A PIROS-FEHÉR-ZÖLD SZÍNEKÉRT BÜNTETTÉK MEG A DUNASZERDAHELYT! - KÉP

Trollfoci
2017.11.28.

Véget ért, a hazai 2-1-es sikerrel zárult, DAC – Slovan Pozsony szlovák első osztályú labdarúgó mérkőzés vizsgálata a szövetségnél.

Az ítéletben nem is az az elkeserítő, hogy komoly pénzbüntetést kapott a dunaszerdahelyi klub, hanem az, hogy miért. Északi szomszédunk szövetségének Fegyelmi Bizottsága ugyanis azért indított eljárást a csallóköziek ellen, mert a szurkolók piros-fehér-zöldbe borították a B-középetEzzel pedig, a szövetség szerint a klub kihágást követett el, mert bár tudott a készülő koreográfiáról, nem akadályozta meg a megvalósulását.

S, hogy mi is volt egyáltalán a gond a magyar színekkel? Az, hogy Szlovákiában tilos a lelátókon más nemzetek jelképeit használni...

"A Fegyelmi Bizottság figyelembe vette a koreográfia nagyságát, mely egy egész lelátót lefedett. A klub képviselői pedig ismerték a tervezett koreót és jóváhagyták ezt.”
— mondta Michael Vlk, a szövetségük vezetője.

S, hogy mennyi az annyi? A DAC majdnem másfél millió forintot perkálhat majd a csodásra sikerült, óriási magyar trikolórért.

forrás: csakfoci.hu

SZUDÁNBAN ELKÉSZÍTETTÉK A VILÁG LEGDURVÁBB KOREOGRÁFIÁJÁT? (+18)

Trollfoci
2017.11.28.

Ha szurkolói koreográfiáról van szó, a leleményesség nem ismer határokat. Az igazán komoly tartalmakkal bíró élőképeken kívül számos alkalommal láthatunk a lelátókon a humort, iróniát bőven tartalmazó megvalósításokat, de amit a közelmúltban a szudáni, na még egyszer: SZUDÁNI (!!!) Al Hilal Omdurman szurkolói, az Ultras Lions készített, attól még a mi sokat látott szemünk is kikerekedett. Nagyon úgy tűnik, hogy a helyi szabályok nem kötelezik a szurkolókat a koreográfiák mérkőzés előtti engedélyeztetését. Gyanítjuk, hogy itthon ezért 20 év zárt kapu járna alsó hangon.

Továbbá olyan kérdésekre keressük a választ, hogy:

Miért? Minek? Kinek? Mi az üzenete a koreónak? 

Igen, még mindig Szudánban vagyunk.

HATALMAS TÖMEGVEREKEDÉS A BOLGÁR BAJNOKIN

Trollfoci
2017.11.27.

Zajlik az élet tőlünk keletre, ha már nyugaton már kolbászból van a kerítés és rend van a stadionokban. (SICC!)

A CSKA Szófia vendégszerepelt Plovdivban és esélyeshez méltóan be is húzta Despodov 35. percben szerzett góljával a mérkőzést. Ám a futballkrónikák aligha emiatt az eredmény miatt fogják emlegetni ezt a találkozót.

Információk szerint a hazai keménytökűek a meccs elején elloptak vagy megpróbáltak ellopni egy szófiai transzparenst, ami elég volt ahhoz, hogy mindkét oldal huligánjai a pályára rohanjanak és nadrágszíjakkal, síppal, dobbal, nádi hegedűvel essenek egymásnak. 

Jó sokáig tart a pályán a küzdelem, amire a bolgár rendőrök befejezték a kávézást és lehűtötték a kedélyeket. A végeredmény 6 Lokomotiv és 4 CSKA letartóztatott és jó pár sérülés.

 

FOGADJUNK, HOGY EMLÉKSZEL EZEKRE A REKLÁMOKRA!

Trollfoci
2017.11.23.

A kétezres évek elején, ahogy most is, sok mindent próbáltak a futballal eladni. Azonban azokban az esztendőkben valahogy sorban sikerült maradandó darabokat alkotnia a marketing szakembereknek. Persze lehet, hogy csak az idő szépíti meg az emlékeket, de akkor úgy tűnt, egymás után jönnek a jobbnál jobb focis tévéreklámok.

