Blogolj!

VB-ELŐDÖNTŐS A MINIFOCI VÁLOGATOTT!!!

Trollfoci
2019.10.09.

A tegnapi 22-0-ás edzőmeccs után ma már keményebb dió várt a kispályás vb-n válogatottunkra. A fiúk lába azonban az Ukránok ellen se remegett meg.

Az indulás jól sikerült a magyar csapatnak, hiszen már a 6. percben nálunk volt az előny: Seregy vette be a szomszédok kapuját. Ezután kijjebb kellett jönnie az Ukránoknak, de egyenlíteni nem tudtak, maradt a szünetre az 1-0.

A második játékrészt is mi kezdtük jobban, de gólt ezúttal csak a félidő közepén sikerült szerezni. Gregus helyezett egy elé pattanó labdát a jobb sarokba. A hajrában aztán főként védekeznünk kellett, az ukránoknál a kapus is támadott. Ez utóbbit pedig az utolsó percben sikerült is kihasználnunk, hiszen egy hiba után Kovács az üres kapuba ívelhetett: 3-0, és vége.

Az elődöntőben nagy csatára számíthatunk, a szlovákokat legyűrő Brazil válogatott lesz az ellenfelünk.

ELKÉPESZTŐ MAGYAR HENGER A VB-N!

Trollfoci
2019.10.08.

Aki azt hitte, hogy az afgánok elleni tizes volt a magyar minifoci válogatott csúcsteljesítménye az Ausztráliában zajló vb-n, az tévedett: Kolumbia ellen már a FÉLIDŐBEN ennyi állt az eredményjelzőn!

A legjobb 16 között megrendezett összecsapáson talán maga a magyar válogatott is nagyobb ellenállásra számított a dél-amerikaik részéről. Ennek híján azonban edzőmeccs hangulat kezdett kialakulni: Barabás és Seregi vívott gólversenyt a pályán.

A vége elképesztő: 22-0(!) Nagy Lajos kapitány csapatának javára, ami a torna legnagyobb arányú győzelme eddig.

Holnap azért már egy jóval nehezebb falat vár a mieinkre a negyeddöntőben: a 8-0-val továbblépő Ukrajna lesz az ellenfél.

SZOBOSZLAI NEM JÖTT HAZA A VÁLOGATOTTHOZ

Trollfoci
2019.10.07.

Kikből fog állni a középpálya?! Tehetjük fel joggal a kérdést, hiszen a sérült Kalmár és Pátkai, valamint az eltiltott Nagy Ádám után, most úgy néz ki, Szoboszlai Dominikról is le kell mondania Rossinak.

Azt már pénteken tudni lehetett, hogy nincs rendben a fiatal magyar középpályás: a csípőjével akadtak problémái. Viszont reméltük, hogy ez megoldódik a horvátok elleni meccsig. Nos, ez most elúszni látszik, hiszen haza sem érkezett Telkibe, Ausztriában kezelik.

Eközben a védők közül Bese és Tamás is kidőlt.

Mindannyiuknak jobbulást kívánunk! Magunknak csütörtökre meg valami isteni csodát...

“EZ ITT A KIB*SZOTT BAJNOKOK LIGÁJA!!!” - videón Szoboszlai edzője

Trollfoci
2019.10.04.

Nagy mélységből jött vissza Szoboszlai Dominik csapata szerda este a címvédő Liverpool ellen a BL-ben. Az angolok már a szünetben 3-1-re vezettek, a Salzburg játéka pedig néhány percnyi kivételtől eltekintve gyakorlatilag nulla volt. Aztán jött a második félidő első 15 perce és már 3-3 állt az eredményjelzőn.

Mindannyiunkban felmerül ilyenkor, hogy nyilván az öltözőben kemény fejmosást kapnak a játékosok egy ilyen 45 perc után, de most meg is nézhetjük, hogy hogyan zajlott ez Szoboszlaiéknál. Óriási videó!

TÖNKREVERTÜK AZ ANGOLOKAT A VB-N!

Trollfoci
2019.10.03.

Diadalmasan menetel eddig az ausztráliai Perth-ben zajló kispályás futball vb-n a magyar válogatott. Szaúd-Arábia 4-2-es keddi legyűrése után, ma Angliával találkoztunk és brutális hengerelést mutattak be a srácok.

A kétszer 25 perc alatt kilencet(!) rámoltak be ugyanis a piros-fehér-zöld mezesek a szigetországiaknak, akik egyszer sem tudtak válaszolni. Ami tovább növeli a győzelem értékét, hogy a kilenc gólt nyolc játékosunk szerezte.

A csoportunkat természetesen toronymagasan vezetjük a szaúdiak, az afgánok és az angolok előtt. Egyébként a futballnak ebben a formájában, a minifociban, a csehek mondhatók a világ legjobbjának, de a kazahok és a románok is az élmezőnybe tartoznak - na meg (fociról lévén szó, furcsa ezt kimondani de) mi, magyarok is.

