A VILÁG LEGNAGYOBB HELYZETE! - videó

Trollfoci
2018.03.21.

Egy régebbi felvétel akadt a kezünkbe a minap. Eddig valószínűleg azért nem láttuk, mert egyrészt nem követjük a biszem-b*szomot, másrészt tuti, hogy Mulder ügynök az X-akták között őrizte a videót, mert ez paranormális tevékenység, az k*rva élet! az biztos!

A felvételen az látszik, ahogy négy támadó (4 fő, tehát 4) viszi rá a kapusra a lasztit, ami már magában is beszarás, de ami igazán kemény, hogy ennyien is kevesen vannak.

A River Plate - Belgrano meccsen ugyanis a vendégek kapujába valami UFO állt be Lucas Acosta néven, mert ezt ember nem védte volna ki.

Ja, mert hogy igen: 4v1-ben a támadók szopták be! Íme:

ELKÉPESZTŐ, RÖHEJES KÖZHELYEKKEL KÉSZÜL LEEKENS!

Trollfoci
2018.03.20.

Pár napon belül két felkészülési mérkőzést is játszik válogatottunk, előbb Kazahsztán, majd Skócia legjobbjai ellen, mind a kétszer hazai pályán. Georges Leekens hivatalosan október 30-án foglalta el a magyar válogatott szövetségi kapitányi pozícióját, az etelt majdnem 5 hónapban VERETLEN maradt vezetésével a csapat. A pesszimisták szerint mindez csak azért történhetett meg, mert az eltelt idő alatt nem is játszottunk mérkőzést, mi azonban optimistán tekintünk előre. Egy andorrai és egy luxemburgi vereség után örülünk, hogy nem veszítettünk pontot, még akkor is, ha ehhez nem kellett pályára lépnünk.

Na de. Leekens kapitány a két soron következő válogatott mérkőzés apropóján tartott sajtótájékoztatót. Kíváncsian vártuk, hogy mivel fog elbűvölni minket, de a kerethirdetése után most se hozott nekünk semmi újat. Az itt eltöltött szűk félév alatt sikerült elsajátítania az összes létező közhelyet elődjeitől, vagy éppen a klubcsapatainknál munkálkodó kollégáitól, és ezeket egy kupacba összegyűjtve ránk zúdította egyben.

Nézzük, miket is mondott:

„Két felkészülési mérkőzés áll előttünk, kíváncsi vagyok, hogyan tudjuk kezdeni az évet. Nulláról indulunk, várom, hogy hová tudunk eljutni." - Apukám! Ez aztán az erős kezdés!

"Vannak szabályok, amiket a játékosoknak be kell tartaniuk: örüljenek, hogy itt lehetnek." - Egy rég elfeledett klasszikust idézett nekünk a mester. :D

"Két különböző mérkőzést látunk majd." - Basszus, mi meg azt hittük, hogy ugyanazt látjuk majd, csak felvételről.

"Edzőként mindig a játékosok képessége alapján rakom össze a csapatot." - Titkon reménykedtünk is benne, hogy nem külső alapján.

"Meg kell nézni, hogy mit mutatnak az edzésen, hogyan reagálnak rá." - Ááá, főnök! Edzés alatt nyugodtan fifázzon a nappaliban, eddig még egy edző sem nézte, hogy mit művelnek a tréningen.

"Kockázatot nem vállalok." - Na azt ne is, az Istenért se. Döntetlenekkel irány a végtelen!?

"Meg kell keresnünk a gyenge pontjaikat /a skótoknak - a szerk./, a szakmai stábbal kielemeztük a játékukat." - Tényleg semmi kockázat. Az lenne a rizikó, ha az erős pontjaikra mennénk rá.

Na, szerintem ennyi elég is Közhely Kapitány megnyilatkozásaiból, ráadásul mindezt pár perc alatt sikerült összehoznia. Mi is olyanok vagyunk, hogy minden egyes új sorozat előtt reménykedünk, de most egy kicsit kezdünk aggódni. Olyan, mintha az eddigi leszerepelt kapitányokat összegyúrták volna. Egy kis szerethető, egy kis tolódás, egy kis Mexikó.

CSIRKÉT RUGDALT, BEZÁRTÁK A PÁLYÁT! - kép

Trollfoci
2018.03.19.

Az elmúlt héten a Mennyei Megyeibe illő események zajlottak egy Uruguayban rendezett meccsen.

A Fenix otthonába látogatott a Racing nevű csapat, akik nyertek is idegenben, a bajnoki után a szövetség azonban bezáratta a pályát. Eddig nem is lenne olyan különös a dolog, láttunk már ilyet: verekedés, berohanó szurkolók, rendezői hiányosság lehet az oka, gondolhatnánk. DE NEM!