Most négy olyan emlékezetes rövidfilmet választottunk ki, amivel mind a nagy italgyártócég, mind a vezető sportszermárka nagyon beválasztott.

Ugye ti is emlékeztek ezekre?!


David Beckhamet nagyon beoltják:


Robi Carlost megszívatják egy kólaautomatával:


Szumósok vs. biszem-baszom focisták:


...és a legendás ketrecmeccsek Cantona irányításával:

AZ ÉVEZRED ÖSSZECSAPÁSA! NÉMETH ANDRÁS vs CRISTIANO RONALDO!

Trollfoci
2017.11.23.

Két, milliók által istenített fodballista. Élő legendák, példaképek, celebek, nők millióinak vágyálmai. Górcső alá vesszük napjaink - túlzás nélkül állíthatjuk - leghíresebb, legjobban bálványozott focistáját. Amíg az egyikük különböző magazinok címlapjairól köszön vissza, a legnagyobb gálákra hívják meg, különböző díjakra jelölik, a másik érthetetlenül el van hallgattatva. Mi most utánajárunk, hogy mennyire jogos az egyik dicsőítése a másik háttérbe szorításával szemben.

Németh András Cristiano Ronaldo ellenében. NA75 vs CR7!

- Németh András szerzett már gólt Székelyföldön. Ronaldo nem...

- Németh András álmából felkeltve is meg tud szerelni egy HÉV ajtót. Ronaldo nem, tőle akár az összes szétrohadhatna.

- Németh András percek alatt meg tud tölteni egy doboz cigarettát. Ronaldo a cigarettatöltőt fel sem ismeri...

- Németh András egy egész konténer barackízes palacsintát meg tud enni. CR 10 perc után összehányná magát.

- Németh András már pályára lépett a Humbák Művek alkoholgőzös csapata ellen. Cristiano már az öltözőből hanyatt-homlok elmenekült volna.

- Cristiano Ronaldo lőtt már sok gólt a Sampion Ligában. Németh András viszont nem ereszkedik le ilyen alacsony szintre.

- Németh András másfél perc alatt képes élő stream-et találni a kambodzsai női u16-os harmadosztály bármelyik mérkőzésére. Ronaldonak hosszú percekbe telik az is, míg rácsatlakozik a szomszéd wifijére.

- Németh András nevét viseli egy cca. 80 milliós ország. Ronaldónak csak egy elcseszett szobra van egy eldugott szigeten.

- Németh András nem toporzékol, nem bőg a fodpallpályán soha. Ronaldo bármikor képes magát elsírni.

Na? Mondjuk, hogy ki a jobb, vagy rájöttök most már magatoktól is?

NÉZEGESS NAGYON SZ@R PAINT ALKOTÁSOKAT!!

Trollfoci
2017.11.22.

Postaládánkban ismét landolt jó pár olyan alkotás, amelyeken képtelenek vagyunk egy görgetéssel átlapozni, annyira szarok. Újabb művészek ragadtak ecsetet a világhírű paint programban, hogy ihletett állapotba kerülve olyan csodát adjanak rohanó világunknak, amivel álmaikban már a leghíresebb New York-i aukciósház termében képzelik el magukat, miközben egy dúsgazdak közel-keleti sejk két szőkével a jobbján kétmillió dollárra tartja fel kezét. A napokban volt egy játékunk, megadott képpel vártunk Nikó mémeket. A legjobbak bekerültek egy válogatásalbumba, a legszarabbakat pedig most tesszük közszemlére, szóval megérte ezekkel is fáradozni.

1. Roland

Roland barátunk szabadjára engedte kreatív fantáziáját és Nikolicsot egyből elképzelte a Titanic című film klaszzikus jelentébe. Azon most lépjünk tovább, hogy rajta kívül még nagyon sokan ebben a szituációban képzelték el a chicago-i mesterlövészt, de a kivitelezés ebben az esetben egyedülálló. Fogalmunk nincs, hogy a kép alapját ő maga rajzolta-e meg, vagy betört egy óvodába és a falról leakasztotta a 4 éves Botika zsírkrétával készült alkotását. Jó zsűriként azonban egy apró dícséretet is kap Roli: a precizitás, ahogyan a filmből kivágott DiCaprio fejet rárakta a zsírkréta testre, különös tehetségre utal.