ÓRIÁSI BAKI A DAC-CAL A SZLOVÁK SORSOLÁSON!

Trollfoci
2019.10.01.

A sportolunk.sk tudósítása szerint hatalmas hibát vétettek a szlovák kupa tegnapi sorsolásán, amit nevetséges megoldással próbáltak helyrehozni. Végül inkább ma megismételték az egészet...

Az történt, hogy tegnap éppen a legjobb 16 csapatot osztották párba a szlovák szövetségnél, amikor a Szenice cetlijét kétszer is kihúzták (az egyik cetlin simán a csapat neve, a másikon a Maniga-Szenice párosítás szerepelt). Ennek viszont az volt az eredménye, hogy a dunaszerdahelyi csapat neve nem is volt ott a 16 cetli között...

Semmi gond, jöhetett a sufni tuning! Fogtak egy papírcsíkot és kézzel ráírták, hogy FK DAC majd azzal sorsoltak. Nyilván totálisan kínos és nem utolsó sorban szabálytalan volt az egész.

Erre ők is rájöhettek, mert inkább semmisnek nyilvánították a hétfői borzalmat és ma újrahúzták a nyolcaddöntőt. Végül a DAC a Nagyszombatot kapta ellenfélnek. Bráfó! Guddzsáb!

ELSZÖKÖTT AZ ESKÜVŐRŐL A MECCSRE!

Trollfoci
2019.10.01.

"Drágám! Felmegyek a tévéhez, belenézek a meccsbe!" - mondta legjobb barátja esküvőjén egy ír srác a csajának. És fel is ment, meg a meccset is megnézte, csak azt nem mondta, hogy ezt nem ugyanabban a helyiségben teszi majd... Fogta ugyanis magát, otthagyta a lagzit, taxiba pattant és 100 kilométert autózva a stadionba ment!

A Bohemians - Shamrock Rovers mérkőzés hozta ilyen kalandos helyzetbe hősünket, amivel nem is lett volna semmi baj, egészen addig, amíg az esküvői szerkójával ki nem tűnt a szurkolók közül és egy fotós nem kattintott róla pár képet. 

A fotók természetesen azonnal mentek a
netre, ahol szépen le is buktatták a srácot a barátnője és a násznép előtt. Asszonypajtás reakcióját nem ismerjük, csak tippünk van rá, ám legalább annyi kárpótlást kapott főszereplőnk, hogy a vaskos taxiszámlát, amit a meccsre jutás eredményezett nem neki kellett egyedül fizetnie. A Rovers egyik játékosa ugyanis díjazni szerette volna a lelkesedését ezért felajánlotta, hogy állja a 220 eurós cech felét. Respekt!

KAPUFÁS GÓL EPPELTŐL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.09.30.

Szöglet, beadás, Eppel Márton-fejes, bent van... és a kapu is az ellenfélé! Szépségíjas fejes góllal jelentkezett az exkispesti csatár a jónevű Ordabaszi ellen.

A bólintása után még egyszer betaláló Eppel ezzel már 14 találatnál jár és második a góllövő listán. Csapata, a Kajrat pedig éllovas akkor, amikor már csak 4 forduló van hátra Kazahsztán bajnokságából.

(videó: csakfoci)

JOBBAN NEM LEHET HELYEZNI! - ÚJABB VIDEÓN SZOBOSZLAI BOMBÁJA

Trollfoci
2019.09.26.

Egy újabb videón több kameraállásból is megnézhetjük Szoboszlai Dominik tegnap esti, Rapid Wiennek lőtt csodagólját. A felvétel megtekintése után pedig megállapíthatjuk, hogy nincs ott több hely, egyszerűen tűpontos a pali. Gyönyörködjetek:

MEGVÁLTOZIK A NEMZETEK LIGÁJA, VELÜK JÁTSZHATUNK JÖVŐRE

Trollfoci
2019.09.25.

Az UEFA átalakította a tavaly debütált Nemzetek Ligája sorozat ligáinak beosztását. A mieink is részesei a változásnak.

A szövetség úgy döntött, hogy nem 12, hanem 16 csapatos lesz az A és B liga is. Ez azt jelenti, hogy az A liga tavalyi kiesői (pl. a németek) mégis maradnak az első vonalban, a B ligát pedig a C csoportmásodikjaival, köztük Magyarországgal töltik fel.

Ennek következtében velük kell majd meccseknünk 2020 őszén (ezúttal az Eb-részvétel nem lesz tét, csak a ligák közti feljutás/kiesés):

B-LIGA
Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, MAGYARORSZÁG, Románia

Ezeket a cikkeket olvastad már?