MINDENKI ÜTÖTT MINDENKIT A PÁLYÁN!!!

Trollfoci
2018.03.06.

Go Ahead Eagles - De Graafschap családbarát mérkőzést rendeztek Hollandiában, ahol ugye már ezer éve megoldottak mindent, bezárták az összes bajkeverő huligánt, na meg ugye teljesen nyilvánvaló, hogy NYUGATON az emberek szórakozni járnak a stadionokba, élvezik a futball minden percét, mustáros virslis szendvicseket majszolnak, popcornt szemezgetnek, a helyükön ülnek és végigtapsikolják a mérkőzést, aztán az egész család az autóba ül és szépen hazamennek...

Egyedül csak nálunk, Magyarországon folyik patakokban a vér a stadionokban, mindenhol máshol rend és fegyelem van. (SICC!!!)

Eddigi soraink természetesen bűzlenek az iróniától, hisz amíg a honi bajnokságban üresen tátonganak a stadionok, addig Európa nyugatabbi felén zajlik az élet rendesen, mind a pályákon, ahol FOCIT játszanak a csapatok, mind a lelátókon, ahová rengeteg ember kijár, mert közönségszórakoztató játékkal örvendeztetik meg őket a labdarúgók.

Go Ahead Eagles - De Graafschap meccs a holland bajnokság másodosztályában, ahol a vendégek 4:0-ra lépték le a hazaiakat. Természetesen a hazai publikum nem örült ennek és a tettek mezejére léptek.

Hatalmas káosz uralkodott el a pályán, játékos ütött szurkolót, szurkoló játékost, játékos játékost, rendező szurkolót, szurkoló rendezőt, szurkoló szurkolót. Külön felhívnánk a figyelmet arra, amikor a videó elején az egyik hazai spíler lerúgja a csapattársát.

Tessék, itt van egy kis EURÓPA!

ILYET MÉG TUTI NEM LÁTTÁL FOCIMECCSEN! (+18)

Trollfoci
2018.03.06.

A sokat megélt futballszurkoló is bizony dörzsölgetheti a szemét az alábbi videó megtekintése után, hogy valóban jól lát-e, vagy csak valami trükk lehet ez. Nem, nem, ez nem csalás és nem ámítás. Emberünk nehezen viselte, hogy kedvencei vereséget szenvedtek, fura módját választotta a feszültség levezetésére.

A "faszomat verjem bele a meccsbe" bizony új értelmet nyert Gelsenkirchenben. 

Fogalmunk nincs, hogy az úriemberrel mi történt, miután kivezették, de valószínűsítjük, hogy egy ideig nem teheti be a lábát egyik stadionba se, így kénytelen lesz otthon, a tévéközvetítés alatt hódolni igen csak meglepő, de mindenképpen formabontó hobbijának. Otthon talán még sikerül is "kivinnie a pályát".

A MAJMOK ÜRÜLÉKKEL DOBÁLÓZNAK

Trollfoci
2018.03.05.

A hétvégi Hamburg-Mainz német első osztályú meccsen a hazai szurkolók egy része igen frappáns módját választotta a vendégek zrikálásnak.

Erős a gyanúnk, hogy a mainziaknak fogalmuk nem volt arról, hogy milyen üzenet szerepel a szektoruk kerítésére kihelyezett két papírlapon.

"Kérjük ne etessék őket! A majmok ürülékkel dobálóznak."

A hamburgi akció után jött az ötlet, hogy szemezgessünk egy kicsit a hazai szurkolók hasonló, az ellenfél táborának szóló, vicces, frappáns üzeneteiből. A lelátói kultúrának mindig is szerves része volt az ilyen üzenetküldési forma, sokszor legalább ezekkel okoztak egy kis izgalmat, ha már a pályán többnyire unalomba fulladnak a jelenetek.

Vicces jelenetek szoktak születni akkor is, amikor az ellenfél tábora még meccs előtt megtudja, hogy mit fognak nekik üzenni:

A végén pedig bónusznak egy félresikerült üzenet. Amikor a szerbek magyarokat kérnek meg lefordítani a kívánt kiírást:

KISPESTI ULTRÁK TROLLKODTÁK MEG MARCO ROSSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁT

Trollfoci
2018.03.04.

Kispesten nem mostanában fog feledésbe merülni Marco Rossi neve, aki tavaly bajnoki aranyat nyert a Honvéddal.

A tegnapi DAC-Nagyszombat találkozót követően két kispesti ultra bejutott a sajtótájékoztatóra és hangos dalolászással fogadták az olasz mestert.

ANGLIÁBAN JÁRT AZ MTK-TÁBOR! - videó

Trollfoci
2018.03.01.

Óriási szurkolói együttműködésről kaptunk videó felvételt!

Úgy tudjuk - bár lehet, hogy rosszul tudjuk... -, hogy az angliai megyei egyik csapata a (ha minden igaz hetedosztályú) Witham Town szurkolói influenzásak lettek, és a csapatuk meccsén való szurkoláshoz segítséget kellett kérniük.