2. Ákos

Ákos barátunk is pályázott a Nikó mémes felhívásra, bár ne tette volna. Elgondolása szerint Magdi néni még mindig rettegésben tartaná a Mátyás király teret cirokseprűjével, ha abban a szörnyű pillanatban, amikor mindenki anyusa megcsusszant a lépcsőn, Nikolics ott lehetett volna a lépcsőházban. Az öreglányt a fejénél tartva mentette volna meg, bár vannak kétségeink afelől, hogy a nagy ellennyomás hatására nem törte volna-e el a nyakát szegénykének.

3. Sándor

Sándor! Sándoooor!!!! Ez meg mi a fasz?? Komolyan, ennyire bonyolult, értelmezhetetlen szar képet még nem nagyon láttunk (kis görgetéssel lejjebb rögtön akadt egy vetélytárs a versenyben). Nikolic, Jurassic park, egy betépett dinoszaurusz nemiszervénél egy csalfa birka, miközben Kassai Viktor szabadrúgást ítél. Gyerekek, ha valaki megfejti ezt a képet, kapni fog tőlünk egy marcipános Melba csokit.

4. István

És még mindig Nikolics. Jó, itt legalább értjük a kép lényegét, Lúdas Nemanja elnáspángolja Döbrögi Storckot. Ezt a képet leginkább Németh András szokta alkalmazni, amikor két HÉV ajtó szerelése közben éppen nem egy egész szarvasmarhát fogyaszt el és egy telefonos alkalmazással különböző fejeket rak rá a jelenetre. Csak míg Bandi barátunk ezeket meghagyja magának, addig István nagy büszkeséggel el is küldte nekünk, hogy használjuk fel nyugodtan. Felhasználtuk. Köszi.

5. Kornél

Nem, ez még nem az a mű, ami versenybe száll a fentebb említett értelmezhetetlen szar kategóriában, bár kétségtelen, hiába törjük a fejünket, nem tudunk rájönni, hogy szegény Nikónak miért kellene másodállásban a "K" betű szárának lennie. A "takt" németül óra. Eddig jutottunk el. Mivel egy Melba csokit már felajánlottuk, spórolós gazdasági szokásaink miatt ezért a megfejtésért már csak egy Dianás cukrot tudunk felajánlani.

6. Tamás

Jajjj, olyan régen kaptunk már Air Sanyi képet, köszönjük Tamásnak, hogy nem hagyja feledésbe merülni a galaxis legkeményebb fodballistáját. Ötvözte alkotásában Xanyit egy másik klasszikussal, Pinyő kedvenc kifejezésével, majd gondosan meg is photoshoppolta a magyar válogatottnak az utóbbi években egyik legkeményebb ellenfelének a csapatfotóját. Reméljük Feröer-szigetek nem készül honosítani Torghellét, mert akkor már tényleg csak az 5. helyért küzdhetnénk Gibraltárral egy selejtezőcsoportban.

7. Máté

És igen, elérkeztünk a várva várt pillanathoz, a gyöngyszemhez, a kuriózumhoz, az unikumhoz. Müller, Nikolics, "SzarNeymar" és Pelé ferencvárosi mezben. Annyira gyönyörű alkotás, hogy nem jutunk szóhoz, tátott szájjal nézzük hosszú perceken keresztül, szánk sarka olykor elismerésre görbül. Már felvettük a kapcsolatot ismert festőkkel, hogy megoldható lenne-e, ha ezt a képet freskó formájában megjelenítenék a Ziccer!-ben. Csodáljátok ezt az alkotást ti is!

10+1 INDOK, AMIT NE MONDJ A CSAJODNAK, HA MECCSRE MÉSZ!

Trollfoci
2017.11.21.