Az ok állatkínzás! Történt ugyanis, hogy egy szellemes vendég drukker két zöld-fehérre, vagyis Racing-színűre mázolt két csirkét és beengedte őket a pályára mérkőzés közben. Nos, a Fenix klubelnöke, Alegari úr, ezt nem nézte jó szemmel, és a probléma ellen maga próbált tenni: berohant és lerugdosta az egyik szerencsétlen szárnyast a küzdőtérről.

A zöld-fehér csirkéről rögtön a Fradi-sas jutott eszünkbe. Nagyon örülhet, hogy nem Uruguayban született, jobban mondva: kelt ki, mert Alegari úr valószínűleg neki se kegyelmezett volna...

KITÜNTETTÉK STORCKOT A KAPITÁNYI ÉRDEMEIÉRT!

Trollfoci
2018.03.16.
Nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést nyerte el Bernd Storck a labdarúgó-válogatott élén végzett kiváló, többek között a csapat 2016. évi Európa bajnokságon való sikeres szereplését eredményező munkája elismeréseként.

Storckot tehát kitüntették. Kétségtelenül a tegnapi nap híre volt ez fociszempontból. A jogosságát igazából túlzottan nem vitathatjuk, mégis kivitte a csapatot az EB-re, évtizedek után a jegyzett csapatok közé kerültünk.

Az a kérdés viszont felmerült bennünk, és valószínűleg még sokakban, hogy miért most? Miért várták meg a bukását? Miért nem kapta meg a plecsnit tavaly ilyenkor, mikor még viszonylag rendben volt a renoméja, még Andorra előtt? 

Aztán találtunk is egyből egy kézenfekvő magyarázatot: hallottuk a közelmúltban, hogy felmerült a neve a Vasas edzői posztjával kapcsolatban, nos az állásra beadandó önéletrajzában biztosan jól fog mutatni egy állami kitüntetés, ilyenje tuti nincs másnak a jelöltek közül. 

De aztán jöttek a kétségeink: tényleg jogos? Hiszen Storck ittléte igazából Pinyő érdeme, akkor neki minimum ugyanez, de inkább a nagykereszt járna. Nem beszélve a lassan fél éve veretlen Leekensről! Mit érdemel akkor ő? Legalább egy Kossuth-díjat.

Szóval sok itt a kérdés, de egy biztos: Szőr Bernd Storck kitüntetést kapott. Gratulálunk! Ti, gratuláltok?


"A STADIONOK JOBBAK, MINT A RIB*NCOK!"

Trollfoci
2018.03.14.

Pár hétnyi előkészület után elindultunk egy teljesen új platformon, méghozzá a YouTube-on!

Abszolút újdonság még nekünk ez a vonal, egyelőre még barátkozunk vele és azzal is, hogy a kamera állítólag plusz 7-10 kilót pakol rá az emberre. Valójában ezzel magyarázzuk, hogy a számítógép előtt poshadó kockák vagyunk...

Az első részben rögtön egy mindenkit foglalkoztató kérdéssel kezdünk: NŐK, ALKOHOL VAGY STADIONOK? Ti melyiket választanátok?

Nézzétek meg a videót, iratkozzatok fel a YouTube-csatornára, ahol hetente 2-3 videóval jelentkezünk majd.

 

TIBI ATYÁT PORIG ALÁZTÁK!!!

Trollfoci
2018.03.14.

Budapest rendezi március 23-25. között a V4 Future Sports Festivalt, amelynek keretében a négy nemzet legjobb e-sportolói csapnak össze. Az esemény apropóján mérte össze tudását a hazai Facebook közösség két gigásza a Tibi Atya és a TrollFoci, egy FIFA18 oda-visszavágós mérkőzésen.

 Természetesen mentek mindkét oldalról a fogadkozások, de leginkább a pszichológiai hadviselést dominált, ami annak volt köszönhető, hogy hiába gyártunk mi a TrollFocinál megszámlálhatatlanul sok FIFA témájú mémet, játéktudásunk annyira alacsony szinten van, mint egy harmadik világbeli ország GDP-je.

 Elérkezett a nagy nap, ahol a felek először a Ziccer! TrollFoci Sport Pub pultjánál méregették egymást. Itt kerültek napvilágra olyan információk, hogy a Tibi atya egyik szerkesztője még sohasem játszott a játékkal és vajmi kevés információ áll a birtokában a controlleren található gombokról. ( mi meg ugye most jöttünk le a falvédőről és elhisszük, hogy 2018-ban még létezik ilyen ember a Föld nevű bolygón...) A srácok nyilván előre magyarázkodtak, érezték a vesztüket, Egervári Sanyi bácsi mondata járt a fejükben, nem akartak beleszaladni egy nyolcasba.

