Blogolj!

ÁTMENT A LÁBÁN A MENTŐ! - DUPLA SZERENCSÉTLENSÉG

Trollfoci
2019.01.10.

A Trindade AC játékosa, Bernardo már egy ideje szenvedett a füvön, a brazil utánpótlásbajnokság egyik mérkőzésén. Arról nincs videó, hogy a futballista kinek vagy minek köszönhette jelen állapotát.

Ahogy ilyenkor lenni szokott meg is érkezett a kis mentő golfkocsi, úgy látszik arra fele már nem bíznak a hordágyat cipelőkben. Nem tudni, hogy milyen beszélgetés zajlott le az orvosi stáb tagjai között, de mi valami hasonlóra tippelnénk:

"- Nézd már geccc, ez itt megint szimulál!

- Jaja, nem mersz átmenni a kocsival a lábán...

- MIIIIIII??? FOGD MEG A SÖRÖMET!!!"

A jelenet ott lesz még abszurdabb, hogy mindenki jót nevetett ezen, míg szerencsétlen spílernek mindene fájt már... :)

ELKÉPESZTŐEN SZEXI A MAGYAR TENISZEZŐ! - Stollár Fanny

Trollfoci
2019.01.09.

Ma hajnalban megnyerte első meccsét az ausztrál openen a magyar női tenisz következő csillaga, Stollár Fanny. A 20 éves, válogatott versenyző ezzel újabb lépést tett a TOP100 felé a világranglistán.

A teljesség igénye nélkül Fanny elmondhatja magáról, hogy: már 13 évesen (!!!) felnőtt magyar bajnok lett, ami rekord, ezen kívül junior páros wimbledoni bajnok, korosztályos Európa-bajnok, vegyes párosban ifjúsági olimpiai bronzérmes, csapatban pedig korosztályos világbajnoki bronzérmes

Az elképesztő eredménylista után pedig azért jegyezzük meg, hogy Fanny a férfi nézők között a kiváló játéka mellett másban is tetszést arathat:

SZÉTVERTE TÁMADÓJÁT AZ UFC-S SPORTOLÓCSAJ!!!

Trollfoci
2019.01.08.

Rio de Janeiro-i lakása előtt várta taxiját a 26 éves brazil sportoló, Polyana Viana, amikor egy férfi kérdezte meg tőle, hogy mennyi az idő. Ezzel még semmi gond nem lett volna, hisz az UFC-s harcművész készségesen válaszolt, ám ekkor a férfi a telefonja átadására szólította fel.

„Megkérdezte tőlem, hogy mennyi az idő, válaszoltam neki, majd visszatettem a zsebembe a telefonomat. Ezután felszólított, hogy adjam oda a készüléket és ne próbálkozzak semmivel, mert fegyvere van. Nagyon közel jött hozzám és éreztem, hogy a pisztoly túl puha. Olyan közel volt hozzám, hogy azt gondoltam, ha fegyvere is van, nem lesz ideje használni, ezért felálltam, két ütés és egy rúgás után lefojtottam. Ezután visszaültem és hívtam a rendőrséget”- mesélte Polyana.

A pórul járt támadó támadó könyörgőre fogta a dolgot és kérte a harcművész lányt, hogy engedje el, hisz ő csak azt kérdezte meg, hogy mennyi az idő. Erre a Viana olyan idegesen reagált, hogy a férfi megijedt: „Hívd inkább a rendőrséget, félek, hogy még jobban megversz.”

FACEBOOK-ról IGAZOLT A REAL MADRID! (Nézd meg kit!)

Trollfoci
2019.01.08.

A közösségi média sok szerepet betölt már a kapcsolattartáson túl: hírforrás, szervező eszköz, reklámfelület stb. De vajon átveszi a játékosmegfigyelők szerepét is?

A Real Madridnál úgy néz ki, hogy igen! A Királyi Gárda ezt az állítólag kiemelkedő fiatal tehetséget ugyanis a Facebookon találta, és ki is választotta.

Nézd meg ki ő, ITT.

LÓSZARRAL DOBÁLTA MEG AZ ELLENFÉL SZURKOLÓIT! - videó

Trollfoci
2019.01.07.

Az brit jó modor legendás. Erről adott most újabb bizonyítékot a videón látható kiváló angol úriember is... lószarral a kezében.

