Blogolj!

JEGYÜZÉREK: ÖTVENEZER A SZLOVÁK-MAGYAR MECCS!!! - kép

Trollfoci
2019.02.07.

Tegnap reggel 8 órától kezdte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség árusítani a belépőket a Szlovákia- Magyarország Eb selejtező mérkőzésre. Hatalmas várakozások előzték meg a jegyigénylést, voltak, akik még szabadnapot is vettek ki, hogy tiketthez jussanak. Egyesek több latoppal, telefonnal készültek, mások a hagyományos sorban állást választották.

Reggel 8 óra után pár másodperccel, ahogy az várható volt, az MLSZ szerverei, amelyek leginkább egy nagy zsák krumplihoz hasonlíthatóak, - mert körülbelül annyi hasznos munkát végeznek el - összeomlottak. Teljesen belassult, olykor leállt az oldaluk, hibaüzenet-hibaüzenet hátán.

Minden bizonnyal tudták a szövetségnél, hogy mekkora érdeklődés lesz, tehettek volna valamit, hisz ha csak a klubok által befizetett büntetések összegét nézzük, annak töredékéből csak futná egy olyan rendszerre, amely akadálymentesen ki tud szórni 2000 darab jegyet.

Rengeteg olyan fanatikusnak nem jutott jegy, akik igazán megérdemelnék, hogy ott legyenek a nagyszombati lelátón és buzdítsák a magyar válogatottat. Viszont természetesen a jegyüzéreknek (link) jutott és már most hatalmas haszonkulccsal dolgoznak különböző internetes oldalakon.

EZEK NEM MOURINHO NAPJAI: ESÉS, FELFÜGGESZTETT - videó

Trollfoci
2019.02.05.

Meglátszik, hogy Jose Mourinho nem követi Horváth Feri pályafutását, legalábbis nem tanul tőle. A portugálnak ugyanis már 1,5 hónapja nincs csapata, ami jeles magyar kollégájával nem igen fordulhatna elő.

Mivel pedig nincs melója, a volt MU-edzőnek jut ideje idétlenkedni orosz hokipályákon, meg tárgyalásra járni spanyol bíróságokra. Előbbinek egy mocskos nagy esés, utóbbinak meg 1 év felfüggesztett lett az eredménye.

Lehetnének cellatársak CR7-tel, de a szélsőhöz hasonlóan Mourinho is inkább kiperkálta az adócsalásért kapott büntetés váltságdíját. Erre a szép nagy tanyálásra azonban még egy darabig emlékezni fogunk:

EZ VAN, HA CR7 ÁLL A KAPUBA! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.02.05.

Mint korábban mi is megemlékeztünk már róla, ma lett 34 éves Cristiano Ronaldo. És ahogy 34 éves sem volt eddig, úgy kapusként sem láthattuk még. Mostanáig!

Egy vicces kedvű FIFA-spíler ugyanis fogta és berakta hálóőrnek a Juventus hetesét. CR7 pedig pontosan azt "tette" kesztyűvel a kezén, amit várnánk tőle, nem passzolt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When @cristiano turns into @higuitarene1... 😂🎮 @fc_sheva

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

EZ A SRÁC ÚGY LOPOTT PS4-ET, MINT MÉG SENKI!

Trollfoci
2019.02.04.

Mindannyian kedveljük a játékkonzolokat, főleg, mert lehet rajtuk FIFA-zni, de azért olyan dologra nem biztos, hogy képesek lennénk egyért, mint egy francia fiatalember.

Főhősünk ugyanis úgy gondolta, hogy úgy fog szerezni magának egy PlayStation 4-et, hogy ellopja. Oké, oké, ilyet már hallottunk. Na de olyat, hogy ezt úgy teszi, hogy fogja, átviszi az élelmiszerosztályra és LEMÉRI ZÖLDSÉGNEK, olyat még nem nagyon!

Bizony. És sikerült is neki! Mondjuk azt is érdemes lenne megkérdezni, hogy a kedves kasszás mit érzett, amikor lehúzta kb. 3000 forintért az amúgy százezres masinát.

A srácot, ahogy az lenni szokott, a mohóság buktatta le: visszament még egy körre, és szépen le is kapcsolták. 4 hónap függő. CR7-nek meg alig 5-ször ennyi, 1000-szer ekkora értékű adócsalásért...

HÁT EZ MILYEN FIFA19 GÓL VOLT!!! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.01.31.

A FIFA-k történetében a szabadrúgás mindig is kritikus pont volt. Egyes kiadásokban 100-ból 100-szor be lehetett lőni, aztán volt, hogy annyira megnehezítették, hogy kb. sose találtál be. Úgy néz ki, az ide verzióra az egyik játékos kidolgozott egy tuti módszert.

Az, ahogy a kapust szó szerint félreteszi az útból még csak a kezdet, de ahogy végül a kapuba jut a labda, az már a non plus ultra! Ezt nézzétek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💯% Pro Clubs chemistry 🤣🎮 ⠀ 🎥 Jordan Marshall

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

MEGFEJELTE AZ EGYIK EDZŐ A MÁSIKAT! - videó

Trollfoci
2019.01.30.

Igazi megyei hangulat kerekedett az olasz harmadik liga vasárnapi meccsén: a hazai Lucchese trénere ugyanis keményen megfejelte kollégáját!

