Blogolj!

SZAVAZÁS: HOVA IGAZOL DZSUDZSÁK?

Trollfoci
2020.02.05.

Dzsudzsák Balázstól váratlanul búcsút vett arab csapata, az al Ittihad Kalba, és, bár a játékos még nem jelentette be, hogy távozott a klubtól, az már szerződtetett is a helyére egy másik légióst.

A döntés azért meglepő, mert Vörösbaranyi József, a válogatott kapitányának menedzsere alig néhány napja még szerződéshosszabbításról beszélt ügyfele és az arab csapat között. A klub közleménye szerint ebből edzői döntésre nem lett semmi: olyan futballistákat akart a Kalba trénere, akik nem a nevükkel, hanem a teljesítményükkel viszik előre a csapatot...

De mi lesz most Dzsudzsival? A szabályok szerint csak olyan bajnokságba igazolhat, ahol a szerződésbontásakor még zajlott az átigazolási időszak, ilyen pl. az MB1 és Kína is. Egy biztos: nagyon fontos lenne csapatot találnia, hiszen elvileg ő vezeti majd ki csk-ként a válogatottat alig 1,5 hónap múlva a bolgárok elleni meccsre.

Mit gondoltok, hol köt majd ki?

Hova igazol Dzsudzsák?

Szavazok

PIROS ÉS ELTILTÁS HELYETT SEMMI NAGY MEGTAPOSÁSÁÉRT! - videó

Trollfoci
2020.02.03.

Brutális taposást kapott Nagy Dominik a görög bajnokságban tegnap este. A Panathinaikosz és PAOK rangadóján történt az egyértelműen piros lapot érő eset.

A magyar válogatott középpályás - aki alig egy hete igazolt a zöld-fehérekhez - végig a pályán volt, de ez nem csak rajta múlt, hiszen a lent látható esetből súlyos sérülést is összeszedhetett volna.

Az ellenfél játékosa, Dimitris Giannoulis ugyanis keményen megtaposta őt, sőt még meg is fordult Nagy térdén állva! A meccset vezető spori mindezt vagy nem látta, vagy óriási hibát vétett, hiszen egyáltalán nem büntette a durvaságot.

AZ ÉV KÖZÉPKEZDÉSE!!! - videó

Trollfoci
2020.02.03.

Fiúk, lányok! Bemutatjuk nektek az év legelképesztőbb, leghülyébb középkezdését!

Honnan is érkezhetne máshonnan, mint a mi imádott Mennyei Bajnokságunkból. Azon belül is a csodálatosan borzalmas Újpest - Fehérvár meccsről. 

Ebben az egy momentumban benne van a magyar foci '86 óta:

KAMERÁK ELŐTT VEREKEDTEK ÖSSZE AZ OROSZOK! - videó

Trollfoci
2020.01.31.

Egy egyszerű interjút nem tennénk ki a blog oldalunkra, de itt szó sincs egy hétköznapi videóról, ugyanis ez az anyag Oroszországban készült.

A történet végtelenül egyszerű: adott egy riporter, aki a meccsre tartó embereket interjúztatja. Remek a hangulat, a riportalany válaszolgat a kérdésekre, minden bizonnyal CSZKA Moszkva rajongó a fiatalember.

Aztán hirtelen feltűnik, egy nem éppen szomjas kolléga, aki nem éppen irodalmi stílusban fogalmazza meg a véleményét a Ferencváros volt Európa Liga ellenfeléről. Aztán hirtelen fizikai erőszakra váltanak:

EZ AZ ÉV LEGHÜLYÉBB FIFA-GÓLJA? - videó

Trollfoci
2020.01.30.

Sok legendát hallani bénábbnál bénább, nevetségesebbnél nevetségesebb gólokról, amik a FIFA játékokban születtek. Szerencsére az utóbbi időkben már videófelvételek is készülhetnek ezekről.

Ennek köszönhetően sok mókás gólt láthattunk, de a most következő, ha nem is a legjobb, de legalábbis kiemelkedik a tömegből.

Fogadni mernénk, hogy az EA tervezői ilyenkor csak ülnek a gépük előtt és szakadnak a szerencsétlen játékoson a röhögéstől:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And they wonder why controllers keep getting smashed 😫😂 @rubydinho

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TALÁN AZ EGYIK LEGSZEBB SZURKOLÓI DAL (Napoli)

Trollfoci
2020.01.28.

A semleges nézőt is képes megfogni néhány csapat himnusza, vagy a meccseiken csak szimplán gyakran énekelt szurkolói dala. Ezek közé tartozik a Napoli, mindig hatalmas hangorkánnal megszólaló indulója is.

Az olaszból nem erőseknek jöjjön a szöveg, alatta pedig a legutóbbi "előadás".

Egy nap hirtelen beléd szerettem,
A szívem megdobbant
Ne kérdezd miért,
De az idő csak múlt,
és még mindig itt vagyok
 
Most és mindörökké!
Megvédem ezt a várost!

PÓTKARÁCSONY A KEREK FORMÁK KEDVELŐINEK - videó

Trollfoci
2020.01.28.

Bár már lassan a legfanatikusabbak is lebontják a karácsonyfát (vagy éppen már a következő ünnepre készülnek), mi azért kicsit visszaidéznénk a szeretet ünnepének légkörét egy videó erejéig.

A hölgy futballtudásához kétség sem fér, a többi pedig a látvány része. Nézzétek:

EZT NEM ELÉG EGYSZER LÁTNI! - VIDEÓ

Trollfoci
2020.01.27.

21 év után, hazai pályán lett újra Európa Bajnok a magyar férfi vízilabda válogatott. Ennél nagyobb drámával pedig nem is lehetett volna ezt megoldani, hiszen az utolsó 5 méteres döntött az aranyról.

Vogel Soma elképesztő védése után pedig indult a fieszta: edző a vízben, mindenki a vízben! Szép volt, fiúk!

(videó: M4Sport)

AZ ÉV FEJES GÓLJA! - videó

Trollfoci
2020.01.24.

A kispályás foci nem épp az emlékezetes fejes gólok terepe, bár azért vannak a szabályt erősítő kivételek, gondoljunk csak Dróth Zoli csodájára a románok ellen 5 évvel ezelőtt!

Nos, egy ilyen kivétel következik most is. Hogy mennyire volt tudatos, azt mindenki döntse el maga...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That’s one way to score a goal 😂💥 @platzverweis.at

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

MEGÁLLNÁ A HELYÉT NIKOLICS ANGLIÁBAN? - SZAVAZÁS

Trollfoci
2020.01.23.

Egyre több sajtótermék ír arról, hogy bár görög és török érdeklődés is van iránta, a Fehérvár ajánlatával nem élő Nikolics Nemanja végül Angliában köt majd ki.

A 32 éves egykori válogatott támadót egybehangzóan a csatárgondokkal küzdő Crystal Palace-szal hozták hírbe. 

Mit gondoltok, a Premier League-ben is képes lesz helyt állni, a 3 bajnokságban is gólkirályi címig jutó magyar játékos? 

HELYTÁLL MAJD NIKOLICS A PL-BEN?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?