ELKÉPESZTŐ JELENETEK ZAJLOTTAK LE DÁRDAIÉK KAPUJÁNÁL! - videó

Trollfoci
2018.02.12.

A 16-oson belüli közvetett szabadrúgás ritkán látott színes eseménye a labdarúgásnak. Ritka, mivel legtöbbször akkor ítél ilyet a bíró, ha a kapus kézzel ér a szándékosan hazaadott labdához, ez pedig általában csak kényszerből szokott előfordulni.

Nem úgy a Hertha leverkuseni vendégjátékán, ahol Dárdai Pali kapusa simán, kétszer is kézbe kapta a hazagurított lasztit, így jött a sípszó és a szabadrúgás, kb. 6,5 méterről.

Ami ezután jött, amellett az augusztus 20-i tűzijáték elszégyellné magát, de hagyjuk a szavakat, beszéljenek a képek:

HATALMAS BLAMA! MEGINT BÉNÁZOTT A REAL MADRI....

Trollfoci
2018.02.12.

Hiába a beleölt eurócsilliárdok, a világszerte megbecsülhetetlen nagyságú rajongótábor, a Real szekere döcög, mint a törött gyökeres ládákkal megpakolt, csapatszállítóként funkcionáló, repceföld melletti focipályára igyekvő hupikék 2-es IFA.

Cristiano megint képtelen volt betalálni az ellenfél kapujába, de ami még nagyobb szégyen, hogy rajta kívül mindenki ugyanilyen impotens volt a csapaton belül, ráadásul hazai pályán játszottak.

Az ellenfelük pedig a jelenlegi kiírásban még el sem vesztette a győzelmi szüzességét, a Real azonban velük se bírt el. Nagy a baj a Real-nál, ez most már egyértelmű, egy szaros 0-0 hazai pályán?

Talán most furcsán fogtok nézni, de úgy döntöttünk, hogy szorítani fogunk nekik, imádkozni fogunk, hogy újra visszatérjenek a dicső útra.

HAJRÁ REAL MADRIZ!!!

SZEXBOTRÁNY! DELLE ALI UTÁN MOST A MAGYAR VÁLOGATOTT AZ ÉRINTETT! – VIDEÓ

Trollfoci
2018.02.09.

A napokban villámgyorsan szántotta fel az internetes sajtót és a közösségi médiát a biszi-b@szi fodbaliista, Delle Ali pornófilm intrónak is beillő homevideója. A képsorokon a játékos furulyázni tanít egy tehetséges fiatal hölgyet, aki pont nem a barátnője…

Úgy néz ki, hogy a dolog ragadós, hiszen birtokunkba került egy felvétel, amin nem is egy, hanem 11 játékos van hasonló szituációban: a magyar válogatott!

Egy alapvető különbség azért van: a mi fiaink a „furulya” rosszabbik végén láthatóak.

FIGYELEM! A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS KÉPSOROK:

BARCELONA NEM B@SZOTT MÉG ILYET!!!

Trollfoci
2018.02.08.

Egy kedves követőnk küldte be ezt a...(keresem a szavakat, hogy mivel is jellemezzem ezt a "művészetet") valamit. Először nem is kattintottam a meghallgatásra, hiszen nem akartam Hiro-Cristiano Ronaldo foskotványa után újabb adag zenei fekáliával beöntést végezni a fülembe.

De végül /sajnos/ győzött a kíváncsiságom. Először nem is magát a dalt hallgattam meg, hanem a hozzászólásokat görgettem végig, amelyek egytől-egyik pozitívak voltak és ezek után már most előre elnézést kérek NEMAZALÁNY-tól, de minden bizonnyal nekem nincs zenei ízlésem és folyamatosan arra gondolok, hogy ezzel a valamivel, amit kitettek youtube-ra, minden hájjal megkent terroristákat kellene vallatni Guantanamon, ha már nem hat a jó öreg análfúrás, vagy a törölköző + víz kínzókúra.

Szerencsére Messi nem ért magyarul, mert azonnal megkockáztatná a disznófejet, amit Figo kapott és ennek a csodálatos produkció meghallgatása után egyből átigazolna a Real Madridhoz, vagy teljesen mindegy, hogy melyik csapathoz.

