Blogolj!

WC-PAPÍR DEKÁZÁS LVL 99999 - videó

Trollfoci
2020.03.21.

Sokféle wc-papírral dekázós videót láthattunk az elmúlt napokban a koronavírus-járvány miatt (nagyon helyesen) otthon maradó emberektől. A műfaj legnagyobb - és legkreatívabb - királya azonban most érkezett meg.

Az alábbi úriember egy ELKÉPESZTŐ TRÜKKEL a végtelenségig tudna dekázgatni. Íme:

GULÁCSI PÉTER MILLIÓKKAL SEGÍT A VÍRUSHELYZETBEN!

Trollfoci
2020.03.19.

Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa pénzadománnyal segíti a koronavírus elleni itthoni védekezést. Gulácsi Péter a közösségi oldalán jelentette be, hogy 5 millió forintot adományoz a Szent László Kórháznak.

“...mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk. (...) Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsen ő is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon!” – írta többek között az adományról hírt adó posztban Gulácsi Péter.

JÖVŐRE RENDEZIK MEG AZ EB-T!

Trollfoci
2020.03.17.

A tagországok mai videókonferenciáján az UEFA bejelentette határozatát, mely szerint módosítja az idei labdarúgó Európa-bajnokság időpontját, és 2021. június 11. és július 11. között tartja meg azt - írja a norvég futballszövetség Twittere. A koronavírus-járvány miatt meglépett kényszerintézkedést a tagok tudomásul vették.

A nemzeti bajnokságokat és a nemzetközi kupákat ugyanakkor próbálják a lehető legideálisabb időben és módon befejezni - a vírus adta lehetőségek szerint.

LÉPCSŐHÁZ-FOCI SZOBOSZLAIÉKTÓL - VIDEÓ

Trollfoci
2020.03.17.

Az NSO egy "maradj otthon kihívást" tett közzé a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, melyre elsők között reagált a Red Bull Salzburg két magyarja, Bukta Csaba és Szoboszlai Dominik.

A két srác beállt egy lépcsőház két fordulójában és onnan adogatott egymásnak. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#maradjotthon #szoboszlaidominik dominik #14 #buktacsaba #redbullsalzburg #wirsindsalzburg

SZOBOSZLAI DOMINIK (@szoboszlai_dominik_fan_page_) által megosztott bejegyzés,

A HÉTVÉGI ZÁRT KAPUS MEGYEI FOCI KÉPEKBEN!

Trollfoci
2020.03.16.

A vírushelyzet miatt nem csak a profi, de az ún. amatőr bajnokságok is, tehát a megyei foci is zárt kapuk mögött zajlott. Már, ahol egyáltalán van kapu...

A megyei (és MB3-as) szurkolót azonban nem olyan könnyű távol tartani a meccsélménytől: sokan folyamodtak kreatív módszerekhez. Számos helyről kaptunk szenzációs felvételek, ezek jönnek most.


HA CSAK EGY LASSÍTOTT FELVÉTELT NÉZEL MEG MA, EZ LEGYEN AZ! - videó

ZÁRT KAPUS MECCSEK LESZNEK NÁLUNK IS!

Trollfoci
2020.03.11.

A koronavírus-helyzet kezelésére felállított Operatív Törzs mai tájékoztatóján bejelentették: döntés született a soron következő magyarországi (zárt térben 100 fő feletti kapacitású, nyílt térben 500 fő feletti kapacitású) rendezvények megtartásának tilalmáról. A labdarúgó-mérkőzések esetében ez zárt kapuk mögötti rendezést jelent visszavonásig.

A határozat minden bizonnyal érinti a magyar válogatott által, március 31-én, a Puskás Arénában játszandó pótselejtezőt is, amennyiben a csapat legyőzi idegenben Bulgáriát. Emellett, a döntés értelmében, a most hétvégén megrendezésre kerülő bajnoki meccseken sem lehetnek nézők.


MILYEN GÓLT RÚGTAK DZSUDZSÁKÉK!!! - VIDEÓ

Trollfoci
2020.03.10.

Dzsudzsák Balázs és csapata az al-Ain éppen kupameccset játszanak. A találkozó első félidejében pedig született egy olyan gól, amit eddig maximum a Tsubasa kapitány rétestészta szerűen nyúló epizódjaiban láthattunk!

Az történt ugyanis, hogy Dzsudzsi és játékostársa egyszerre értek oda egy passzra, és mindketten lőttek. Végül a gólt - amit először les miatt visszavontak, majd VAR-ral mégis megadtak - a magyar játékosnak írták be, bár egyik kameraállásból sem tiszta, hogy végül melyikük ért előbb labdába.

Íme:

 

KORONAVÍRUS - MI LESZ A BOLGÁR-MAGYARRAL?

Trollfoci
2020.03.09.

Nem akar tágítani, sőt a sport világára is egyre nagyobb hatást gyakorol a koronavírus. A Kínából indult járvány megfékezésére hozott óvintézkedések pedig érinthetik a magyar válogatott Bulgária elleni meccsét is - az UEFA dönthet az ügyben.

Mégpedig, sajtóhírek szerint, már kedden határoz arról az európai fociszövetség, hogy elhalassza-e, többek között a Eb-pótselejtezőül szolgáló NL-rájátszásokat is. Bulgáriában ettől függetlenül is szigorú intézkedések léptek mától életbe, hiszen zárt kapusak lesznek a bajnoki- és kupameccsek is.

Jelentős tehát az esély rá (ha addig nagyban nem javul a járványügyi helyzet), hogy ha egyáltalán megrendezik a Bulgária-Magyarország mérkőzést, az akkor is nézők nélkül zajlik majd.

Nagy érvágás lenne nekünk, és természetesen a bolgároknak még nagyobb, ha ez így történne. Reméljük, nem kerül rá sor.

SZOBOSZLAI, ILYET A BOLGÁROK ELLEN IS KÉRÜNK! - videó

Trollfoci
2020.03.09.

Egy elég nehéz időszak után, ismét visszatért a győzelem útjára a Red Bull Salzburg csapata: csütörtökön a fő rivális LASK-ot ütötték ki a kupából, tegnap pedig a Sturm Grazot sikerült legyőzniük 2-0-ra. A második találatnál Szoboszlai Dominik jegyezte a gólpasszt.

És micsoda passz volt! A kapunak háttal álló társtól kapta a bőrt és bokából, első érintésből előre küldte a csatár Dakának, aki aztán be is fejezte az akciót. Ilyen gyors, pontos kulcspasszokkal kéne meglepni a bolgárokat is 2,5 hét múlva!

Dominik valószínűleg ott lesz a pályán. Már csak a jó passz és a jó befejezés fog kelleni...

A gól 0:42-től:

Ezeket a cikkeket olvastad már?