A BULINEGYEDET TÉRKÉPEZI FEL LEEKENS MESTER

Trollfoci
2018.04.16.

A minap egy kis színes infó jutott el hozzánk. Az újabb - a következő meccsig minimum eltartó - győzelmi szériát építgető sikerkapitány, Georges Leekens hétköznapjaiba nyerhettünk bepillantást, amolyan bulvárosan kissé.

A mester kiváló turista. A bulinegyedben tűnt fel, amit a TrollFoci paparazzijai azonnal jelentettek is. Az öreg pár haverral ült be a Gozsduba és megittak egy-két pohárkával. Folyt a kurva drága minőségi Tanqueray 10 gin, és jól szórakoztak az urak.

Nem irigyeljük tőle, ne higgyétek! Annyit jegyeznénk csak meg, hogy szívesen szórakoznánk mi is, csak mi a stadionban. Csak, ahogy mi látjuk, egyelőre úgy van ő Magyarországon, mint az idegenbe látogató magyar szurkoló: szépen eltöltené itt az idejét, csak ezek a kurva meccsek ne lennének. Szóval nem bántjuk mi őt, iszogasson nyugodtan, nyilván a fizujából futja, csak nem lenne baj lassan nyerni is valamit.

Viszont, ha már így elkezdte feltérképezni a bulinegyedet, akkor szívesen látnánk mi is! Ugorjon be hozzánk a Ziccer!-be! Egy üveg Tanqueray 10 mellett beszélgessen velünk is! Ja, és ő fizet, a kísérő fröccsöt és egy tányér gulyást meg mi álljuk.

MOST ÉPPEN EGY FÉLREÉRTÉS MIATT VERTÉK EGYMÁST A ROMÁNOK

Trollfoci
2018.04.16.

Nagy múltú csapatok találkoztak a román negyedosztályban a hétvégén, a bukaresti Steaua és az ugyancsak fővárosi Rapid. 

A történet ott kezdődik, hogy a legnagyobb szurkolói bázissal bíró Rapid 2016-ban pénzügyi problémák miatt megszűnt, mint akkoriban sok nagynevű, tradicionális román csapat. A korábbi BEK győztes Steauanál a hírek szerint az ultráknak gyűlt meg a juhászbojtárból elnökké vált Gigi Becalival, aztán ráadásul még a román hadsereg is elperelte a csapat nevét...(!!!) Nem nagyon unatkoznak keleti szomszédaink labdarúgás terén sem...

Így a radikálisabb Steaua szurkolók fogták magukat és nemet mondtak a BL-re, EL-re, mindenre és a hadsereg által alapított gárda meccseire járnak szurkolni. A Rapidnál a régi játékosok összefogtak és alapítottak egy új csapatot az önkormányzat segítségével, de hogy már senki se értsen semmit és jelezvén a román klubfutballban lévő káoszt, van egy másik Rapid is ugyanebben a ligában, na azoknak meg az égvilágon senki sem szurkol, de mindkét klub az "igazi" Rapidnak vallja magát. 

A hétvégén negyed osztályú derby-t rendeztek a National Arénában 36.000 néző előtt, ami valljuk be elég szép szám. Koreográfiák, pirotechnika minden látványelem képviseltette magát a lelátókon, melyekhez hatalmas szurkolás is párosult.

Történt azonban, hogy a mérkőzés alatt a jelenleg első osztályú Steaua szurkolók a két tábort elválasztó semleges területre kihúztak egy üzenetet, amin az állt, hogy FCSB=Steaua. (tehát az új csapat, az igazi csapat). Ezen aztán a CSA fanatikusai úgy bepörögtek, hogy rögtön elindultak elégtételt venni, minden bizonnyal nem egy baráti eszmecserére gondolván.

Igen ám, de ezt észlelték a Rapid fanatikusok is, akik azt hitték, hogy a sálas szurkolóikat betámadták, így ők is megindultak egy kisebb csetepatéra. (külön pikantériát ad a történetnek, hogy informátorunk szerint a két tábor között mostanában semleges viszony volt). A mérkőzést biztosító szekusok egyszerűen elfutottak.

Na de aztán itt jött a szokásos román vs román, jól megszokott szitu. Az éhezők viadala, repültek a lángosok, csattogtak a gumibotok, amíg a szervek meg nem jelentek. 

köszönet Salamonnak!

