Blogolj!

HIDEGRÁZÓS VIDEÓ! EZ A FUTBALL!!!

Trollfoci
2019.11.01.

A Club Brugge 75 éves legendáját ünnepelte a minap. Raoul "Lotte" Lambert ugyan tudta, hogy valami készül, de amit látott, arra nem volt felkészülve.

Az egész karrierjét a klubnál töltő egykori játékos több, mint 200 gólt szerzett kék-feketében 18 szezon alatt. Sok-sok csapattársa között magyar is akadt: Kű Lajossal támadta együtt az ellenfelek kapuját. 

De vissza a látványhoz, ami fogadta: óriási 9-es mez az egyik, hatalmas 75-ös szám a másik oldalon, a kettő között pedig nagy betűkkel a neve.

Gyakorlatilag azonnal eltört a mécses, teljesen érthető módon...

SÉRÜLÉS: UGYE NEM VESZÍTJÜK EL A LEGJOBBUNKAT WALES ELŐTT?!

Trollfoci
2019.10.31.

A német kupában lépett tegnap pályára az RB Lipcse, ahol Gulácsi a keretbe sem került, pihentették. Bár így tettek volna Orbannal is...

A magyar válogatott védelmének oszlopa ugyanis játszott és óriási balszerencsére meg is sérült a meccsen. A térde bánta a kupatalálkozót, és bár lábra állt, le kellett cserélni.

A mérkőzés után elmondta: ma reggel derül majd ki a pontos diagnózis, de minden bizonnyal a meniszkusz, azaz a térdízület porcos-kötőszövetes része sérült meg.

Ugye nem?!... 

FRISSÍTÉS:
Az orvosi vizsgálat után az RB Leipzig azt közölte, hogy Orbannak kb. 2 hetet kell pihennie, sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt. Ennek értelmében a válogatott védelmének oszlopa ott lehet Cardiffban Wales ellen is.

"PRÓBÁLTAM CSITÍTANI, ARCON KÖPÖTT" - MEGYEI BALHÉ

Trollfoci
2019.10.29.

A szabolcsi megyei II. hétvégi fordulójában Ópályi-Ladányi TC mérkőzést rendeztek, ám a meccs nem ment végig, a játékvezető az 53. percben 0-0-ás állásnál félbeszakította azt.

A szon.hu megszólaltatta a résztvevő feleket:

"Kósa József, az ópályiak edzője így emlékszik a történtekre:

-Egy szabálytalanságot követően egyik játékosom összeakaszkodott a vele szabálytalankodó mezőladányi játékossal, majd pár néző is a pályára ment és bekapcsolódott a kakaskodásba.

-Egy ártalmatlan szituációban, a középpálya környékén történt egy szabálytalanság és ebből alakult ki a konfliktus. Lökdösődött a két játékos, majd a hazaiak játékosa belerúgott a földön fekvő játékosomba, ütésváltás is történt, majd a közben a pályára özönlő harminc-negyven hazai néző is kivette részét a dulakodásból, kaotikus állapotok uralkodtak a pályán. A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, mikor próbáltam csitítani a helyzetet, az egyik arcon köpött – elevenítette fel az eseményeket Kertész Milán, a Ladányi TC trénere."

A történteket a szabolcsi labdarúgó-szövetség versenybizottsága később tárgyalja.

CSATT!!! - FÉLIDEI ELIGAZÍTÁS - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.28.

Ehhez a törökországi felvételhez hasonlóan képzeljük el a hátrányban levő, rosszul játszó megyei csapatok félidei eligazítását is. 
Reméljük, Walesben Rossinak nem lesz ilyesmire szüksége!

EKKORA BUNDÁT MÉG NEM LÁTTÁL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.25.

Röviden összefoglaljuk a Konyaspor legutóbbi, török bajnokságban játszott meccsének kezdetét:

-Te Kirintili (ő a kapus)! Az van, hogy meg kéne bundázni a meccset,
 de úgy, hogy ne legyen feltűnő!

-Rendben, megpróbálom...

13 másodperc múlva:

MOCSOK NAGY GÓLLAL NYERTEK GULÁCSIÉK! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.24.

2-1-re győzött és ezzel csoportja élére állt a Sampion Ligában Gulácsi és Orbán csapata. A győzelmet pedig az alábbi, hatalmas Sabitzer gólnak köszönheti a RB Leipzig.

Talán nem merész kijelenteni, hogy jó eséllyel pályázik a srác a jövő évi Puskás-díjra. Mekkora kifli!

ÍGY LEHETSZ OTT AZ ÚJ PUSKÁS MEGNYITÓJÁN

Trollfoci
2019.10.23.

