hazaiak gyors góljára egyből válaszoltak, így már a 7. percben 1-1 volt az állás, ami így is maradt, azaz jöhetett a hosszabbítás. Aminek a 4. percében a felvidéki alakulat megszerezte az annyira vágyott második gólt.

Innen már kettőt kellett volna lőnie a krakkóiaknak, amiből csak egyet tudtak bepréselni (2-2), így kezdődhetett a megérdemelt sárga-kék ünneplés. Íme:

Ezeket a cikkeket olvastad már?