Blogolj!

EZZEL A GÓLLAL VERTÜK WALEST! - videó

Trollfoci
2019.06.11.

Korhut ível, Szalai leveszi, harcol, lecsorgó, Pátkai, GÓÓÓL!!! Ennyi az élet emberek! 9 pont, csoportelsők! Nézzétek:

 

(forrás: M4Sport)

HÁNY PONTOT SZERZÜK WALES ELLEN? - szavazás

Trollfoci
2019.06.10.

Nagyon fontos volt az azeri győzelem, hiszen őket oda-vissza vernie kell annak, aki az Eb-re vágyik. De ugyanígy elmondható, (és Dzsudzsi el is mondta) hogy itthon minden meccset nyerni kell, ha ki akarunk jutni, nincs mese. 

A legnagyobb skalpot már begyűjtöttük márciusban, de most egy talán annál is fontosabb mérkőzés jön: meg kell verni, de legalábbis TILOS kikapni Walestől. Ti mit vártok?

Hány pontot szerzünk a Wales-meccsen?

Szavazok

A LEGJOBB BÖDE BESZÓLÁS - VIDEÓ

Trollfoci
2019.06.07.

Böde Dani tegnap bejelentette, hogy 7 év után távozik az FTC-től és visszatér a Paks kötelékébe. Ebből az alkalomból megemlékezünk fradis időszakának egyik, ha nem a legnagyobb dumájára, illetve "életigazságára".

Paulo Coelho se mondhatta volna szebben!

MEGINT MEGUTÁLTÁK PÁRAN A VAR-T! - videó

Trollfoci
2019.06.06.

Tegnap este rendezték a Nemzetek Ligája történetének első elődöntőjét. Portugália és Svájc volt a két főszereplő, legalábbis nekik kellett volna lennie, de aztán jött a VAR...

1-0-ás portugál vezetésnél ugyanis a videóbíró segítségével tizenegyest kapott Svájc, csakhogy, mire a monitorok mögötti sporik ezt eldöntötték, a pályán lévő kollégájuk már ugyanígy ítélt, csak éppen a portugálok javára!

Ám a VAR-döntés, az VAR-döntés: a portugál büntetőt visszavonták és mindenki ment szépen vissza a másik kapuhoz, ahol aztán Svájc gólra is váltotta a lehetőséget. Elképesztő jelenetek, főleg úgy, hogy sokadik ránézésre sem igazán látszik szabálytalanság az esetnél.

Ilyenkor azért nagyon reméljük, hogy a megyeiben SOHA, DE SOHA nem lesz videóbíró, mert, ha ezt egy megye 3-as szomszédvári rangadón csinálják meg, oda nem lesz elég egy mentő...

68 ÉVE VÉGEZTÉK KI A MAGYAR VÁLOGATOTT JÁTÉKOSÁT

Trollfoci
2019.06.04.

Ma 68 éve, hogy elvettek a magyar focitól egy nagy tehetséget. "A kommunista államhatalom 1951. június 4-én végeztette ki az Újpest és a magyar válogatott középhátvédjét, Szűcs Sándort. Háromszor lett bajnok az Újpesttel, a magyar válogatottban pedig 19-szer szerepelt. Tudása alapján az Aranycsapat tagja lehetett volna. Nem volt még harmincéves, amikor felakasztották" - írja az Egy futballfüggő naplójából.

"1948-ban ismerkedett meg Kovács Erzsi énekesnővel, egymásba szerettek, de mivel akkor már mindketten házasok voltak, kapcsolatukat a belügyminisztériumhoz tartozó újpesti klubfunkcionáriusok nem nézték jó szemmel – internálással és fogolytáborral fenyegették a szocialista erkölcsöket szerintük megsértő Szűcsöt, aki végül úgy döntött, szerelmével együtt Ausztrián át Olaszországba szökik (az AC Milantól kapott ajánlatot).

Akadt is valaki, aki felajánlotta, hogy segít nekik átszökni a határon – fél kiló aranyért és 5 ezer dollárért. Csakhogy az embercsempész beépített ember volt, az ÁVH tőrbe csalta őket. Szűcs újpesti játékosként főhadnagyi rangban volt, ráadásul – az embercsempész rábeszélésére – magával vitte szolgálati fegyverét is; mindez súlyosbító körülménynek számított. A kommunisták úgy döntöttek, vele statuálnak példát, elrettentve Puskást és a többi futballistát a disszidálástól.

"Válogatott focista vagyok, nem követtem el semmit" - nyugtatta szerelmét Szűcs Sándor, s arra gondolt, hogy megússza egy internálótáborral, ahonnan majd néhány hónap múlva kiengedik. Tévedett. A koncepciós per gyorsított eljárásban zajlott, a budapesti katonai törvényszék Kovács Erzsi énekesnőt négyévi börtönbüntetésre, Szűcs Sándort, az Újpest válogatott futballistáját pedig „hazaárulás, fegyvercsempészés és csoportos szökés” vádjával kötél általi halálra és vagyonának elkobzására ítélte.

