Blogolj!

CSATT!!! - FÉLIDEI ELIGAZÍTÁS - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.28.

Ehhez a törökországi felvételhez hasonlóan képzeljük el a hátrányban levő, rosszul játszó megyei csapatok félidei eligazítását is. 
Reméljük, Walesben Rossinak nem lesz ilyesmire szüksége!

EKKORA BUNDÁT MÉG NEM LÁTTÁL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.25.

Röviden összefoglaljuk a Konyaspor legutóbbi, török bajnokságban játszott meccsének kezdetét:

-Te Kirintili (ő a kapus)! Az van, hogy meg kéne bundázni a meccset,
 de úgy, hogy ne legyen feltűnő!

-Rendben, megpróbálom...

13 másodperc múlva:

MOCSOK NAGY GÓLLAL NYERTEK GULÁCSIÉK! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.24.

2-1-re győzött és ezzel csoportja élére állt a Sampion Ligában Gulácsi és Orbán csapata. A győzelmet pedig az alábbi, hatalmas Sabitzer gólnak köszönheti a RB Leipzig.

Talán nem merész kijelenteni, hogy jó eséllyel pályázik a srác a jövő évi Puskás-díjra. Mekkora kifli!

ÍGY LEHETSZ OTT AZ ÚJ PUSKÁS MEGNYITÓJÁN

Trollfoci
2019.10.23.

November 15-én átadják a magyar labdarúgás új szentélyét: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel megnyitja kapuit az új nemzeti stadion. Az MLSZ pedig most összeszedte a Puskás Aréna első meccsére vonatkozó fontos információkat.

“A teljesen újjáépített Puskás Aréna igazán méltó mérkőzéssel nyitja meg kapuit a szurkolók előtt: a november 15-én, 19.00 órakor, Uruguay legjobbjai ellen játszott első meccs egyben Gera Zoltán, 97-szeres válogatott játékos, az U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Marco Rossi segítőjének búcsúmérkőzését is jelenti.

A jegyértékesítés első szakasza (elővásárlási időszak):

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjaiválthatják meg a jegyüket a mérkőzésre 2019. október 25-én, 10 órától. Egy szurkoló hat darab jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat jegy tulajdonosának klubtagnak kell lennie. Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.huweboldalon.

Az elővásárlási időszak letelte után is érdemes klubtagként megvásárolni a belépőjegyeket, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a teljes jegyvásárlási időszak alatt 15% kedvezményben részesülnek.”

Személyesen is vásárolható jegy, de csak a kiemelt jegyirodákban (lista az MLSZ oldalán).

“A jegyértékesítés második szakasza:

Október 28-án, hétfőn reggel 10 órakorindul a jegyértékesítés következő szakasza, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé tesszük. A viszonteladói pontok listája ittérhető el.

A mérkőzésre a megszokott módon a személyes adatok megadásával lehet megvásárolni a publikus forgalomba kerülő jegyeket. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, az adatok az online felületen megadhatók.

A jegyek átírására egyszeri 1500 forintos díj ellenében, legkésőbb a mérkőzés előtt 72 órával van lehetőség. A névátírás utalványt ugyancsak a megújult jegyértékesítési felületen lehet megvenni.”

2019.11.15. 19:00

Magyarország - Uruguay

KAPUFÁS MAGYAR BOMBÁVAL NYERT A DAC! - videó

Trollfoci
2019.10.21.

2-1-re legyőzte az Aranyosmarótot és ezzel tapad a második helyezett Zsolnára a DAC a szlovák bajnokságban. Ehhez pedig Vida Máté egy csodás lövéssel járult hozzá.

A jókora rakétát kb. 20 méterről engedte el a magyar válogatott középpályás, ami végül a kapufa tövéről vágódott a hálóba. A gól egyébként egészen vidás volt, ugyanis a gólpasszt Vida Krisztopher adta. 

Vida Mátétól egyébként Wales ellen se bánnánk egy ilyet, ha bekerül a csapatba novemberben...

NEM SOK ESÉLYT AD A KIJUTÁSUNKRA A VEZETŐ OLASZ SPORTLAP

Trollfoci
2019.10.18.

A La Gazzetta dello Sport című nagy hagyományokkal rendelkező olasz lap cikkezett a Eb-re való kijutási esélyekről, így a magyar válogatottról is. Százalékos esélylatolgatásra is vállalkoztak, és nem mondhatni, hogy favoritnak számítunk náluk.