 Kis felvezető után el is kezdődött az élő közvetítés, amit utólagos információink szerint csaknem 23.000-en néztek meg, mondhatni, hogy három NB1-es forduló nézőszámát sikerült produkálnunk, ami elég nagy szó.

 Az első mérkőzésen random módon választottuk ki a csapatokat, ez lefordítva annyit jelent, hogy az ember végigpörgeti a csapatokat és egy hangos STOP kiáltásnál leveszi a kezét a gombról. Hatalmas elánnal kezdtünk, folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Már itt kijött a két fél közötti tudáskülönbség, hisz mi a meccs előtt kigugliztuk a gyors futás gombot, ami,ha minden igaz az R2. Ennek köszönhetően a részeges pap ministránsai lógó nyelvvel loholtak a nyomunkban, eredménytelenül.

 Amikor az Atya vette volna át az irányítást, akkor jött a mennyei megyei taktika: emberváltás + négyzet! Hátulról, elölről, oldalról, szemből, levegőből mellmagasságban, páros lábbal becsúszva akadályoztuk meg a támadásokat. A vezetést megszerezve úgy gondoltuk, hogy kicsit izgalmasabbá tesszük az összecsapást, így nyomattunk egy úgynevezett "devecseringet", egyszóval rúgtunk egy öngólt, hogy büntetőkkel zárjuk le a derbit. Itt aztán megláthattuk az álló helyzetből gyertya rúgást az Atya jóvoltából, amit szerintünk azonnal le kellene védjegyezzenek, mert nem sok ember képes ilyesmire. Hihetetlen izgalmak után nyertük az első meccset.

 A visszavágón egy klasszikus Reál élelmiszerbolt - Nagybarca mérkőzéssel folytattuk, ahol befűztük az oktatófilmet és az első néhány percben már 4 gólt berámoltunk a Tibi atyásoknak, akik természetesen bundát kiabáltak, hirtelen elromlott a kontrollerjük stb stb. Csak a kapusuk szerepelt ezen a nyilvános kivégzésen, de ő is leginkább akkor, amikor kihalászta a hálóból a labdát. "Szedd ki, bohóc!"- ahogy Jóska bácsi szokta üvölteni az ellen hálóőrének 17 db kisfröccs után a megye III-ban.

 A visszavágóra pénteken kerül sor a Humbák Művekben, továbbra is barátságos hangulatban, mondjuk nem csodálkoznánk, ha az atya ministránsai rögtön egy hátulról becsúszással indítanának... és nem a játékban!

 Aki a mi rangadónk után kíváncsi lesz a V4-es tornára is, annak nem kell mást tennie, csak regisztrálni a rendezvény helyszínén, a BOK csarnokban az esemény ideje alatt, hiszen a részvétel ingyenes! A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait. Minden naprakész infó megtalálható a rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

 A rendezvényt csak 14 éven felüliek látogathatják. A 18 éven aluliaknak magukkal kell hozniuk szüleik írásbeli engedélyét, mert ennek hiányában nem látogatható a rendezvény.

BOTRÁNYOK HÉTVÉGÉJE ANGLIÁBAN- képek, videók

Trollfoci
2018.03.12.

" Angliában hozzászoktam egy bizonyos szurkolói kultúrához. És nyilván szeretném, ha egyszer ideérne, ami ott tapasztalható. (Gera Zoltán)

Ez a kedvenc gondolatunk a magyar válogatott játékostól. Most pedig mindenféle köntörfalazás, felesleges írás nélkül, nézzük meg, hogy mi történt a "kulturált" Angliában a hétvégén. Természetesen biztosak vagyunk benne, hogyha ezek az események Magyarországon történtek volna meg, minden médium ezt harsogná hetekig.

Egy a végletekig kulturált eseménysor a West Ham-Burnley mérkőzésen:

Grambsy Town - Port Vale

"Azt ugyan nem sikerült megfejteni, hogy ezt a videót milyen készülékkel vehették fel, mindenesetre a látottak alapján arra így is rájöttünk, hogy a két negyedosztályú angol csapat szurkolói nem igazán kedvelik egymást."- írja a kedvenc szurkolói oldalunk a Nyugaton már megoldották.

Az alábbi felvételek is bizonyítják, hogy Angliában minden rendben van. Köszönjük szépen, minden jót! 

Természetesen a mérkőzés is kulturált mederben zajlott:

Bónusz kép a "szigetről":

Celtic szurkolók kiírása a mai Old Firm-ön: "Ne felejtsetek el a nővéreteknek boldog anyák napját kívánni!"