Szűcs ekkor fogta fel, hogy ezt megtehetik vele. A siralomházból kijuttatott egy cédulát Szusza Ferencnek. Ez állt rajta: "Halálra vagyok ítélve, mentsetek meg!" Szusza Puskáshoz rohant, hogy Öcsi vesse latba minden meggyőzőerejét, és keresse fel befolyásos ismerőseit. Csakhogy mire a válogatottbeli csapattársak intézkedtek, már késő volt. Szűcs Sándort, a magyar futballtörténet egyik legjobb középhátvédjét 1951. június 4-én kivégezték. Az utolsó szó jogán nem kért kegyelmet magának. Szerelme, Kovács Erzsi megpróbálta fölvágni az ereit a börtönben, de túlélte az öngyilkossági kísérletet.

Szűcs Sándor halálhírét egészen 1989-ig nem hozták nyilvánosságra, megpróbálták törölni őt a kollektív emlékezetből, sírjának pontos helye is államtitok volt. Az 1968-as kiadású, Alberttől Zsákig című futballtörténeti könyvben ezt írják róla: "Az ötvenes évek elején súlyosan vétett törvényeink ellen..."

IBRA MEGINT VARÁZSOLT! - videó

Trollfoci
2019.06.03.

Oké, hogy biszi-baszi, meg oké, hogy Ibra minket is felrakott már a szopórollerre, de azért, amit 37! évesen művel a labdával, mi is csak a kalapunkat emelhetjük. A világ legképtelenebb mozdulataival, cirkuszi mutatványosokat megszégyenítő módon lövöldözi a góljait, és most ehhez egy újabb darabot csapott hozzá.


Bár csapata 2-1-ra kikapott a New Englandtől, de minden meccsre ilyen szépítőgólt kívánunk: szenzációs ollózó mozdulat volt:

EZ VOLT IGAZÁBÓL A BL-DÖNTŐS CSAJ FÜRDŐRUCIJÁN! - KÉP

Trollfoci
2019.06.03.

Sokak szerint a szombati Sampion Liga-döntő legjobb, de legalább is férfi szemnek legkedvesebb pillanata az volt, ahogy Kinsey Wolanski Insta-celeb, modell egy szál fürdődresszben a pályára futott.

Elsőre nyilván nem ez tűnt fel a legtöbb nézőnek, de a szépen kerekedő idomokat nem egy sima fekete strandviselet takarta, hanem egy felirat is olvasható volt rajta. Mi most megszereztük azt a képet, ami a valódi írást mutatja be. 

Abszolút nem lepődtünk meg. Íme:

JAJ, DURCI NEYMAR! - videó

Trollfoci
2019.05.30.

Nem járnak jó idők mostanában a brazil esőkirályra, Neymarra. Elhúzódó sérüléséből ugyan úgy néz ki, hogy felépült, de közben nem ő kapta az Oscar-díjat februárban, és e mellé még hosszú eltiltásra is büntették bunkóságai és hisztije miatt.

Talán a Copa Americára készülő brazil válogatottnál nem éri semmi rossz - gondolhatta, ám ez sem jött be. Előbb elvették tőle a csapatkapitányi szalagot, tegnap pedig egy akkora kötényt kötött neki a 19 éves Weverton Guilherme a válogatott edzésén, amit a színészlegenda már nem tudott megemészteni. Fogta és a mezénél fogva földhöz verte a fiatal társát:

NA EZT NEVEZZÜK FOGHÚZÁSNAK! - videó

Trollfoci
2019.05.28.

Szegény fogorvosok a legutáltabb emberek közé tartoznak, pedig elég fontos és nehéz munkát végeznek. Hozzájuk senki nem azért megy, hogy jól érezze magát, főleg akkor nem, ha húzásról van szó.

A videón szereplő, nyilvánvalóan fociszerető kis srác éppen ezért meg is oldotta a dolgot otthon! Mondjuk az esetében még minden bizonnyal tejfogról lehet szó, de a módszer kreativitásából ez mit sem von le, íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"He wanted to knock his first tooth out" 😂🦷 @seankilby1

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

ÚJ EDZŐ KISPESTEN!

Trollfoci
2019.05.28.

Supka Attila hétfőn távozni kényszerült Kispestről, és úgy néz ki, már meg is van az utódja. Méghozzá Olaszországból!

Marco Rossi után tehát úgy fest, újfent erősíti a talján vonalat a piros-fekete klub. A 62 éves Guiseppe Sannino személyében pedig a tarfejű mesterek sora is folytatódik. Lehet, hogy ez a “frizura” a Honvéd-edzőség kulcsa?

Sannino egyébként korábban a Lecce, a Palermo és a Watford mestere is volt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?