Blogolj!

EZÉRT RÁNTOTTA LE AZ ELLENFÉL GATYÁJÁT KIRÁLY

Trollfoci
2019.02.19.

Amint azt a vasárnap nálunk megjelent videón (lent) láthattátok, Király Gábor a Haladás - Mezőkövesd meccs végén, mikor is felment csapat szögletéhez az egyenlítés reményében, lerántotta a kövesdi csatár nadrágját. A Borsnak elmondta, hogy miért.

Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat. A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz, a Bundesligában és a Premier League-ben is előfordult, hogy ezzel az eszközzel éltem. Ez csupán egy kis csibészség, így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni."

Tehát kiderült, hogy teljesen komoly volt a dolog, nem pedig poén. Nem igazán tudjuk, hogy így nem még kínosabb-e az egész.

A Haladás 10 ponttal, gyakorlatilag reménytelen helyzetben utolsó az MB1-ben.

A "P*CSÜKET" MUTOGATTÁK A SZLOVÁK SZURKOLÓK

Trollfoci
2019.02.18.

Ez a poszt olyan lesz, mint a szlovák történelemkönyv, illetve a képen látható úriember nemi szerve: RÖVID...

Ha valaki kíváncsi az eredeti fotóra, eláruljuk, hogy ott sem hosszabb... :)

ITT!

TÖMEGVEREKEDÉS A LÓVERSENYEN!

Trollfoci
2019.02.18.

"Nyugaton már megoldották!"-halljuk számtalanszor a már szállóigévé vált mondatot. Az fotelből kapcsolgató átlagember, aki minden hétvégén leül megnézni kedvenc szigetországi csapatának a mérkőzését, még csak nem is sejti, hogy Britanniában továbbra is komoly probléma a huliganizmus. Igaz mostanában túlnyomórészt nem a pályán, vagy a lelátókon püfölik egymást az ángliusok, habár erre is van példa elég, hanem az stadiont övező területekre szorult ki az erőszak.

Hogy ez nincs így, sületlenségeket beszélünk? Elég csak felmenni a legnagyobb videómegosztó portálra és a megfelelő keresőszavakkal arcunkba csapódnak olyan botrányok, balhék, melyek magyar pályákon emberemlékezet óta nem voltak.

Na de nem csak a focipályákon esnek egymásnak a szigetországi férfiak, hanem olyan helyeken is, amelyről nem is gondolná az ember.

"A lényeg, hogy a lóversenyeken leginkább a társadalmi elit, az arisztokrácia krémje, kifinomult, elegáns emberek gyűlnek össze, ahol a szofisztikált megjelenés és viselkedés elengedhetetlen. Így történt ezt tegnapelőtt délután is a rangos Haydock Park-i versenyen."-írja egyik kedvenc facebookos oldalunk a Nyugaton már megoldották

Nem tudjuk, hogy mi volt a kiváltó ok, talán, hogy Alamuszi Csigavér nem jött be a befutóra, de annyi bizonyos a felvételeket látva, hogy szépen egymásnak esett az arisztokrácia:

ASHLEY YOUNG FELK*RTA A KERÍTÉSRE DI MARIAT...

Trollfoci
2019.02.13.

A tegnap esti, sima vendégsikerrel végződő Bajnokok Ligája összecsapásnak külön pikantériája volt, hisz az argentin Di Maria megfordult korábban a vörös ördögöknél is. Szüntelenül szidták a manchesteri szurkolók a játékost, dobálták, inzultálták, amelyre két gólpassz formájában adott csattanós választ.

Nem szeretnénk ítélkezni Ashley Young megmozdulása felett, megteszik azt helyettünk a közösségi oldalakon az elvakult fotel fanatikusok, miszerint szándékos volt-e a junájtíd spílerének lökése, illetve csak egy sima test a test elleni küzdelmet láthatunk, amelynek a vége csúnyább is lehetett volna, hisz Angel Di Maria úgy vette le a nézőket a pályától elválasztó korlátot, mint Pista bácsi a Tátika presszóban a deci kevertet.

KITETTE A NEMI SZERVÉT EGY KÖZÖSSÉGI OLDALRA

Trollfoci
2019.02.12.
Folytatódott a Notts Countynál az általunk is megírt pénisz-botrány! A Lincoln FC szurkolói ugyanis óriási felfújható falloszokat emeltek a magasba a Notts elleni bajnokin, ezzel emlékeztetve, hogy nemrég a nottinghami csapat elnöke, állítólag véletlenül, a saját nemi szervéről posztolt képet Twitteren.

"Elnézést kérek a családomtól, a barátaimtól és a kollégáimtól. Nyilvánvalóan egy véletlen baleset volt, amiért már megbűnhődtem." - nyilatkozta az azóta lemondott Notts-elnök, Alan Hardy.

Az angol szövetség egyébként, miután megvizsgálta az ügyet, úgy határozott, hogy nem tesz további lépéseket, nem szab ki büntetést senkire.


EGYETEK SZ@RT!!! -üzentek a drezdai szurkolók

Trollfoci
2019.02.12.