Ekkor pedig nem máshoz, mint egyenesen hazánk legrettegettebb táborához, az MTK Ultrashoz fordultak
A "fal őrzői" nem is voltak restek, mindannyian, tehát MINDANNYIAN el is indultak Angliába, hogy helyettesítsék bajban levő szurkolótársaikat. 

Íme a szenzációs végeredmény:

“FELB***OM AZ ÁRAD!”- Anamaria Prodan, játékosügynök

Trollfoci
2018.02.28.

A játékosügynökökről - tisztelet a kivételnek - általában nem él pozitív kép az emberekben. Pénzéhes piócák jutnak az eszünkbe, akik busás hasznot rántanak le a játékosok átigazolásaiból. És persze egy férfit képzelünk el.

Pedig női managerek is vannak, és bár lehet, hogy ők is ugyanolyanok, mint a fent leírt férfi társaik, de legalább akad köztük, aki jól néz ki!

Nem is kell messze mennünk, hogy találjunk ilyen hölgyet, csak ide a szomszédba. A román nemzetiségű Anamaria Prodan menedzseltjei között válogatott játékos is van, de amellett, hogy profi ügynök, a ruháihoz sem ragaszkodik a végtelenségig. Ezt a lenti képek is bizonyítják.

Nem tudtuk megállni, hogy el ne képzeljük, vajon mivel biztatja az ügyfeleit, mielőtt új csapatot keres nekik? "Nyugi, ismerem az klubelnököt, épp elutazott a felesége, majd felb*szom az árad..."
Áh, de nem, biztos nem.

1200 MASZKOS SZURKOLÓ ÁRASZTOTTA EL AZ OPERAHÁZAT

Trollfoci
2018.02.28.

"- Kisfiam, megint meccsre mentek? Nem unjátok még?

- Nem anya, ma operába megyünk a srácokkal...

- Jól van, persze! Tudod kit akarj átverni..."

Szokatlan módszert választottak a drezdai operaház reklámozására. 1200 Dynamo Drezda szurkolót kértek fel, hogy csináljanak meccshangulatot ebben a szokatlan környezetben, ami sikerült is.

Köszönjük a találatot Nyugaton már megoldották!

LELÉPETT INNI A KAPUS, GÓLT KAPOTT A CSAPATA

Trollfoci
2018.02.27.

A címből azt hihetnénk, hogy ismételten valamelyik magyar megyei bajnokságból olvasunk egy olyan hírt, amelyen meg sem lepődünk már.

De itt valóban minden ugyanúgy történt, ahogyan a címben le van írva. Duisburg-Ingolstadt mérkőzést rendeztek a Bundesliga II-ben, ahol a hazaiak kapusa, Mark Flekken annyira belenyugodott az egygólos vezetésbe, hogy úgy gondolta a többiek most már biztosan megőrzik további 68 percen keresztül az előnyt, ezért hátat fordított a pályának és elindult megkeresni a kulacsát, hogy oltsa a szomját.

Sajnos számítása nem jött be, mert a német második számú bajnokságban - meg amúgy máshol sem - áll meg az élet egy gól után, így a vendégek is támadni kezdtek.

Amikor azt hiszed, hogy mindenféle gólt láttál már életedben, akkor kattints csak a videóra és nézd meg:

"NEM LÉTEZŐ ÍVEKET HASZNÁL!" - Palik és az olimpiai arany - videó

Trollfoci
2018.02.26.

A múlthét legnagyobb szenzációja tett róla, hogy ne Elizabeth Swaney miatt legyen emlékezetes számunkra a 2018-as téli olimpia. 

A koris srácok aranyérme viszont egy valamiben mégis hasonlít Erzsi a sas turul síelésére: erre is jól illik egy korábbi, legendás kommentátori szöveg.

Palik László és Forma1-es "magánszáma" most Liu Sanyiékat és az olimpiai döntőt is "körbeautózza":

ELIZABETH SWANEY KNÉZY JENŐ TOLMÁCSOLÁBAN: ERZSI A SAS! - videó

Trollfoci
2018.02.21.

2 napja az internet csúcsain szerepel Magyarország. Pontosabban egy hazánkfia, illetve lánya: Swaney Elizabeth.

A felmenői révén magyar színekben induló (ugyanígy indult már egyébként venezuelai színekben is korábban) hölgy azzal tűnt ki a téli olimpián, hogy anélkül ment végig a trükkökre kitalált sí freestlye pályán, hogy bármi értékelhetőt bemutatott volna és utolsó lett. Mondjuk a fociválogatottunk képes egy egész vb-selejtező sorozatot végigcsinálni anélkül, hogy értékelhetőt mutatna, de ezt most hagyjuk...

Maradjunk a mi Erzsinknél, akinek teljesítménye persze vitákat váltott ki a nevezésről, az olimpia rendszeréről, de mi inkább jót szórakoztunk rajta.

A lenti videó pedig kimaxolja a szórakoztatást!

Id. Knézy Jenő és Swaney Elizabeth "duettje" következik. Szenzációs!

Ezeket a cikkeket olvastad már?