TITKOS FELVÉTEL KERÜLT ELŐ A REAL MADRID-JUVENTUS MECCSRŐL! - videó

Trollfoci
2018.04.13.

Perdöntő, titokban készült felvétel került elő a vitatott büntetővel véget érő Real - Juventus Sampion Liga összecsapásról!

Bár próbálták titkolni, sőt még az ÉLŐ adásból is kivágták, az igazság nem maradhatott rejtve! Íme a videó, amin láthatjuk, hogyan ünnepelte legjobbjával a továbbjutást érő gólt a Real Madrid csapata. 

Szégyen gyalázat...

EGÉSZEN FURCSA JELENET AZ OLASZ LELÁTÓN

Trollfoci
2018.04.12.

Verona az észak-itáliai Veneto régió Verona megyéjének közigazgatási központja. Az ősi város és a modern városközpont az Adige folyó kanyarulatánál, a Garda-tó közelében fekszik. Ráadásul Európa egyik legromantikusabb helye is, a szerelmesek kedvelt úti célja, hisz Rómeó és Júlia története itt játszódott.

Most pedig tekintsük meg Rómeó és Júlia 2018-as, futballszurkolói változatát. Hát nem szívfacsaróan romantikus?

MESSI TÁVOZNI AKAR - VAN IS ÉRTE AJÁNLAT!

Trollfoci
2018.04.11.
A TrollFoci információi szerint egy játékoscsere ügyletben válthat klubot a Sampion Liga kiesés után nagyon csalódott Lionel Messi. A szálak pedig - nem meglepő módon - Felcsútra vezetnek.

A Gyakadémiát a Barcelona kereste meg, hogy bármit megtennének a világválogatott-szintű, aranylabda várományos Henty megszerzésért. A "minden"-ben pedig az is benne van, hogy a hitét vesztett Messi-t és még nem kevés pénzt is adnának a híresen sportszerű nigériai támadóért.

Pintér Attila egyelőre nem kommentált a híreket, de úgy tudjuk, örül az argentin játékosnak, hiszen kiegészítő emberekből nem áll túl jól jelenleg a Gyakadémia...

MAGYARGYALÁZÓ DALOKAT JÁTSZOTTAK BE A SEPSI OSK MECCSÉN!

Trollfoci
2018.04.10.

Hétfő este a bukaresti Juventusszal játszott bajnokit a Sepsi OSK. Mivel a hazaiak stadionja nem megfelelő, a sepsiszentgyörgyieknek a Voluntari pályáján volt jelenésük. Ami azonban fogadta őket, az még az eddig tapasztalt magyarellenes megnyilvánulásokat is felül múlta!

Gyalázkodó rigmusokat eddig is hallottak, de olyan, hogy a stadion hangszóróiból, felvételről ordítsanak a soviniszta, gyalázkodó nóták, arra még nem volt példa. Most ez is megtörtént!

Az esetet a játékvezető felvitte a jegyzőkönyvbe, és ennek alapján a román szövetség már el is ítélte az incidenst. A felelősséget ennek hatására azonnal el is kezdte egymásra kenni a Juventus és a stadion rendezősége. A bukaresti klub vezetője azt mondta, a bejátszott dalok nem tőlük származnak, az a stadion üzemeltetőjének felelőssége, akik viszont azt állítják, a zene egy olyan pendrive-ról szólt, amit a bukaresti csapat ügyvezetőjétől kaptak. Valaki tehát hazudik...

A Sepsi OSK egyébként 2–0-ra legyőzte a Juventust, "nemes bosszút állva" ezzel a történtekért.

ELÁRULJUK! ÍGY SZAVAZTAK A TROLLFOCI ADMINOK!

Trollfoci
2018.04.09.

Tegnap minden a választásról szólt, e téma körül forgott minden. Ehhez mi is csatlakoztunk, már amennyire ezt egy pártpolitikától távol maradni kívánó oldal engedi.

Mivel azonban szeretünk TrollFocis kulisszatitkokat megmutatni nektek, így most lerántjuk a leplet arról, hogy mi hogyan teljesítettük az állampolgári kötelességünket.

Látni fogjátok, hogy mint sok másban, ebben is teljesen hétköznapi emberek vagyunk. Így szavaztunk mi:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Két egymást metsző vonal. Egy X, amiről Leekens pl. egyelőre csak álmodhat...

