Blogolj!

MEKKORÁT VÉDETT A KUTYA! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.03.08.

Olyan dolgot láthattak a nézők nem rég az argentin NB3-ban, amit még megyei meccsen se nagyon lehet. A Juventud Unida és a Defensores de Belgrano csapatainak meccsén ugyanis egy kutya mutatta be a legnagyobb kapusbravúrt!

A kegyelemdöfést kapta volna a vendégcsapat, amikor kapusuk kézből seggbe rúgta a hazaiak csatárát, aki a szabaddá vált labdát az üres kapu felé lőtte. Ám gól mégsem lett belőle, mert éppen eltalált egy gólvonal előtt keresztbe futó ebet!

Bravúr! Maradt a 3-0, a kutyusnak pedig nem esett bántódása.

11-ES VOLT VAGY SEM? - szavazás

Trollfoci
2019.03.07.

Tudjuk, tudjuk: Kassai Viktor országában olyat kérdezni, hogy valami büntető volt-e vagy sem, szinte szentségtörés. Persze, hogy az volt, sőt kettő! De azért mégis.

Természetesen a tegnap esti biszem-b*szom kirakatmeccsről, a PSG Eindhoven - Menjuhok összecsapásról, és annak legvégéről van szó. A franciák és szurkolóik kiesés okozta sebén biztosan jó sokára lesz VAR (bocs), mindenesetre a videóbíró újabb tizivel ajándékozta meg a focivilágot.

De valóban ajándék volt? Merthogy a franciák védője kezezett, és nem leszorítva, az biztos. De az is valószínű, hogy nem volt szándékos. Tehát járt-e ezért 11-es? Szavazzatok!

TIZENEGYES VOLT?

Szavazok

NAGYON ELVERTÉK A REAL MADRIDOT!!! - videó

Trollfoci
2019.03.06.

Van, amikor annyira rossz vagy, hogy a Kassai inspirálta videóbíró sem segít. Így foglalhatnánk össze a Reál Margit tegnap esti kínlódását.

2-1-es előnyről indulva ugyanis sikerült 4-1-re kikapniuk otthon az Ajaxtól, méghozzá milyen gólokkal!

A magyar válogatottnak üzenjük, hogy semmi sem lehetetlen, az ős-juvésok száma meg csak nő, csak nő...

NÉMETH KRISZTIÁN MEGMUTATTA, HOGY KELL 11-EST LŐNI! - videó

Trollfoci
2019.03.01.

Na ez aztán be lett verve! Ez jut az ember eszébe Németh Krisztián büntetőjéről. Válogatott csatárunk az amerikai Sampion Liga nyolcaddöntő visszavágóján talált be.

Az értékesített - és előtte egyébként általa kiharcolt - büntető (2:30-tól a lenti videón) már a második találata volt a nyolcaddöntős párharcban a magyar támadónak.

A szezont elég erősen kezdő Németh valószínűleg Rossi figyelmét sem kerüli el. Mi meg csak őszintén örülhetünk, hogy több jó formában levő támadónk is van a nagyon fontos szlovákok elleni Eb-selejtező nyitány előtt. Ők egyébként épp a napokban vesztették el az egyik, az utóbbi időben lendületbe jövő támadójukat.

Németh bevarrt tizenegyese:

SUAREZ MEGALÁZTA A REAL MADRIDOT! - videó

Trollfoci
2019.02.28.

Tegnap megint volt egy elklásszikó. Nem, sajnos nem Ibrány-Kemecse rangadót rendeztek, csak a gyenge spanyol utánzatát, Real Margit - Bőrszalonna összecsapást. De talán az alázás itt is volt akkora, mint egy jó megyei meccsen, amikor az első játszadozik az utolsóval. 

A tetőpontot Suarez panyenkája jelentette, aki valakinek a súlyos mulasztása miatt szájkosár nélkül lépett pályára, pedig közösségben minden esetben kötelező annak használata. Na mindegy, lényeg, hogy beverte, mint egyszeri albán kapus a Groupamában.

Íme:

Ja, és itt az eredeti:

A LEGSZEXIBB, LEGDÖGÖSEBB NŐI SPORIK - képek

Trollfoci
2019.02.27.

Többször gyűjtöttük már össze a férfiszemnek igen kedves hölgy sportolókat, legyen szó fociról vagy más sportágról. Most azonban azokra a csinos lányokra/asszonyokra térünk ki, akik ugyan nem sportolóként, de mégis részei a játéknak.

