Blogolj!

SZALAI EZT ELÉG SZÉPEN RAKTA BE! - videó

Trollfoci
2019.04.29.

Igen jó formába lendült Szalai Ádám a Hoffenheim színeiben. Egy héttel ezelőtti ötvenedik gólja után, tegnap már az ötvenegyediket szerezte válogatott támadónk.

Nem is akárhogyan! Egy amolyan gyors, "Eb-s" támadást vezettek ugyanis a kékek a meccs elején, aminek a végén Szalai gólja is némileg az osztrákoknak lőtt találatára hasonlít. Annyi különbséggel, hogy itt egy igen szép bokamozdulattal és külsős lövéssel juttatta közelről a kapuba a lasztit. 

A dolog szépséghibája, hogy sajnos a megszerzett előnyt - egy kihagyott tizenegyesnek is köszönhetően - nem sikerült megtartani, sőt végül ki is kapott Szalai csapata. Persze az ő érdemeiből ez nem von le semmit, íme a gól:

SZOBOSZLAI MEGINT GÓLPASSZT ADOTT! - videó

Trollfoci
2019.04.25.

Szoboszlai Dominik egyszerűen nem tud leállni! És ennek mi, mint a júniusi Eb-selejtezőket váró szurkolók nagyon örülünk. 

Bajnokin eddig még nem kapott ki a fiatal magyarral a csapatban a Red Bull Salzburg, és ez most is csak kb. 20 percig tűnt esélyesnek a beállásától számítva. Válogatott támadónknak ugyanis ennyi idő kellett, hogy kiossza a lenti videóban 4:05-től látható újabb gólpasszát.

Végül pedig még a győzelem is meglett, mivel a hosszabbításban további 2 gólt lőttek a salzburgiak.

ÓRIÁSI RESPEKT, ZLATAN! - videó

Trollfoci
2019.04.24.

Tudjuk, biszi-b*szi, ráadásul egyszer a bal heréjével szerzett ellenünk győztes gólt, de Zlatan Ibrahimovics minden arcoskodása ellenére kiérdemli a fociszeretők tiszteletét. Ennek pedig újabb bizonyítékát adta a minap.

Jelenlegi csapatával, az Los Angeles Galaxyval éppen a pályára való kivonulásra készültek. A manapság megszokott gyerek kísérők fogták a játékosok kezét. Ibra rámosolygott a mellé beosztott lurkóra, aztán észre vette, hogy valami nem okés.

A kis srác el is mondta neki, hogy ideges, mivel vele vonulhat be. Ibra pedig nagyon jó fej módon megnyugtatta, és egyben életvezetési tanácsot is adott. Íme:

JÓ ÉG, MEKKORA CUMI! - videó

Trollfoci
2019.04.23.

Az argentin ligakupa nem éppen az a sorozat, ami a magyar fociszeretők figyelmének középpontjában lenne, de most olyan történt benne, amit látni kell! 

Gimnasia La Plata nevű együttes búcsúztatta a lent látható meccsen a Newell's Old Boys csapatát, de nem az 1-3-as eredmény, vagy a gólok tették emlékezetessé az összecsapást. Arról a győztes csapat fiatal játékosa, a venezuelai Hurtado gondoskodott.

A srác olyan sarokkal felpörgetős esernyőcselt nyomott, hogy szegény ellenfél a labda HELYÉT próbálta elvenni tőle! Óriási cselló. Szerencsétlen hazai játékost egy darabig még húzni fogják vele az öltözőben, az biztos.

MÉG EGY NAGY KLUB AKARJA SZOBOSZLAIT

Trollfoci
2019.04.22.

A Szoboszlai Dominiket övező figyelem nem csökken. És ez igaz a nyugat-európai nagy klubok vezetőire is, ugyanis újabb edző listáján szerepel a neve a hírek szerint.

A már korábban többször felmerült Juventus és Inter mellett, úgy néz ki, hogy a Napoli és Carlo Ancelotti is figyelemmel kíséri a fiatal futballista játékát. Legalábbis az olasz sajtó szerint.

A Salzburggal nem rég szerződést hosszabbító és azóta is remeklő Szoboszlai értékét kb. 15 millióra tette a Tuttosport egy hónappal ezelőtt. Ez az összeg pedig nyilván nem csökkent azóta...

Képtalálat a következőre: „carlo ancelotti”

KEMÉNY "MOTIVÁLÓ" SKANDÁLÁS A DIÓSGYŐR-SZURKOLÓKTÓL - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.22.

A DVTK nincs éppen kecsegtető helyzetben az MB1 végéhez közeledve. Bár még simán bent maradhatnak, a szurkolók nyilván nem ilyen izgalmakra vágytak a szezon előtt.

Ennek az érzésüknek pedig hangot is adtak és nem is nagyon kódolták az üzenetet. Könnyen érthető:

JÓ LÖVÉS... BEDOBÁS! - videó

Trollfoci
2019.04.18.

Ragozhatnánk, hogy mennyi elképesztő dolgot láttunk már a fociban, de amit a Mennyei Bajnokság adhat, azt nem adja meg semmilyen Sampion Liga meccs! A lenti videón látható mozdulathoz talán felesleges is ennél több felvezetést írni, hiszen, amit Uzoma tett a tegnapi Kispest - Soroksár MK-meccsen, az önmagáért beszél.

Zseniális: 

 

TE MEGADTAD VOLNA? - videó

Trollfoci
2019.04.18.

A videóbíró bevezetése egyre több drámai jelenthez vezet a fociban, de talán a tegnap esti Sampion Liga meccsen történt az eddigi legkeményebb eset. A 93. percben továbbjutást érő gólt vontak vissza úgy, hogy már több tízezer ember örült.

A Manchester City játékosa - látszólag - ellenféltől kapta labdát, így bár lesen volt, az nem számított. Aztán kiderült, hogy egy csapattársán is megpattant a játékszer útközben, így érvénytelen találat született. 

Nyilván ez már semmit sem számít, de aligha volt tudatos a hazai spíler mozdulata. Ennek ellenére a gólt elvették. 

Azért reméljük, hogy a megyeiben sohasem vezetik be a VAR-t, mert egy ilyen eset után, a hazai szurkolók a bódéval együtt vernék szét a sporikat, az biztos!


SZENT KARIUS! MI VOLT EZ?! - videó

Trollfoci
2019.04.17.

Szegény embert még az ág is húzza: nem elég, hogy szegény Manchester United ugyanúgy Eurépa Ligás helyen áll, mint Zsótér az Újpesttel, még a kapusuk is ilyeneket művel.

Biztos a legtöbb esetben jó portás ez a Deheja, de hát ezt azért drága nagyanyánk is fogta volna, ahogy mondani szokás, két cekkerrel. Mi lett volna, ha Messi még egy ILYEN cselt is megereszt, nem csak úgy simán ellövi...

Az idei Karius-díjas "védés" eddig ez:

GYURCSÓ: GYÖNYÖRŰ CSEL UTÁN GÓLPASSZ! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.16.

Gyurcsó Ádám és csapata, a Hajduk Split a Lokomotiva Zagreb ellen lépett pályára. A meccset eldöntő egyetlen gólban pedig oroszlánrészt vállalt a magyar szélső.

A gólpassz igazából már csak ujjgyakorlat volt Gyurcsó mozdulatsorának végén, mert a látványosabb fele előtte történt. Úgy beültette szegény védőjét a hintába, hogy ha ad a kezébe egy vattacukrot, akkor teljesen a búcsúban érezhette volna magát.

Következik a Gyurcsó-féle lánchinta:

Ezeket a cikkeket olvastad már?