Kilenc új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 587-re emelkedett.
Blogolj!

MELYIK FOCIS ESEMÉNY HIÁNYZIK A LEGJOBBAN? - szavazás

Trollfoci
2020.03.25.

Egy-két távoli (jó oké a fehérorosz nem olyan távoli) kis ország bajnokságát kivéve gyakorlatilag, ahogy minden más, a foci is leállt a világban. Kíváncsiak vagyunk, hogy nektek melyik sorozat, esemény hiányzik, fog hiányozni a legjobban. 

Szavazás ITT:

MELYIK HIÁNYZIK LEGJOBBAN?

Szavazok

EZT A SZAVAZÁST IS BEHÚZTUK!!!

Trollfoci
2020.03.24.

A futballstadionokkal foglalkozó stadiumdb.com nevű oldal által szervezett stadion “szépségversenyen” 2019 után újra magyar győztest hirdethettek. 19 ország arénái közül lehetett kiválasztani a legjobbat, és az új Puskás tarolt!

A portál végeredményt taglaló írása szerint a világ 107 országából, több mint 30ezer szavazat érkezett, és ezek közel felét (!) a budapesti stadion kapta. Ezek között van sok-sok trollfocis szavazat is, szép volt srácok!

A JÁRVÁNY IDEJE ALATT VISSZATÉRHET ORBÁN!

Trollfoci
2020.03.23.

Ha nagyon pozitívumot szeretnénk találni a koronavírus okozta felfordulásban, akkor talán az egyik ilyen az lehet, hogy a később (állítólag június 4-én) játszandó pótselejtező(k)re már újra a csapatban tudhatjuk a november óta sérült Willi Orbánt.

Hétvégén maga a játékos beszélt erről a Bild című német lapnak.

„Eszembe sem jut, hogy szerencséről beszéljek, hiszen ezekben a napokban ennél jóval fontosabb kérdések is vannak. Ám az igaz, hogy a leállás bizonyos értelemben jól jön nekem” – vélekedett légiósunk.

A tervek szerint az RB Leipzig védője néhány héten belül állhat újra edzésbe a német Bundesliga dobogójának alsó fokán álló, és emellett még a BL-ben is érdekelt klubjánál.

WC-PAPÍR DEKÁZÁS LVL 99999 - videó

Trollfoci
2020.03.21.

Sokféle wc-papírral dekázós videót láthattunk az elmúlt napokban a koronavírus-járvány miatt (nagyon helyesen) otthon maradó emberektől. A műfaj legnagyobb - és legkreatívabb - királya azonban most érkezett meg.

Az alábbi úriember egy ELKÉPESZTŐ TRÜKKEL a végtelenségig tudna dekázgatni. Íme:

GULÁCSI PÉTER MILLIÓKKAL SEGÍT A VÍRUSHELYZETBEN!

Trollfoci
2020.03.19.

Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa pénzadománnyal segíti a koronavírus elleni itthoni védekezést. Gulácsi Péter a közösségi oldalán jelentette be, hogy 5 millió forintot adományoz a Szent László Kórháznak.

“...mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk. (...) Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsen ő is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon!” – írta többek között az adományról hírt adó posztban Gulácsi Péter.

JÖVŐRE RENDEZIK MEG AZ EB-T!

Trollfoci
2020.03.17.

A tagországok mai videókonferenciáján az UEFA bejelentette határozatát, mely szerint módosítja az idei labdarúgó Európa-bajnokság időpontját, és 2021. június 11. és július 11. között tartja meg azt - írja a norvég futballszövetség Twittere. A koronavírus-járvány miatt meglépett kényszerintézkedést a tagok tudomásul vették.

A nemzeti bajnokságokat és a nemzetközi kupákat ugyanakkor próbálják a lehető legideálisabb időben és módon befejezni - a vírus adta lehetőségek szerint.

LÉPCSŐHÁZ-FOCI SZOBOSZLAIÉKTÓL - VIDEÓ

Trollfoci
2020.03.17.

Az NSO egy "maradj otthon kihívást" tett közzé a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, melyre elsők között reagált a Red Bull Salzburg két magyarja, Bukta Csaba és Szoboszlai Dominik.

A két srác beállt egy lépcsőház két fordulójában és onnan adogatott egymásnak. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#maradjotthon #szoboszlaidominik dominik #14 #buktacsaba #redbullsalzburg #wirsindsalzburg

SZOBOSZLAI DOMINIK (@szoboszlai_dominik_fan_page_) által megosztott bejegyzés,

A HÉTVÉGI ZÁRT KAPUS MEGYEI FOCI KÉPEKBEN!

Trollfoci
2020.03.16.

A vírushelyzet miatt nem csak a profi, de az ún. amatőr bajnokságok is, tehát a megyei foci is zárt kapuk mögött zajlott. Már, ahol egyáltalán van kapu...

A megyei (és MB3-as) szurkolót azonban nem olyan könnyű távol tartani a meccsélménytől: sokan folyamodtak kreatív módszerekhez. Számos helyről kaptunk szenzációs felvételek, ezek jönnek most.


HA CSAK EGY LASSÍTOTT FELVÉTELT NÉZEL MEG MA, EZ LEGYEN AZ! - videó

ZÁRT KAPUS MECCSEK LESZNEK NÁLUNK IS!

Trollfoci
2020.03.11.

A koronavírus-helyzet kezelésére felállított Operatív Törzs mai tájékoztatóján bejelentették: döntés született a soron következő magyarországi (zárt térben 100 fő feletti kapacitású, nyílt térben 500 fő feletti kapacitású) rendezvények megtartásának tilalmáról. A labdarúgó-mérkőzések esetében ez zárt kapuk mögötti rendezést jelent visszavonásig.

A határozat minden bizonnyal érinti a magyar válogatott által, március 31-én, a Puskás Arénában játszandó pótselejtezőt is, amennyiben a csapat legyőzi idegenben Bulgáriát. Emellett, a döntés értelmében, a most hétvégén megrendezésre kerülő bajnoki meccseken sem lehetnek nézők.


Ezeket a cikkeket olvastad már?