Az olaszok szerint, ahhoz képest, hogy jelenleg továbbjutást érő helyen állunk és egy győzelemmel már az Eb-re jutnánk, csak 30% a sanszunk erre. A horvátoknak ezzel szemben 80, a szlovákoknak 50, míg soros ellenfelünknek, Walesnek 40% esélyt adtak.

A cikkre egyébként a válogatottnál Rossi segédedzőjeként dolgozó Giovanni Costantino is felfigyelt, aki csak a "Majd meglátjuk..." megjegyzést fűzte a cikkhez.

A MAGYAR-AZERI BÍRÓJA ELLEN TÜNTETTEK AZERBAJDZSÁNBAN - KÉPEK

Trollfoci
2019.10.17.

A Nyugaton már megoldották portál ír arról a voetbalprimeur.nl holland lap alapján, hogy igen nehezen teszik túl magukat az azeri futball fanok a vasárnap este történteken. Olyannyira, hogy demonstrációt szerveztek a holland bíró(k) ellen.

A magyar-azeri meccsen - ki ne tudná - szabályos góltól fosztotta meg a néderlandus spori a vendégeket. Ezen való felháborodásuknak azóta igyekeznek minél több fronton hangot adni. 

A képen látható tüntetők pl. azt tudatták a világgal, hogy a holland sajtot pl. szeretik, de a tulipános ország bíróit inkább küldjék máshova...

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri

10 ÉVES A VB-BRONZ! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.16.

Tíz évvel ezelőtt, 2009. október 16-án szerzett bronzérmet a magyar U20-as labdarúgó-válogatott az egyiptomi világbajnokságon. Az Egervári Sándor szövetségi edző vezette fiúk Costa Ricát verték a kisdöntőben.

A bronzmeccs igen izgalmasan alakult, hiszen a magyar fölénnyel telt első félidő után a közép-amerikaiak egyből megszerezték a vezetést, amit a rendes játékidő végéig meg is tartottak. Akkor azonban Németh Krisztiánt lerántották a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Koman Vladimir belőtte.

Jöhetett a büntetőpárbaj, amelyben az ihletett formában védő Gulácsi Péter három costa ricai lövést is kiütött, és ezzel gyakorlatilag megszerezte a csapatnak a bronzérmet. 

Annyit még a történeti hűség kedvéért meg kell jegyezni, hogy Costa Rica nagyjából ezekkel a játékosokkal 5 évvel később vb-negyeddöntőt játszott, míg nálunk középtávon Koman és Németh, míg hosszútávon egyedül Gulácsi lett meghatározó játékos. A mostani felnőtt csapat bő keretébe utóbbi kettőn kívül már csak Varga Roland és Kovácsik Ádám szokott bekerülni.

HÁBORGÓ AZERIEK? AKKOR MIT SZÓLJON EZ A CSAPAT?! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.15.

Totális felháborodással fogadták - teljesen jogosan - az azeriek, hogy az ellenünk játszott vasárnapi meccsen nem adták meg a góljukat. Most mutatunk egy olyan esetet, ami még annál is sokkal gázosabb bírói szempontból.

Egy horvátországi meccsen büntetőhöz jutott az egyik fél. A rúgójátékos be is varrta a kapufa mellé a tizit, ám végül a jó helyezés lett a veszte. A háló ugyanis lyukas volt, a labda átrepült rajta. A bíró ezután, teljesen meglepő módon nem középre mutatott és utasította a hazai csapatot a háló megjavítására, hanem elkezdte meghallgatni az őt győzködő játékosokat.

A vége pedig az az elképesztő döntés lett, hogy a labda nem volt bent! 

HA VERJÜK WALEST, KINT VAGYUNK!

Trollfoci
2019.10.14.

A tegnapi rettenetesen végződő meccs értekelését az esti utolsó posztjainkban elvégeztük, így most ezt átigranánk. A lényeg, hogy saját kezünkben a sorsunk!

A kedvezően alakuló eredményeknek hála, az utolsó (más csapatoknak utolsó két) forduló előtt második, továbbjutó helyen áll a magyar válogatott az Eb-selejtező csoportjában. Ezt a helyet pedig meg is tarthatja, ha nyer Walesben.

Persze akkor is van esélyünk, ha az azeriek verik a szlovákokat, meg Walest, de ezt ugye nem is ennél tovább veséznünk.

Szóval nyerni kell Bale-ék ellen, és akkor vagy a horvátok, vagy a szlovákok mögött megyünk az Eb-re.

Ilyen jól régen álltunk az utolsó meccs előtt. Nem kéne kihagyni ezt a gólhelyzetet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?