NEYMAR A REALBAN! - kép

Trollfoci
2018.03.12.

Kedvenc Volt kedvenc csapatunk, a PSG Eindhoven játékosáról, Neymarról mindenki úgy tudja, hogy sérült. Nos, olvasónk, Kornél lent látható fotója ezt cáfolni látszik, és egyszerre azt is bizonyítja, hogy a brazil támadó már a Realban van!

A kép annyira egyértelmű, hogy itt már nincs lehetőség magyarázkodásra. Látható rajta, hogy Neymar a Realban van, és kifejezetten boldognak látszik. 


Nyilván megkapott mindent, amit venni akart. A kazincbarcikai Real üzletre tehát büszke lehet a tulajdonosa: Neymart is elégedett vásárlóik között tudhatják. Megkeresésünkre először nem reagált a játékos, mert szerinte nem állunk a személyéhez sokszor pozitívan, de végül sajtósával egy rövid közleményben tudatta portálunkkal, hogy a Reál élelmiszer üzletlánc boltjai a kedvencei, mert mindig friss pékárú kapható és csak itt lehet beszerezni akciós áron a szalontüdő konzervet, ami neki nagy kedvence...

Jön az év e-rangadója és tornája

Trollfoci
2018.03.08.

Vadonatúj őrület az e-sport, amelyből természetesen mi sem maradhatunk ki: március 9-én 18 órakor a Ziccer! TrollFoci Sport Pub-ban megmérkőzik egymással a magyar internet legnagyobbjai közé tartozó két oldal, vagyis Tibi atya–TrollFoci rangadó lesz!

Ennek apropója, hogy március 23-25. között Magyarország világszínvonalú, nemzetközi tornát rendez V4 Future Sport Festival címmel, amelynek felvezetéseként rendezzük meg ezt a meccset. Magát a tornát a budapesti BOK Csarnokban rendezik majd és 1 millió eurót osztanak szét a legjobbak között. A V4 országok, vagyis Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia részvételével életre hívott tornát az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervezi, a két konzol (mert hogy egyszerre PlayStation-ön és Xbox-on is megy a küzdelem) győztesei pedig egyből a világbajnokság selejtezőjének rájátszásában találják magukat – legalább ő, ha már Storck csapatának nem sikerült, kicsi öröm is öröm. Az eseményen a sportág világsztárjai is jelen lesznek, akik mondjuk a TrollFoci játékosát még soha sem győzték le és garantáljuk, hogy nem is fogják.

A pénteki meccsen sem lehet kérdéses a végeredmény, hiszen a Ziccerben sokkal jobban tolódunk majd, mint a részeges pap ministránsai, így csak kicsit lenne meglepő, ha 8–1-re nyernénk. A csoda az lenne, ha kapnánk gólt, de a klasszikus eredmény elérése megér egy kis lazítást.

Aki a mi rangadónk után kíváncsi lesz a V4-es tornára is, annak nem kell mást tennie, csak regisztrálni a https://v4futuresports.eu/registration oldalon. A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait. Minden naprakész infó megtalálható a rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

A rendezvényt csak 14 éven felüliek látogathatják. A 18 éven aluliaknak magukkal kell hozniuk szüleik írásbeli engedélyét, mert ennek hiányában nem látogatható a rendezvény.

Az mondjuk a pénteki meccsünkre is elkél majd, hiszen lényegében nyilvános kivégzés lesz.

6+1 INDOK, AMIÉRT KIESIK MA A JUVENTUS!!!

Trollfoci
2018.03.07.

Este Sampion Liga ismét, és mivel a PSG Eindhoven kiesett, új csapat után kellett néznünk, akinek már 25 éve szurkolhatunk. Így esett a választásunk Töttösháza testvércsapatára, a Tottenhamra.

Ezért szurkolunk nekik, és ezért fog továbbjutni csecsemő korunk óta szeretett csapatunk:

  •  Nem bömböl a kapusuk, ha a Tottenham nem jut ki a világbajnokságra.

  •  A tottenham szurkolói nem nyúznak meg egy zebrát se, hogy abban feszítsenek!

  •  A Tottenham-ben nincsen "jé" betű, így nem kell gondolkodni, hogy "j" vagy "ly", amikor a Facebook-on szurkolunk!

  •  A Tottenham szurkolói még nem árasztották el a TrollFocit a síró kapusuk miatt, hogy legendát nem szabad basztatni

  • A Blahánál azt mondta egy kedves fogatlan néni 500 ft-ért, hogy a Tottenham-re fogadjunk!
  • Juventus = Öreg hölgy. Mi a fiatal csajokat jobban szeretjük

+1: Tottenham sokkal szebb város, mint Juventus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?