Ki akarsz menni meccsre, de nem tudod, hogy közöld ezt a tényt a csajoddal? Annyit segítünk, hogy az alábbi mondatok bármelyike pillanatokon belüli viszályhoz, tányértöréshez, majd percekkel későbbi szakításhoz vezethet. Szóval csak óvatosan!

- Leviszem a szemetet, 2 óra múlva jövök!

- Figyi! Úgyis menstruálsz, ebből nem lesz szex. Inkább kimegyek meccsre!

- Utálom anyádékat, és azt mondtad, átjönnek délután, szóval én inkább kimegyek meccsre.

- Láttam, hogy a jóseggű, nagymellű barátnőd is megy ki a rangadóra... Kimennék én is...

- Tudod, hogy szeretlek, de a csapatot jobban...

- Vágom, hogy sokat szenvedtél a kajával, de ezt pont nem szeretem, inkább kimegyek meccsre.

- Futball, haverok, pia, család! Mikor fogjátok már fel a 2 gyerekkel, hogy még mindig csak a negyedikek vagytok az életemben?

- Tudom, hogy ma van a gyerek születésnapja, de majd a meccsről írok neki egy sms-t, jó?

- Értem én, hogy a szüleid aranylakodalma, de ha már kibírtak 50 évet, ezen a 90 percen mi múlik?

- Hallom, hogy a szülészeten vagy, nem vagyok süket! A hosszabbítást még bírd ki, aztán indulok a kórházba!

- Micsoda??? Meghalt a nénikéd??? Vezetünk 2:0-ra, ha ez vigasztal.

HÜLYE HAJÚ FUTBALLISTÁK - VÁLOGATÁS

Trollfoci
2017.11.20.

Manapság a meccseken nem csak a játékukkal tűnnek ki a focisták, a legextrémebb hajkölteményekkel is találkozhatunk a 90 perc során. Na de nem csak a mai focisták ajándékoznak meg minket extrém frizurákkal, egy-két évtizeddel korábban is döbbenten néztük a különleges, de sokszor inkább vicces, néhány esetben pedig ocsmány hajviseleteket. A már rég visszavonult fodballisták furcsa séróiból szemezgetünk most, és próbáljuk kitalálni, hogyan készülhettek el.

Illés Béla

- Jó napot! Milyen frizurát szeretne?
- Szeretnék az egyik kedvencemre, Vágási Ferencre hasonlítani!
- Parancsoljon!

Jordan Lecskov

- Kedves uram, milyenre vágjam?
- Ismeri a Mézga családból Máris szomszédot?
- Hogyne, kész is vagyunk!

David James

- Üdvözlöm! Van valami ötlete?
- Hát, nagyon szeretem a zacskós levest.
- Ó, egy pillanat. Meg is volnánk!

Ronaldo ( a régi)

- Jó napot. Milyen frizurát szeretne?
- Jó lenne, ha tükrözné a hobbimat.
- És mi a hobbija?
- Szeretek kapálgatni.

Werner Schneider

- Milyenre vághatom, uram?
- Van egy imádnivaló spánielem.
- Tessék!

Alexi Lalas

- Isten hozta! Mi az elképzelése?
- Hát én nagyon kedvelem a kecskéket!
- Ohh, tessék parancsoljon:

Pintér Attila

- Jó napot. Milyen frizurát szeretne?
- Öööö....
- Nos?
- Öööööö
- Na mindegy, akkor ilyen lesz:

OROSZLÁNKIRÁLY, KARÁCSONYFADÍSZ - A LEGJOBB MÉMEK NIKÓRÓL!

Trollfoci
2017.11.18.

Először is köszönjük nektek fiatal barátaink, hogy ilyen sok képpel láttatok el minket a mémkészítős játékunkban, annak ellenére, hogy nálunk nem lehet nyerni új ájfónt, sem zöld kártyát az USA-ba, de még csak egy nyamvadt enkór meghívót sem tudunk ajándékozni. Lentebb láthattok egy nagyobb csokrot a képekből. Aki nem látja viszont a saját alkotását, ne csüggedjen, mert vagy olyat küldött, amit már sokan mások is, vagy egyszerűen csak szar volt. Utóbbiak még találkozhatnak művükkel egy későbbi szemetesláda válogatásban, a többiek pedig majd a későbbiekben újra megcsillogtathatják a kreativitásukat, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel folytatni fogjuk a játékot. Viszont hadd éljünk egy kis kritikával is: ne bonyolítsátok túl a szerkesztéseket, nem kell ráírni egy darab szöveget sem, ennek nem ez a lényege. Különben is, a kevesebb néha több.

