Blogolj!

IGY JUTUNK KI AZ EB-re! ITT A TUTI RECEPT:

Trollfoci
2019.11.26.

Mindannyian tudjuk, azzal ,hogy Wales legyőzött minket, elszálltak az egyenes kijutásról szőtt álmaink, és persze azt is, hogy ezeknek az ábrándoknak nem egyedül a múlt keddi 0 pont, sokkal inkább a szlovákoktól itthon elszenvedett fájó vereség vetett véget.

Jött már sok kért és kéretlen tanácsadó és prédikátor a magyar foci házatájára: szakértők, külföldi nagyságok, elemzőcégek, akik sokszáz millióért adtak tanácsokat, de ennek most vége! Itt van az a nagyszerű, ám mégis végtelenül egyszerű recept, ami garantálja majd válogatottunk számára a kijutást a 2020-as Eb-re, a szurkolóknak pedig az önfeledt ünneplést.

A TrollFoci adminjai ugyanis ráleltek a sikerhez vezető végtelenül egyszerű, ám eddig senki által sem megtalált ösvényre, az útra, melyhez nem kellenek milliós tanácsok, a módra, amit mi most INGYEN, AZAZ GRÁTISZ közkinccsé teszünk:

Meg kell verni a bolgárokat, aztán meg Izlandot vagy a románokat. Ugye milyen briliáns?! Szívesen!

(borítókép: SMB Photography)

GULÁCSI IS NYOMHATNA EGY ILYET A BOLGÁROK ELLEN! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.11.26.

Egy török alsóbb osztályú csapat, a Sapancaspor kapusa megunta az 5-ösön való ácsorgást és megindult előre. A vállalata olyan jól sikerült, hogy egy ordas nagy gólt vert az ellenfélnél játszó kollégája kapujába.

Vajon agyvérzést vagy szívrohamot kapna Rossi, ha márciusban, a bolgárok ellen Gulácsi is benyomna egy ilyet?!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When your goalie goes full Ronaldinho 🔥😳 @sapancagazetesi @yavuz.tanta

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

66 ÉVE VOLT: NÉZD ÚJRA A 6:3 GÓLJAIT!

Trollfoci
2019.11.25.

Az évszázad mérkőzését játszotta az Aranycsapat 1953.11.25-én, az addig hazai pályán veretlen Anglia ellen. Hidegkuti már az első percben vezetést szerzett, majd mesterhármasig jutott. Közben duplázott Puskás és Bozsik is betalált. Íme a gólok:

ŐKET KELL VERNI A PUSKÁSBAN JÁTSZANDÓ DÖNTŐÉRT - BULGÁRIA

Trollfoci
2019.11.22.

Az UEFA ma délben tartott sorsolásán kiderült, hogy válogatottunk a Nemzetek Ligája A-csoportját feltölteni hivatott 3 ország közé került, így Bulgáriával játszik a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjében. Ha rajtuk túljutnak Dzsudzsákék, akkor pedig jöhet az izlandi-román pár győztese, mégpedig (szintén a sorsolás szerencséjének köszönhetően) hazai pályán, az új Puskás Arénában!

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük az első akadályt, Bulgáriát! Norvég barátaink 4 évvel ezelőtti szavait idézhetnénk itt, ha olyan helyzetben lennénk, hogy bármi is álomsorsolásnak számítson számunkra, mindenesetre annyit megjegyezhetünk, hogy nehezebbet is kaphattunk volna. 

Bulgária a világranglistán valamennyivel mögöttünk, a 61. helyen volt legutóbb. Kiemelkedő játékosuk nem igazán van, a Ludogorec honosított brazilja, Marcelinho már egyre kevésbé fordul elő a csapatban. A formájuk talán még a miénknél is rosszabb, hiszen alig sikerült megmenekülniük az utolsó helytől a csoportjukban. Egy darab győzelem és -17-es gólkülönbség jött össze nekik.

Emellett az is hátráltathatja majd őket, hogy van egy levegőben lógó büntetésük, szóval elképzelhető, hogy zárt kapuk mögött kell fogadniuk minket.

Összegezve megállapíthatjuk, hogy sokkal könnyebb sorsolásunk nem lehetett volna, gondoljunk csak arra, hogy mondjuk valahogy legyűrjük Skóciát, majd mehetünk döntőzni több tízezer fanatikus szerb elé Belgrádba...


HA KIJUTUNK, ILYEN CSOPORTUNK IS LEHET

Trollfoci
2019.11.21.

Habár majd csak november 30-án sorsolják a 2020-as Európa-bajnokság csoportbeosztását, a rendhagyó rendezés miatt már most tudni lehet jónéhány négyes egy részét.

Emellett gyakorlatilag biztossá vált a csapatok kalapok szerinti beosztása, bár ezt az UEFA még nem erősítette meg.

Ezek után, ha beleéljük magunkat abba, a jelenleg igencsak idegenül ható szituációba, hogy valami isteni csoda folytán ott lesz a magyar csapat az Eb-n, összerakhatjuk, hogy milyen csapatokra számíthatunk magunk mellett.

A németek már régóta biztosak, hiszen München lett Budapest párja a rendezésben, így a legerősebb csapat helye elkelt. A második kalapba kerültek a világbajnok franciák, így ők is jöhetnek a csoportunkba, méghozzá a harmadik kalapos portugálokkal együtt. Ez így azért elég szigorúnak néz ki.

És igazából a papíron legkönnyebb sorsolás se néz ki sokkal jobban, hiszen a német, lengyel, cseh, magyar kvartett se egy vidám délutáni matinét ígér számunkra.

