Blogolj!

10 MILLIÓ EURÓ SZOBOSZLAIÉRT ANGLIÁBÓL?

Trollfoci
2019.06.20.

Újabb nagy csapat állt be a Szoboszlai Dominikért komolyabban érdeklődő klubok sorába - legalábbis a Football Insider nevű portál értesülése szerint. Az Arsenalról van szó, akik állítólag 9 millió fontot, vagyis 10,2 millió eurót sem sajnálnának a fiatal magyar játékosért.

Lassan már hozzászokunk, hogy hetente repkednek a "topklubok" nevei a válogatott új 10-esével kapcsolatban: legutóbb a Juventus ajánlattételi szándékáról lehetett olvasni, de volt már itt Inter, Dortmund, Bayern, meg amit akartok.

Az Arsenal állítólag azért fordulna a fiatal tehetségek felé, mert szűkítették az anyagi keretet a klubnál. Ez mondjuk nem éppen a legjobban hangzó indok Szoboszlai megszerzésére...

A transfermarkt.de egyébként (második legértékesebb magyarként) 12 millió euróra taksálja Szoboszlait, így az Arsenal 10 milliója elég jutányosnak hangzik. Nem hinnénk, hogy a Salzburg ennyiért elengedné játékosát, arról meg, hogy egyáltalán érdemes lenne-e máris eligazolnia, erősen megoszlanak a vélemények.

NIKOLICS A VIDIBEN? - SZAVAZÁS

Trollfoci
2019.06.19.

A minap kiderült: Nemanja Nikolics az idény végén biztosan távozik Amerikából. Mivel a visszavonuláson egyelőre nem gondolkodik, azonnal felvetődött, hogy hol folytathatná. 

Maga a játékos elismerte, a Vidi mindig is kedves marad a szívének, így nem kizárható, hogy hazatér az MB1-be. Ez nem utolsó sorban a válogatottba való esetleges visszatérését is elősegíthetné - bár ne feledjük, a meghívóról saját maga mondott le 2018-ban.

Nem a magyar ezüstérmes azonban az egyetlen opció a 2017-es amerikai gólkirály számára. Olyan híreket is hallani ugyanis, hogy másik egykori klubja, a lengyel Legia Varsó is megpróbálja visszaszerezni Nikolicsot.

Szerintetek hol lenne ideális folytatnia?

Hol lenne jobb helyen Nikolics?

Szavazok

MICSODA GÓLT RÚGOTT NOVOTHNY SOMA! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.06.18.

Eléggé eltűnt a radarról Novothny Soma, mióta télen a koreai kettőbe igazolt. Pedig már van, na nem tengernyi, de azért néhány gólja a Busan csapatában, és most egy újabbat szerzett.

Azt nem mondhatnánk, hogy bomba találattal repítette volna a 3-1-es győzelem felé a csapatát, de mindenesetre emlékezetes gól született. Főleg szerencsétlen kapusnak...

Somáék egyébként a tavaszi-őszi rendezésű pontvadászat második helyén állnak jelenleg. Cél a feljutás.

FÜLEKRE VIGYÁZNI! - DZSUDZSI + NO ROXA ÁJ - videó

Trollfoci
2019.06.17.

Csodálatos, elképesztő, eszméletlen ajándékkal lepte meg Jolly a 100. válogatottságán túllépő Dzsudzsák Balázst. Felénekelte neki a No roxa áj-t Dzsudzsira írt szöveggel...

A klasszikus hangzás mellett a szöveg is igazi muzikális élményt ad a hallgató számára. Élvezzétek!

MA 3 ÉVE, HOGY... - ÉLD ÁT ÚJRA! - videó

Trollfoci
2019.06.14.

"Magyarország gólt rúgott az Eb-n. Sőt! Úgy rúgott gólt, hogy azzal vezetett is, de, ami még fontosabb volt TrollFoci-szempontból az ez volt: „Szalai! Egy ide!”


Elszabadult az őrület és benne a Szalai-őrület, persze nem az addig megszokott, hanem annak pont az ellenkezője. Mi egyenesen egy, egyébként jó előre elkészített, felrobbanó Földet ábrázoló képpel tudósítottunk a hosszú ideje várt gólról. Ezután nem haboztunk megkövetni Ádámot az addigi oltogatós tartalmakért, hiszen a mennybe vitt mindannyiunkat. Együtt örült a több mint 300 000 segédmunkás és az adminok.

Az öröm pedig csak fokozódott, amikor Stieber megduplázta az előnyünket, és ezzel minden képzeletet felülmúlva, 2–0-ra megvertük a kissé nagy mellényű sógorokat. Akik aztán meg is kapták a magukét az oldalon sok-sok mém formájában."

HÁT EZ BENT VOLT! VAGY NEM? - videó

Trollfoci
2019.06.12.

Egy elég jó kameraállásból készült videó került fel a ma7.sk FB-oldalára arról az esetről, amikor még 0-0-nál nagyon közel került a magyar válogatott a vezetéshez Wales ellen. 

Nem sokkal Pátkai gólja előtt egy kapu előtti kavarodás után került a gólvonal közelébe a labda. Hogy bent volt-e teljesen, az nem látszott a közvetítés felvételeiből. Talán ez a videó segít. Egy biztos: a 7-es walesi a vonalon állva még kissé befelé nyúlt a labdáért.

Szerintetek?

Bent volt?

Szavazok

ÍGY ÜNNEPELT ROSSI A CSAPATTAL - videó

Trollfoci
2019.06.12.

A kispadon, sőt a meccs előtt, az öltözőben sem lehetett a csapattal a szövetségi kapitány, a holland Tarth-i Brienne hasonmásverseny 4. helyezettje miatt. Marco Rossi azonban a meccs után már természetesen a csapattal ünnepelt. 

Dzsudzsák Balázs Instagramján láthatjuk, ahogy teli torokból szólt a RIA-RIA HUNGÁRIA! Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Riaaaaaa riaaaaa🇭🇺🇭🇺🇭🇺🙏🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

EZZEL A GÓLLAL VERTÜK WALEST! - videó

Trollfoci
2019.06.11.

Korhut ível, Szalai leveszi, harcol, lecsorgó, Pátkai, GÓÓÓL!!! Ennyi az élet emberek! 9 pont, csoportelsők! Nézzétek:

 

(forrás: M4Sport)

HÁNY PONTOT SZERZÜK WALES ELLEN? - szavazás

Trollfoci
2019.06.10.

Nagyon fontos volt az azeri győzelem, hiszen őket oda-vissza vernie kell annak, aki az Eb-re vágyik. De ugyanígy elmondható, (és Dzsudzsi el is mondta) hogy itthon minden meccset nyerni kell, ha ki akarunk jutni, nincs mese. 

A legnagyobb skalpot már begyűjtöttük márciusban, de most egy talán annál is fontosabb mérkőzés jön: meg kell verni, de legalábbis TILOS kikapni Walestől. Ti mit vártok?

Hány pontot szerzünk a Wales-meccsen?

Szavazok

A LEGJOBB BÖDE BESZÓLÁS - VIDEÓ

Trollfoci
2019.06.07.

Böde Dani tegnap bejelentette, hogy 7 év után távozik az FTC-től és visszatér a Paks kötelékébe. Ebből az alkalomból megemlékezünk fradis időszakának egyik, ha nem a legnagyobb dumájára, illetve "életigazságára".

Paulo Coelho se mondhatta volna szebben!

Ezeket a cikkeket olvastad már?