A dalszöveg egyszerűen zseniális, igaz több dolgot nem értünk benne, meg, hogy minek, miért, hogyan? Szóval akad bőven kérdés, a legfontosabb talán az lenne, hogy egyáltalán miért pazaroltak pénzt stúdiós körülményekre? Tudjuk, hogy Beethoven hallási problémákkal küszködött, mégis egy zseni volt, de ennek a kislánynak melyik süket adta be, hogy jó az, amit csinál és mindenféleképpen meg kell ezt osztani a világ internetező, mindkét fülére halló közönségével?

Bocsánat, elkalandoztam! Szóval a dalszövegből a kedvenc részletem: "És ha te is erre jársz, tudni fogod hol találsz, mert akkora a pálya, hogy hiába kiabálsz..." Na most akkor mi a ferde fasz van? Ha arra járok, megtalálom, mert akkora a pálya, hogy hiába kiabálok?  Próbálnék belevinni egy kis értelmet, de egyszerűen nem megy.

Továbbra is támogatunk minden olyan törekvést, kezdeményezést, ami az ellen küzd, hogy bárki internethez juthasson és ilyen agysejt pusztító szarokat helyezhessen el rajta! 

HIHETETLEN, BŐDÜLETES NAGY ÖNGÓL DZSUDZSÁK BAJNOKSÁGÁBÓL!!!

Trollfoci
2018.02.07.

Elképzelted már, hogy valóra válik az álmod és hazád első osztályú bajnokságában lépsz pályára? Tombolnak a nézők a lelátón (mondjuk ebben a  videóban pont nem), ott van az egész családod, az összes haverodat bejuttattad a VIP-ba, tömik magukba a hátszínnel töltött bélszínt, te meg lent a zöld gyepen éppen megrúgod életed gólját...

Csak ott jön a bibi, hogy hiába találod el a labdát úgy, ahogy még életedben sohasem, hiába úszik a kapus a levegőben, hiába lövöd ki a pókot a sarokból, mert sajnos a saját kapudba találtál be.

Ez történt Dzsudzsák Balázsék bajnokságában, ahol az Al Dhafra védője élete bombáját ragasztotta a jobb felsőbe, de sajnos rossz oldalt választott.

A hihetetlen, brutálisan nagy öngól:

FELTÁMADT A MAGYAR FUTBALL!!!

Trollfoci
2018.02.06.

Több ez mint egy diadal, ez már a feltámadás! Győzelem nem csak az ellenfél, de a futballhalál felett is! Annyi ínséges vereség és szégyen után most... MOST ÚJRA OTT VAGYUNK!!!

Kicsit talán túlcsordul az örömünk, de nézzétek el nekünk, hiszen már bontottunk egy ünnepi pezsgőt a világraszóló győzelmet arató Pinyő-fiúk tiszteletére, ugyanis:

GYAKADÉMIA - DINAMO KIJEV (egy istenhátamögötti edzőmeccsen) 3-2!!!

A fiatal magyar tehetség (csak véletlenül mali állampolgár és 25 éves) Diallo vezetésével elértük a mennyországot!

Örvendjünk!MI VAN TOM? JERRY NYERT?

Trollfoci
2018.02.05.

Mi magyarok mindenhez (is) értünk! Mi magyarok a végtelenségig rajongunk mindenért és mindenkiért, akikhez annyi közünk van, mint Makónak Jeruzsálemhez.

Ölre megyünk egymással olyan külföldi csapatok miatt, akiknek a keretéből maximum 2-3 embert ismerünk, soha a büdös életben nem fogunk eljutni egy mérkőzésükre, de mégis képesek vagyunk habzó szájjal üvöltözni egymással, sőt akár a tettlegességig is elmegyünk.

Látom a lelki szemeimmel, ahogy Madridban vagy Barcelonaban összegyűlnek az emberek egy Ferencváros-Újpest derbire és azokkal a kis szar, semmirevaló tapasokkal dobálják egymást és felbőszülve, vérben forgó szemekkel írják az interneten a kommenteket. Ja várjunk csak! Nem hinném, hogy ez valaha is így lesz!