Giancarlo Favarin a nekifutásból elkövetett brutális mozdulatért már meg is kapta öt hónapos eltiltását. Érdekesség, hogy a (szó szerint) sértett felet, a lefejelt edzőtársat is büntették. Gaetano Mancino két meccset kapott provokáló viselkedéséért.

Az erősen vallásos olaszoknál egyébként állítólag az is sokat nyomott a latba Favarin esetében, hogy fennhangon szidta Istent. Elgondolkodtunk, hogy ilyen alapon lenne-e egyáltalán nem eltiltott edző a megyeiben?

POSZTOLTA A BRÁNERÉT, AZTÁN ELADTA A KLUBJÁT!

Trollfoci
2019.01.29.

Alan Hardy olyat tett, amivel örökre beírta magát a futball történelmébe. Az általunk is oly' kedvelt Notts County (tiltásig szálltuk/szálltátok meg a Facebook-oldalukat Bajner Bálint kapcsán még 2015-ben) volt tulajdonosa igen rendhagyó módon vezette fel a klub eladásának bejelentését.

Hardy ugyanis nem mást tett, mint nyomott a pélójáról hímtagjáról egy tweetet, amit aztán törölt, majd ezután bejelentette egy másik posztban, hogy megválik a csapattól.

Óriási mester! Bár ezek után nehéz lenne nem azt a következtetést levonni, hogy tele van a f***a a klubbal...

MIÉRT MENT A SLOVANBA GUZMICS? - szavazás

Trollfoci
2019.01.29.

Vasárnap jött a hír, hogy Guzmics Richárd Kína után mégsem itthon, vagy Lengyelországban, hanem a pozsonyi Slovannál folytatja a focit. Sokan, sokfélét mondtak már az okokról, és most a játékos is megszólalt.

Új klubja weboldalának nyilatkozva Guzmics elmondta, hogy az okok között szerepel, hogy szerinte a szlovák liga van olyan erős, mint a lengyel, és hogy Pozsonyban Marco Rossi szeme előtt lehet.

Nyilván szeretne tehát visszakerülni a válogatottba, ami talán nem is lehetetlen, hiszen Orbanon és mondjuk Kádáron kívül nem igazán van kirobbanthatatlan tagja a védelemnek.

Visszatérve az okokra, mi azért minimum vitatkoznánk az első megállapítással, de mi a ti véleményetek? Szavazzatok!

MIÉRT MENT A SLOVANBA GUZMICS?

Szavazok

SZOBOSZLAI 10 MILLIÓT ÉRNE A JUVÉNAK? - kép

Trollfoci
2019.01.28.

Elárasztotta a netet az a hír és fotó, miszerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici egy étteremben elhagyta(!!!) jegyzeteit, amiket megtalált a csapat egyik szurkolója és persze közzé is tette.

A papíron focistanevek vannak felírva, és az összeg, amennyiért meg lehet őket szerezni. Ez persze annyira nem is lenne érdekes számunkra az abszurditásán túl, ha nem volna egy magyar név is a felsorolásban! És képzeljétek, nem Dzsudzsák az!

De nem ám, merthogy a fiatal Szoboszlai Dominik szerepel a lajstromban. A szabadrúgás spacialista U-válogatottunk neve mellett pedig egy 10-es szám látható, azaz a Juvénál 10 millió eurós árra számítanak az esetében.

Persze ez csak egy jegyzet, és talán a Juve sosem tesz ajánlatot a Salzburgban játszó magyarért, de jó látni, hogy ilyen magasan árazták be egy fiatal játékosunkat.

Íme a nevezetes iromány:


Szoboszlai örülhet, mi viszont majdnem sírtunk. Nézd meg legújabb epizódunkat:

NEM FELEDÜNK, FEHÉR MIKLÓS! - cikk és videó

Trollfoci
2019.01.25.

Ma van épp 15 éve, hogy elvesztettünk. Másfél évtized, amiben már nem voltál velünk, Miki. 15 futballszezon, amelyben egyetlen Fehér Miklós gól sem született, pedig mennyi születhetett volna!

Nem túlzunk, ha azt mondjuk: a legjobb magyar játékos voltál 2004. január 25-én. Azután, hogy végre megkaptad a lehetőséget, egy európai élcsapat, éljátékosa lettél. Jöttek a gólok ott is, úgy, ahogy azt mi már régen megszoktuk tőled címeres mezben. 

Aztán január 26-ára csend lett. És csend lesz azóta is, ha szóba kerülsz baráti-, szurkolói társaságban. De nem tart sokáig a némaság. Valaki ugyanis mindig megszólal: "Emlékeztek, amikor...". És bizony, mindenki emlékszik! A lelkesedésre, a csupa szív játékra, és az annak szeretetét mutató csibészes mosolyra. A litvánoknak, idegenben lőtt mesterhármasodat pedig képtelenség is lenne elfelejteni.

És persze elgondolkodik az ember, hogy milyen sok volt még benned. Micsoda rutinos vén róka, majd sokat tanítani képes, előbb gyermekekkel foglalkozó, majd nagy csapatokat sikerre vivő edző lehettél volna. De nem ez volt megírva abban a bizonyos könyvben.

Elmentél, hogy örökre velünk maradj. Nem adhatsz példát szóban, hogy örök példakép légy. 

Nem feledünk, Miki...

Ezeket a cikkeket olvastad már?