Egy igazán kifinomult ízlésű West Ham United szurkoló ugyanis talált némi lócitromot a földön a Birmingham City elleni meccsük után, és ha már ott volt, felmarkolt belőle egy keveset (igen, kesztyű nélkül) és röppályára állította az ellenfél tábor felé.

Íme két kameraállásból is:

MEGVAN AZ ÚJ KEDVENC SPORTÁGUNK! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.01.04.

Láttunk már mindenféle labdarúgás-verziót: kispályás, futsal és strandfocit, de most bemutatunk egy új verziót: foci ugrálóvárban, szappanos vízen! 

Ez már önmagában is szülhetne vicces szituációkat, de a szervezők a látványra is gondoltak, merthogy mindezt igen dekoratív, bikinis hölgyek prezentálják.

A videóban van minden: kemény belemenések, kezezés, és persze gól, meg gólöröm is. Mondjuk pl. biciklicsel vagy ollózás nincs. De azért szerintünk tetszeni fog:


Egy igazán szép hölgyet láthattok új YouTube-részünkben is,
itt megnézhetitek:

EZ HOGYAN NEM ÉRT PIROSAT??? - videó

Trollfoci
2019.01.03.

Sok "topligás" szituációnál elgondolkodunk, hogy mi történt volna egy ilyen esetnél a magyar megyei foci valamelyik pályáján. Nos a lent látható esetnél sokat nem kell találgatni: játékosnak is, bírónak is futás!

Merthogy, amiről szó van, az egy brutális belépő és annak lap nélkül hagyása a spori részéről. Mindkettő - a newcastle-i Shelvey talpasa és az angol bíró sporttárs néma sípja is - igazán "dicséretes"...

BALOGH MOCSOK NAGY GÓLT VERT - videó

Trollfoci
2019.01.03.

Több viszontagságos év után - mióta elhagyta Debrecent - Balogh Norbert úgy tűnik végre megtalálta a helyét és a góllövő cipőjét is. Sérüléséből felépülve már második gólját lőtte az APOEL színeiben Cipruson.

Méghozzá győztes találatot jegyezhetett: a ciprusi kupában ugyanis a Palermo magyar kölcsönjátékosának bombagóljával nyertek 2-1-re. 

Ha Balogh teljesítménye tovább javul és azt tartani is tudja (amihez a rendszeres BL-résztvevő APOEL nem rossz hely), akkor talán a válogatottba is újra bekerülhet és nem az Andorra elleni égés lesz az utolsó emléke a címeres mezről.

MEKKORA CSELT NYOMOTT A KAPUS! - videó

Trollfoci
2019.01.02.

Oké, oké, biszem-baszom bajnokságból való a lenti videó, de a vagány csibészséget mindig is elismertük, a Mensziti kapusa pedig ebből most elég nagy adagot tett le az asztalra.

Egy sima hazagurított labda jött Ederson felé, amit kapcsiból elrúghatott volna, ahogy általában a kapusok szokták. Ehelyett azonban nyomott egy lövőcselt a csatár lábától 30 centire!

Megnéznénk egy ilyet Rózsától vagy Dibusztól, de azért Kariustól is!

JÓ LESZ SZALAINAK A GALATASARAY? - cikk és szavazás

Trollfoci
2018.12.31.

Szalai Ádám egész jó őszt zárt a Hoffenheimben. Ha nem is mindig kezdőként, de rendszeresen játszott és a gólok sem maradtak el. A szerződése viszont nyáron lejár.

Éppen ezért aztán, ha a német csapat pénzt szeretne kapni érte (már, ha nem akarják megtartani), akkor még most januárban kell, hogy eladja. Egy nagy érdeklődőről már olvashattunk is.

Sok helyen szerepelt a napokban Ádám és a török óriásklub, a Galatasaray neve egy cikkben. Az isztambuli csapat már korábban is érdeklődött a válogatott csatára iránt, és állítólag most újra egy 3 millió eurós ajánlattal kopogtattak.

De vajon jó lenne Ádámnak a váltás? Egy ilyen komoly élcsapatban nyilván rendszeres góltermeléssel lehetne csak a kezdőben maradni. Ti mit gondoltok?

SZALAI A GALATASARAY-BAN?

Szavazok


Ha szavaztál, nézd meg új YouTube-epizódunkat ITT. Ezúttal Tibi atyával beszélgettünk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?