STIEBER: SEMMIBE VETTEK A VÁLOGATOTTNÁL

Trollfoci
2018.04.06.

Úgy néz ki, nem csak Nikolics Nemanja érzi úgy, hogy kevés értelme van hazajönnie Amerikából a magyar válogatott meccseire, hanem Stieber Zoltán is.

Az osztrákoknak az Eb-n betaláló középpályás egyetlen percet sem kapott Leekens első két meccsén, és emiatt úgy érzi, levegőnek nézték, semmibe vették - amint azt az NSO-nak adott interjújában olvashatjuk.

"...a korábbiakban sem mindig mindenki bízott bennem, de ha hívtak, mindig nagy örömmel jöttem. Ám ha biztosan nincs esélyem a pályán bizonyítani, akkor lehet, hogy nincs értelme ennyit utazni." - tette hozzá a jövőt firtató kérdésre Stieber.

Úgy fest tehát, hogy a csapategységgel sincs minden rendben, hiszen bőven akad elégedetlen hang a nemzeti tizenegy háza táján. Elmondható, hogy talán lehetne magasabb a játékosok ingerküszöbe, tűréshatára, az viszont tényleg érdekes, hogy miért nem lehetett kipróbálni mindenkit, amikor két meccs lett volna rá. Két olyan meccs, ami erre volt szánva, és amiket amúgy egyaránt elbuktunk...

LOPOTT, ELTIPPMIXELTE, MEHET A BÖRTÖNBE!

Trollfoci
2018.04.05.

Másodfokon, jogerősen 4 évi börtönbüntetésre ítélték Istvánt, aki ellopott 61 misit, majd feltolta egyetlen meccsre az egészet, és elbukta a picsába elveszítette.

Még 2015-ben történt, hogy a mi Pistánk pénzszállítóként dolgozva rákívánt egy nagyobb összegnyi erős magyar forintra a szállított cuccból. Le is lépett vele, de nem cipelte sokáig, felpattintotta egy "tutira" a Zéerténél. A lottózót, ahova betért kiürítették, mivel ekkora összeget nem lehet csak úgy feltenni, és ellenőrt is hívtak. Megvolt tehát a díszkíséret is a nagy tetthez. Aztán, ahogy az lenni szokott, jött is a tuti... JA NEM! 

A gyorsan szerzett vagyon tehát ment a levesbe, amikor pedig emberünk realizálta, hogy mi is történt vele pár óra leforgása alatt, elballagott és feladta magát fakabátéknál. Nem tudjuk, mennyire kellett elfojtania a röhögését az ügyeletes tisztnek, akinek először előadta, hogy mit is csinált, de valószínűleg vidámabb volt, mint most István, akinek az elsőfokúja még csak 2 év 10 hónap volt, amit most súlyosítottak. 

Tehát emberek, a tippmix veszélyes, főleg, ha lopott milliókból fogad az ember. De azért ismerjük be, István keménytökű legény volt hogy ezt így bevállalta. Legalábbis nála hülyébb sztorija biztos nem lesz a sitkón senkinek.

EZT MONDTA ZLATAN RONALDO CSODAGÓLJÁRÓL:

Trollfoci
2018.04.04.

Ahogy már korábban írtuk, Zlatan Ibrahimovic lenne az egyetlen légiós, akit megtűrnénk Csertői Aurél színmagyar csapatában Pakson. De szerintünk neki sem lenne vele baja.

Sőt! Odáig is elmennénk, hogy adminjogosultságot adnánk neki az oldalunkhoz, akkora troll az ember, de aki nyomon követte a pályafutását, az nyilván belebotlott már klasszikus "Zlataning"-ba.

Tegnap Cristiano Ronaldo óriási ollózós gólt bombázott Gigi Buffon kapujába. Tisztában vagyunk vele, hogy a pusztazebrák szemében most természetesen Real Madrid szurkolók leszünk, de ami szép, az szép. Van szemünk, mindenkinek van szeme. Aki erre a gólra azt mondja, hogy csúnya, csak azért mert CR7 szerezte, az most azonnal hagyjon abba mindenféle focival kapcsolatos dolgot, mert fogalma sincs róla.

De Zlatan más... Megkérdezték tőle, hogy mit szól Ronaldo hatalmas, ollómozdulatos góljához?

Zlatan: "Szép volt, de megpróbálhatná 40 méterről is..."- utalva az angolok ellen szerzett csodagóljára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?