November 15-én átadják a magyar labdarúgás új szentélyét: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel megnyitja kapuit az új nemzeti stadion. Az MLSZ pedig most összeszedte a Puskás Aréna első meccsére vonatkozó fontos információkat.

“A teljesen újjáépített Puskás Aréna igazán méltó mérkőzéssel nyitja meg kapuit a szurkolók előtt: a november 15-én, 19.00 órakor, Uruguay legjobbjai ellen játszott első meccs egyben Gera Zoltán, 97-szeres válogatott játékos, az U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Marco Rossi segítőjének búcsúmérkőzését is jelenti.

A jegyértékesítés első szakasza (elővásárlási időszak):

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjaiválthatják meg a jegyüket a mérkőzésre 2019. október 25-én, 10 órától. Egy szurkoló hat darab jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat jegy tulajdonosának klubtagnak kell lennie. Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.huweboldalon.

Az elővásárlási időszak letelte után is érdemes klubtagként megvásárolni a belépőjegyeket, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a teljes jegyvásárlási időszak alatt 15% kedvezményben részesülnek.”

Személyesen is vásárolható jegy, de csak a kiemelt jegyirodákban (lista az MLSZ oldalán).

“A jegyértékesítés második szakasza:

Október 28-án, hétfőn reggel 10 órakorindul a jegyértékesítés következő szakasza, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé tesszük. A viszonteladói pontok listája ittérhető el.

A mérkőzésre a megszokott módon a személyes adatok megadásával lehet megvásárolni a publikus forgalomba kerülő jegyeket. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, az adatok az online felületen megadhatók.

A jegyek átírására egyszeri 1500 forintos díj ellenében, legkésőbb a mérkőzés előtt 72 órával van lehetőség. A névátírás utalványt ugyancsak a megújult jegyértékesítési felületen lehet megvenni.”

2019.11.15. 19:00

Magyarország - Uruguay

KAPUFÁS MAGYAR BOMBÁVAL NYERT A DAC! - videó

Trollfoci
2019.10.21.

2-1-re legyőzte az Aranyosmarótot és ezzel tapad a második helyezett Zsolnára a DAC a szlovák bajnokságban. Ehhez pedig Vida Máté egy csodás lövéssel járult hozzá.

A jókora rakétát kb. 20 méterről engedte el a magyar válogatott középpályás, ami végül a kapufa tövéről vágódott a hálóba. A gól egyébként egészen vidás volt, ugyanis a gólpasszt Vida Krisztopher adta. 

Vida Mátétól egyébként Wales ellen se bánnánk egy ilyet, ha bekerül a csapatba novemberben...

NEM SOK ESÉLYT AD A KIJUTÁSUNKRA A VEZETŐ OLASZ SPORTLAP

Trollfoci
2019.10.18.

A La Gazzetta dello Sport című nagy hagyományokkal rendelkező olasz lap cikkezett a Eb-re való kijutási esélyekről, így a magyar válogatottról is. Százalékos esélylatolgatásra is vállalkoztak, és nem mondhatni, hogy favoritnak számítunk náluk.

Az olaszok szerint, ahhoz képest, hogy jelenleg továbbjutást érő helyen állunk és egy győzelemmel már az Eb-re jutnánk, csak 30% a sanszunk erre. A horvátoknak ezzel szemben 80, a szlovákoknak 50, míg soros ellenfelünknek, Walesnek 40% esélyt adtak.

A cikkre egyébként a válogatottnál Rossi segédedzőjeként dolgozó Giovanni Costantino is felfigyelt, aki csak a "Majd meglátjuk..." megjegyzést fűzte a cikkhez.

A MAGYAR-AZERI BÍRÓJA ELLEN TÜNTETTEK AZERBAJDZSÁNBAN - KÉPEK

Trollfoci
2019.10.17.

A Nyugaton már megoldották portál ír arról a voetbalprimeur.nl holland lap alapján, hogy igen nehezen teszik túl magukat az azeri futball fanok a vasárnap este történteken. Olyannyira, hogy demonstrációt szerveztek a holland bíró(k) ellen.

A magyar-azeri meccsen - ki ne tudná - szabályos góltól fosztotta meg a néderlandus spori a vendégeket. Ezen való felháborodásuknak azóta igyekeznek minél több fronton hangot adni. 

A képen látható tüntetők pl. azt tudatták a világgal, hogy a holland sajtot pl. szeretik, de a tulipános ország bíróit inkább küldjék máshova...

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri

Ezeket a cikkeket olvastad már?