Elmondhatjuk tehát, hogy a pokolian nehéz pótselejtező után maga a pokol várna ránk, de legalább hazai pályán... 

PÓTSELEJTEZŐ: ŐK A LEHETSÉGES ELLENFELEK

Trollfoci
2019.11.20.

November 22., péntek. Ez az újabb fontos dátum, miután tegnap gyakorlatilag fel sem mentünk a pályára Wales ellen. Azaz holnapután kiderül, kikkel kell pótselejteznünk jövő márciusban.

Kezdjük a mókás résszel: mivel a Nemzetek Ligája A divíziójában csak Izland maradt pótselejtezős, ezért ott fel kell tölteni a helyeket. Ugyanakkor a C ligában is van egy szabad hely a finnek kijutása miatt (azt, hogy ők most simán kijutottak, miután tavaly ősszel 2-0-ra vertük őket, még fel kell dolgoznunk...).

Nos, ezek után jutottunk el oda, hogy pénteken sorsolással eldöntik, hogy a bolgár, izraeli, magyar, román négyesből melyik maradhat a C ligában, és melyik három kerül fel Izland mellé az A-ba.

A négy lehetséges forgatókönyv számunkra (a legerősebb mindig a leggyengébbet, a második legerősebb pedig a harmadikat kapja az elődöntőben)

HA MAGYARORSZÁG MARAD A C LIGÁBAN:
Skócia–Magyarország, Norvégia–Szerbia

HA IZRAEL MARAD A C LIGÁBAN:
Izland–Románia, Bulgária–Magyarország

HA BULGÁRIA MARAD A C LIGÁBAN:
Izland–Románia, Izrael–Magyarország

HA ROMÁNIA MARAD A C LIGÁBAN:
Izland–Magyarország,
 Bulgária–Izrael

Tehát Skócia, Bulgária, Izrael, Izland - ebből lehet első körben választani.
Az első meccs mindenképpen idegenben lesz, a döntőt viszont játszhatjuk itthon, ha nekünk kedvez a sorsolás. 

És csak, hogy még legyen egy csavar a dologban: az UEFA fenntartja a változtatás jogát a fentiekre, így simán lehet, hogy nem is így lesz. Profizmus LVL 999...


RAKD ÖSSZE A HOLNAPI KEZDŐT! - SZAVAZÁS

Trollfoci
2019.11.18.

Nem mondjuk, hogy semmi pénzért nem lennénk most Marco Rossi helyében, de az biztos, hogy valami durván magas összeget kéne ajánlania valaki érte, hogy cseréljünk vele. Nem kímélték ugyanis az eltiltások és a sérülések a válogatottat az utóbbi időben, így - főleg a védelemre igaz ez - nem lesz könnyű dolga az olasz mesternek a kezdő kitalálásakor.

Hogy mennyire is nehéz megtalálni a megfelelő tizenegyet, abba az alábbi szavazásunkkal ti is beleélhetitek magatokat. Van pár játékos, akit több posztnál is felsoroltunk, mivel játszottak már ott korábban, vagy vészmegoldásként szóba jöhetnek.

Íme:


KALMÁR SÉRÜLÉSE SÚLYOS

Trollfoci
2019.11.16.

Ahogy attól mindig tart az ember egy barátságos- vagy gálameccs alkalmával, nem úszta meg sérülés nélkül a válogatott a Puskás Aréna avatómeccsét. Kalmár Zsoltot ugyanis le kellett cserélni a második félidőben, és már az arcán is látható volt, hogy nagy eséllyel áldozattal fog járni számunkra az stadionünnep.

És sajnos ez így is lett: a DAC, sérüléséből épp csak visszatért középpályása bokatörést szenvedett. Íme az MLSZ közleménye:


Mielőbbi felépülést kívánunk!

IBRA: NÉZZETEK BASEBALLT!

Trollfoci
2019.11.14.

Zlatan Ibrahimovic távozott az MLS-ből, és az elköszönésnek egy hozzáillően sajátos, és természetesen >>szerény<< módját választotta.


Jöttem, láttam, uralkodtam. Köszönöm, LA Galaxy, hogy éreztetted velem, hogy még élek. A szurkolóknak pedig – ti Zlatant akartatok, én Zlatant adtam nektek. Szívesen. A történet folytatódik... Most menjetek és nézzetek újra baseballt!” – írta a svéd klasszis.

BEMUTATTAK JÓPÁR EB-MEZT, NEM IS ROSSZAK - képek

Trollfoci
2019.11.13.

A 2020-as futballév nagy eseménye a foci-Eb lesz, ráadásul jubileumi torna, hiszen 60 évessé válik jövőre a sorozat. A mezgyártók is igyekeznek felnőni a feladathoz, és a következő szezonra menő cuccokba öltöztetni a tornán résztvevő, vagy arra a végsőkig esélyes csapatokat.

És bár a címben azt írtuk, nem is rosszak a trikók, azért akad köztük egy-két érdekes darab. Lássuk, hogy sikerültek!

Németország:

Képtalálat a következőre: „germany 2020 kit”

Oroszország:

Képtalálat a következőre: „russia 2020 kit”

Belgium:

Képtalálat a következőre: „belgium 2020 kit”

Spanyolország:

Képtalálat a következőre: „spain 2020 kit”

Svédország:

Képtalálat a következőre: „sweden 2020 kit”

Svájc:

Képtalálat a következőre: „switzerland 2020 kit”

Horvátország:

Képtalálat a következőre: „croatia 2020 kit”

Írország:

Képtalálat a következőre: „ireland 2020 kit”

Wales (reméljük az Eb-n nem viselik majd...):

Képtalálat a következőre: „wales adidas euro 2020 kit”

Ezeket a cikkeket olvastad már?