Blogolj!

AZ MB1 LEGUTÁLTABB CSAPATA - szavazás

Trollfoci
2019.01.24.

Sokszor kell "szétcsapnunk" Facebookon a durvuló, egymás csapatát szidalmazó kommentek között. Gondoltuk, itt a blogunkon egyszerűbben megoldhatjuk az ilyen irányú energiák levezetését: egy szavazat formájában.

Használd ki a lehetőséget, hogy egy vokssal elintézheted a véleménynyilvánítást, nekünk pedig nem kell a tengernyi káromkodás miatt takarítani!

Melyik a magyar élvonal legutáltabb csapata? Szavazásra fel!

Melyik az MB1 legutáltabb csapata?

Szavazok

A LEGNAGYOBB KAPUSALÁZÁS - videó

Trollfoci
2019.01.23.

Szokták mondani, hogy a kapusé a legnehezebb poszt a fociban, hiszen egyetlen hibáján is elmehet egy egész meccs. Ehhez mi még hozzátennénk, hogy sokszor a kesztyűs játékos a legkiszolgáltatottabb is pályán.

Erre az utóbbi helyzetre hoztunk most egy brutális példát a szomszédból, a szlovén bajnokságból. A csatár egy az egyben viszi kapura a bőrt, végól pedig egy - egyébként nagyon szép - csellel szénné alázza szegény portást. Részvétünk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Would you dare? 🤯😳 @prvaligasi ⠀ @ns_mura @ninokouter

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

FELISMERED AZ IFJÚ LEGENDÁKAT? - TESZT

Trollfoci
2019.01.22.

Zakatol a neten a 10 years challenge, így mi is úgy éreztünk, tennünk kéne egy utazást a magyar foci (közel)múltjába.

Fogtunk tehát 8 legendát, akiket mindannyian jól ismertek, legalábbis a mai arcukat. De vajon meglesznek-e az őket évtizedekkel ezelőtt ábrázoló fotókról is?

Hajrá!

FEGYVERREL A BRAZIL MEGYEIBEN! - videó

Trollfoci
2019.01.21.

Számtalan posztunk szólt arról az elmúlt években, hogy mik meg nem történnek a magyar Mennyei Megyei pályáin: bírókergetés, pofozkodás sőt, tömegverekedések. Amiről azonban még itthon sem számolhattunk be, az a gépfegyveres szurkoló esete.

Nem úgy, mint Brazíliában, ott ugyanis már ez is megtörtént! Egy alsóbb osztályú, mondhatni brazil megyei meccsen ugyanis sorsdöntő tizenegyes következett. Akkora volt a tumultus a tét miatt, hogy mindenki odatódult a kapuhoz, képtelenség volt rendet tenni.

Ekkor jött a képbe (szó szerint) a kalasnyikovos úriember, és a fegyver meg is tette a hatását: rend, fegyelem. A lövés ezek után utat talált a kapuba, és a fegyver máris átalakult az örömködés eszközévé: mehetett az ünnepi sorozat a levegőbe...

5+1 "10 YEARS CHALLENGE" A MAGYAR FOCIBÓL - képek

Trollfoci
2019.01.17.

A napokban elöntötte a közösségi médiát az úgynevezett 10 Years Challenge, az az 10 éves kihívás. Annyi az egész, hogy az emberek posztolnak magukról egy 2009-es és egy mostani fotót.

Nos, úgy gondoltuk, érdekes lenne megnézni ugyanezt a magyar foci néhány szereplőjével is. Ki is választottunk 5 embert, na meg egy rendhagyó plusz párost.

Láthatjátok majd mennyit változott, vagy éppen nem változott Torghelle Sanyi, Kassai Viktor, Dárdai Pali, Kiskokó, Böde Dani és bónuszként a válogatott kispadja.

MIBE, HOGY NEM TUDSZ ENNYIT DEKÁZNI! - videó

Trollfoci
2019.01.15.

A dekázás mindig a focitudás egyik fokmérője volt. Biztos ti is ezerszer versenyeztetek, ki tud többet. De fogadjunk sose próbáltátok még bikiniben!

Nos, a videón szereplő durván jó csaj csinos hölgy megtette, hogy nekünk ne kelljen.

Amellett, hogy nagyon szemrevaló az "előadó", azt is el kell ismernünk, hogy 3 próbálkozásból se menni ennyi deka és valószínűleg jobban is áll neki a fürdőruha, mint ahogy rajtunk kinézne....

ENNEK AZ EMBERNEK MEG MI BAJA VAN??? -(videó)

Trollfoci
2019.01.15.

Nem lenne hír a TrollFcin egy NFL-es edzőbemutatás, de amit Adam Gase produkált új csapata sajtótájékoztatóján, az valami fenomenális!

Nem tudni, hogy az edző Diego Maradonaval töltötte-e a napját, esetleg egy techno buli afteréből érkezett meg az eseményre, de mindenesetre rendkívül furcsán viselkedett.

Nézzétek:

A VILÁG LEGCUKIBB SZURKOLÓJA! - videó

Trollfoci
2019.01.14.

Habár még csak január közepét írjuk, de talán nem nagy vakmerőség kijelenteni, hogy megvan 2019-re a világ legaranyosabb szurkolója.

A lenti videón látható olasz kis srác óriási Inter-fan, és amikor kedvencei gólt szereznek azt úgy ünnepli, mintha maga lőtte volna. Ebben nem is volna  túl sok extra, ha főszereplőnk nem kb 1 éves lenne! 

Felugrik, magasba lendülnek a kezei, kiabálva szaladgál. De nem ecseteljük tovább, inkább nézzétek! Íme:

GYURCSÓ KEMÉNYEN BEVERTE A BUKARESTNEK! - videó

Trollfoci
2019.01.14.

Sok magyar csapathoz hasonlóan Gyurcsó Ádám és a Hajduk Split is a törökországi Belekben edzőtáborozik. A különbség annyi Gyurcsó és a magyar csapatok közt, hogy utóbbiak nem lőttek gólt a bukaresti Dinamónak.

Gyurcsó viszont igen, nem is kicsit! Nyertek is ezzel 2-0-ra.

NEM MINDENNAPI LÁTVÁNY OROSZORSZÁGBÓL! - videó

Trollfoci
2019.01.11.

Oroszország szép. Oroszország furcsa. Oroszországban minden megtörténhet. Minden bizonnyal te is így vagy vele, amikor a youtube-on nézed a különböző fedélzeti kamerás autó balesetes videókat, részeg embereket, a 2016-os Eb-t végigverő orosz huligánokat, stb. Ez a videó sem hétköznapi.

A moszkvai Szpartak szurkolója úgy döntött, hogy unalmas a lelátóról nézni a mérkőzést és nagy kergetőzésbe kezdett a szekuval, a rendőrökkel és még ki tudja, hogy kivel. Borultak az emberek jobbra-balra, nekifutottak egymásnak, míg a kolléga lazán kerülgetve őket, szökkent emberről-emberre és olyan ügyességgel és gyorsasággal kerülte ki őket, hogy minden bizonnyal le fog rá csapni egy NFL-es csapat, hisz egy ilyen running back bármelyik csapatba beférne a tengerentúlon.

Végül, le a kalappal a rendfenntartók előtt, mert megsüvegelve a srác teljesítményét, nem bántották, nem teperték le, nem rugdosták halálra, hanem szépen visszakísérték a szektorába, ami arra fele ez nagyon nagy szó.

A közönség természetesen tapssal és üdvrivalgással köszöntötte Oroszország első nagy NFL csillagát. Íme:

 

Ezeket a cikkeket olvastad már?