Értem én, hogy a labdarúgásunk a béka segge alatt van, nemhogy külföldön nem kíváncsiak rá, de már itthon is kutyakötelessége lett mindenkinek utálni, (nem, nem! mi nem utáljuk, hiába magyarázod bele majd a kommentedbe), de -elnézést a kifejezésért- MI A RETKES FASZNAK vagyunk mi oda ennyire ronaldókért,messikért, buffonokért, tom bradykért???

Miért kurva anyázzuk egymást mindenféle oldalakon, tengerentúli sportok miatt, miért esünk egymásnak szórakozóhelyeken egy tojáslabda meccsen, miért jelentünk ÁVÓ-s módszerekkel egy embert több százan, aki egy vicces kommentet írt a Real Madridról, miért fakadunk ki, ha a TrollFoci leírja, hogy lehet, hogy Messi a világ egyik legjobb játékosa, de attól még nem szeret adót fizetni, miért akarunk szögekkel kivert dildót dugni egymás ánuszába, amikor valaki poént csinál Buffonból, Ronaldinhoból?

Végül miért lesznek világi sértődések, kommentháború egy "Mi van Tom? Jerry nyert?"- szimpla, egyszerű, csípkelődő kérdés miatt?

Ja, bocs: amúgy mi van Tom? Jerry nyert?

MEG IS VAN AZ ÉV LEGBALF*SZABB TIZENEGYESE! - videó

Trollfoci
2018.02.01.

Bár még csak február van, így a címben lévő kijelentés erősnek tűnhet, de ha megnézitek a lenti videót, ti sem kételkedtek majd: ennél nevetségesebb balfaszságot nem nagyon lehet csinálni tizenegyes címén.

A török kupából következik a Giresunspor–Fenerbahce egyik jelenete, és a hazaiak játékosának, Dodonak orbitális hibája.

Vajon hogy akarhatta ezt?
Vagy csak tett egy takaros összeget a "lesz kimaradt büntető a meccsen" opcióra?

 

JÓ ÉG, MIT CSINÁLT EZ A CSAJ AZ ÚJ ÚJPEST CÍMERREL! - videó

Trollfoci
2018.02.01.

Pro és kontra bírói ítéletek után még mindig nem tudni, hogy mikor cserélik vissza a régire az Újpest címerét, ha egyáltalán hajlandó lesz erre a belga tulajdonos.

Addig is, előkerült egy felvétel, amin csuda dolgot művel egy dekoratív hölgy a jelenleg érvényben lévő emblémával:

10 DOLOG, AMIT MEGTENNÉNK, HA ANNYIT KERESNÉNK, MINT A FOCISTÁINK

Trollfoci
2018.01.31.

A napokban nagy port kavart, hogy kiderültek az újpesti Windecker József
szerződéstervezetének részletei, melyeket a játékos visszautasított. 

A többek közt 2 millió forintos nettó bérről (ami egyébként a kanyarban sincs a legtöbbet kereső magyarországi spílerek fizujához képest) szóló hírek elindították a bogarat az agyunkban. Azon filóztunk, mit tennénk 2 edzés és meccs között, ha ennyi zseton folyna be a számlánkra.

Rájöttünk, hogy mindenen csak egy kicsit változtatnánk:

Minden reggel tejbegrízt ennénk... aranykanállal.

Néhanap télen is ennénk epret... pezsgő nélkül, de a többi napon csak azzal.

Nem kellene a legújabb Audi... -ból még egy, mert már lenne három.

Nem törölnénk pénzzel segget a wc-n... mert nagyon dörzsöl.

Nem használnánk a pénzünket csajozásra... csak az aranyóránkat, a telefonunkat, az ékszereinket és a kocsinkat.

Sohasem rendeznénk orgiákat a hálószobánkban... a nappaliban több csaj elférne.

Nem használnánk áfacsalásra külföldi rendszámot... szerintünk Szlovákia igenis Magyarország!

Ezután is a boltból vennénk a kaját... a bejárónőnknek simán jutna ideje elmenni bevásárolni.

Tudjuk, hogy válogatott meghívót nem lehet készpénzért venni... de azért utalással megpróbálnánk.

Nektek, TrollFoci-követőknek is adnánk belőle... kölcsön, uzsorakamatra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?