Ádám

Adrienn

Balázs

Bence

Botond

Janika

Laca

Martin

Patrik

Péter

Peti

Tamás

Szintén Tamás

És még mindig Tamás

Zoli

Bence

Szilárd

A TROLLFOCI ADMINJAINAK ADOTT INTERJÚT PINTÉR ATTILA!!

Trollfoci
2017.11.16.

Gondoltunk egy merészet, hogy meginterjúvoljuk a géniuszt, oldalunk egyik főszereplőjét, Pintér "Pinyő" Attilát. Óriási megdöbbenésünkre elfogadta a felkérést, így biciklire pattantunk és eltekertünk a megbeszélt találkára.


Megkerülhetetlen a kérdés, mivel korábban ön is dolgozott szövetségi kapitányként a válogatottnál. Hogyan értékelné a csapat 2017-es esztendőjét, immár kívülállóként?

  • - Azt gondolom, hogy amit én elkezdtem anno, és amit a Bernd Storck is folytatott, az Európa Bajnokság után más irányt vett. Sajnos látni kell, hogy mostanra eltűnt mindaz, amit én kemény munkával hozzáadtam a válogatott játékához. Voltak kellemetlen és fájdalmas vereségek, például rossz volt nézni, ahogy Andorrában nem tudott a csapat összehangoltan tolódni, míg Luxemburg előtt véleményem szerint kellett volna egy 3-4 hetes összetartás a srácoknak.

A következő évnek már Georges Leekens-szel vág neki a nemzeti tizenegy. Mit gondol az új kapitányról?

  • - Leekens úr egy másik futballkultúrából érkezik, kíváncsian várom, hogy az ő játékrendszerében hogyan tudják alkalmazni a tolódást. Nem vagyok túl optimista őt iletően, hiszen legutóbb 1991-ben nyert trófeát, miközben én azóta nyertem két különböző csapattal bajnoki címet, illetve szintén két különböző csapattal Magyar Kupát, ezeken kívül egy MB2-es bajnoki serleg is került a vitrinbe.

Ha felkérné a szövetség, lenne újra kapitány?

  • - Azt gondolom, hogy amit elkezdtem a válogatottnál, majd amit a Bernd Storck folytatott, annak lett az eredménye az utóbbi 30 év legnagyobb válogatott sikere. Ez egyértelműen engem igazol. Ha újra kapitány lehetnék, befejezhetném az elkezdett munkát, amit a Bernd Storck folytatott, és még nagyobb sikert is el lehetne érni.

Hogy érzi magát Felcsúton, hová érhet el a Gyakadémia az ön irányításával?

  • - A Storck úr azt folytatja, amit én elkezdtem, azt gondolom, hogy nagyon jól felmértem a magyar labdarú....

Elnézést, de most nem ez volt a kérdésem!

  • - Őőőő, igen, Felcsúton minden körülmény adott a sikeres szerepléshez. Szerencsés vagyok, hogy a különböző országokból érkező sok külföldi tehetséggel is meg tudom magam értetni a tanult idegen nyelveken. A srácok nagyszerűen tudnak tolódni, nem csak jobbra, de már balra is egyre jobban.

Mik a célok a csapatnál?

  • - Tavaly bajnokcsapatot csináltam ebből a csapatból is, látható a felkészültségem, innentől kezdve bárki mondhat bármit, itt is sikeres vagyok, ez engem igazol. Elérhetnénk talán még többet is, de mindenki láthatja, hogy a meccseinken a játékvezetők mindig ellenünk fújnak, pedig ha ez nem lenne így, vezethetnénk is a tabellát.

(Figyelem! A fenti interjúnak természetesen nincsen valóságalapja, kizárólag a TrollFoci adminjainak az agyszüleménye, egy képzelt riport!)

Ezeket a cikkeket olvastad már?