Bizony, a bíró sporttársakról van szó, hiszen köztük is akad jó néhány kiemelkedő szépség. Lássunk néhány ilyen női sporit, a teljesség igénye nélkül:

Claudia Romani korábban Filippo Inzaghival járt, aztán letette a játékvezetői vizsgát. Ezzel vezethetne olasz bajnokikat is, de inkább modellkedik.

 

Karolina Bojar, lengyel bíró, a krakkói jogi egyetemen tanul és nagyapja hatására lett játékvezető.

 

Ekaterina Kostyunina orosz játékvezető hölgy. A kifutón is megállná a helyét, sőt, ahogy nézzük meg is állja.

 

 

Aurélie Sará Bollier jobbára svájci alacsonyabb osztályú meccseken fúj. Állított már ki labdarúgót meccs előtt azért, mert a spíler arra kérte, hogy zuhanyozzanak együtt...

 

 

Brazil kupadöntőn is lengetett már Fernanda Colombo, ám nem nézték jó szemmel a ténykedését, így azóta sportújságíró és szakkommentátor.

 

 

Maria Americano Labes szintén brazil spori. Pár éve azért került be a sajtóba, mert egy edző tettleg inzultálta egy meccs közben.

 

 

Elena Tambini az olasz alsóbb ligákban vezet meccseket, de lehet, hogy magasabb osztályokban is láthatjuk még.

 

 

ILYEN GÓLT A SZLOVÁKOKNAK IS LŐHETNÉL, WILLI! - videó

Trollfoci
2019.02.26.

Tegnap az RB Lipcse és a Hoffenheim találkozott a német bajnokságban. A két "magyaros" csapat meccsén végül 1-1-es döntetlen született.

Ebben pedig nagy szerepe volt válogatott játékosainknak, hiszen előbb Gulácsi védte éppen Szalai remek fejesét, majd a hajrában Willi Orban egyenlített a lipcseieknek egy bevetődős góllal.

Képzeljétek csak el, ha Nagyszombatban is érkezne a 89.-ben egy ilyen tőle! 

 

BOHÓZATBA ILLŐ TIZENEGYEST KAPOTT A REAL MADRID!

Trollfoci
2019.02.25.

A Real Madrid egy tizenegyes góllal győzte le a Levante csapatát. Az eredményen talán egy futballszurkoló sem csodálkozna, mondhatni ez lenne a világ rendje, habár ebben az évben talán mégsem, látva a gigacsapat Ronaldo nélküli vergődését.

Ignacio Iglesias sporttárs nagyon benézte Casemiro homorítását, hisz a felvételeken kiválóan látni, hogy az égvilágon semmi sem történt. Az eset után a Levante játékosai majd felkoncolták a bírót, de az nem változtatta meg az ítéletét, amit Gareth Bale köszönt szépen és értékesítette a büntetőt.

Íme:

ELKÉPESZTŐ LÁTVÁNNYAL FOGADTÁK A SZURKOLÓK A CSAPATUKAT - videó

Trollfoci
2019.02.22.

A Zenit Szentpétervásár Szentpétervár a Fenerbahcet fogadta Eurépa Liga meccsen. Az oroszok egy gólos hátrányból várták a visszavágót, így rájuk fért a buzdítás. A szurkolók nem is okoztak csalódást...

Olyan piró-sorfallal várták ugyanis a csapatbuszt, hogy azt valószínűleg, amíg élnek nem felejtik el a játékosok.

A nem mindennapi szurkolás pozitívan hatott a Zenitre: 3-1-re nyertek és továbbjutottak. Vajon nálunk mikor lesz oka ilyen sorfalat állni valamelyik klub táborának?...

ASSSZTAK*RVA, MEKKORÁT ESETT! - videó

Trollfoci
2019.02.21.

Sajnos megszokhattuk már a modern futballban, hogy a játékosok hatalmas műesésekkel próbálják átverni a bírókat. Nos, most egy olyan esés következik egy olasz meccsről, ami biztosan nem mű!

Az olasz "megyeiben" (Serie D) szereplő, régebben szebb napokat is látott Bari idegenbeli meccsén történt a lenti videón látható eset.

A vendégek 3-0-val hengereltek a Locri otthonában, és az utolsó gólnál már nem bírt az extázissal az egyik szurkolójuk. Emberünk a játékosokhoz futott a lelátó kerítéséhez, amire fel is hasalt. Aztán beb*szott az a szemét gravitáció...

Ezeket a cikkeket olvastad már?