A Dynamo Drezda szurkolói sosem mennek a szomszédba egy ötletes megmozdulásért,  koreográfiáért.

Ez történt a Bundesliga 2., 21. játéknapján is, ahol a tavaly kiesett Hamburggal találkoztak. A hamburgi csapat, mondhatni őskövületnek számít Németországban, ezért becézik dinóknak őket és a csapat kabalafigurája is egy kék dinoszaurusz formájában járja rendre körbe a pályát és sarkallja szurkolásra a meccsre kilátogató közönséget.

A Dynamo szurkolói szó szerint szartak a hagyományokra, a nagy múltú csapatra és ötletes koreográfiájuk kiválóan tükrözi, hogy mennyire tisztelik és szeretik a hamburgiakat. 

A felvételeken is látszik, hogy konkrétan egy 4 méteres fekáliát tuszkoltak le a Flinstones családból ismert rajzfilm figura Dinó torkán, ezzel jelezvén, hogy magasról szarnak a patinás klubra. 

Drezda már rég megérdemelne szurkolói miatt egy Bundesliga 1-et, de folyamatosan a középmezőnyben tengődik a csapat, ahogy tegnap is kikaptak 1:0-ra, azoktól akiket "szájba szartak".

ISMÉT GYALÁZKODTAK A ROMÁN SZURKOLÓK! - kép

Trollfoci
2019.02.11.

A hétvégi Sepsi OSK - Dinamo Bukarest (0-1) meccs újfent nem múlt el atrocitások nélkül. A vendég táborban újabb magyar ellenes rigmusok hangzottak el, és egy autonómiát támadó felirat is kifeszítésre került.

A szentgyörgyi csapat kummünikéjét változtatás nélkül közöljük:

A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások. A Bukaresti Dinamót elkísérők drukkerek egy része minden korábbi esetet felülmúlóan gyalázkodtak, emberi és nemzeti méltóságukban megalázva a Sepsi OSK-hoz tartozó embereket. Valamennyi arra hivatott fórumon és a nyilvánosság előtt is tiltakozunk a történések ellen, és az eddigieknél jóval határozottabb fellépést sürgetünk az illetékes szervektől a hasonló megnyilvánulások visszaszorítása érdekében.
Fontosnak tartjuk pontosítani: a Sepsi OSK–Dinamo mérkőzést megelőző technikai ülésen a klub sportigazgatója, Bokor János többször is felhívta Aron Huzu játékvezetői megfigyelő, Ionuț Coza negyedik játékvezető és Cătălin Popa, a Labdarúgó Liga küldöttének figyelmét a várható attrocitásokra. Azt kérte, hogy bármilyen hasonló esemény alkalmával érvényesítsék a szabályokat, szükség esetén pedig állítsák meg a mérkőzést. A tévéközvetítések révén is egyértelmű nyilvánosságot kapó gyalázkodó skandálások és feliratok megjelenése ellenére sem a játékvezető, sem a megfigyelő nem tartotta indokoltnak a mérkőzés megszakítását. 
Kérjük, hogy a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) és Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) mindezek ismeretében elemezze a történteket, és hozza meg a megfelelő intézkedéseket.
Állásfoglalásunkat eljuttatjuk valamennyi illetékes testülethez és a sajtó képviselőihez." 

(idézet és kép: Sepsi OSK Facebook)

"Csak Románia, csak a bukaresti Dinamo!
Autonómia nélkül a román országrészeken!"

NYOMJAD, MARADONA! NYOMJAD! - videó

Trollfoci
2019.02.11.

Diego Maradona, saját elmondása szerint, megtisztulása jegyében érkezett edzőnek a mexikói drogpiac fellegvárának környékére. A másodosztályú Sinaloai Aranyhalak csapatának menedzsereként, 4 meccs után végre része lehetett egy kis sikerben, amit meg is ünnepelt tisztességgel.

Hogy állt-e bármilyen szer befolyása alatt az argentin legenda, azt nem tudjuk, de a táncot, amit a videón láthattok, megirigyelhetné Bódi Guszti és a nagyecsedi Fekete Szemek tízszer, plusz Lagzi Lajcsi meg az egész Dáridó!

HOVA IGAZOLJON SZOBOSZLAI? - szavazás

Trollfoci
2019.02.08.

Múlt héten mi is posztoltunk arról, hogy egy elhagyott lista szerint Szoboszlai Dominik, az utánpótlás válogatottjaink oszlopos tagja, szerepel a Juventus vezetőinek célpontjai között. Nos, azóta újabb topligás csapatnevek is felmerültek...

A héten szabadrúgásspecialistánk nevét kapcsolatba hozták ugyanis az Arsenallal és az Interrel is, de állítólag a Bayern München szintén figyeli a játékát.

Mielőtt belemennénk, hogy "melyik bajnokságba illene", kérdés, hogy (ha igazak is ezek a pletykák) érdemes lenne-e egyáltalán most váltania Szoboszlainak? Hiszen épphogy bekerült a Salzburg EL-keretébe, megalapozhatja az ottani stabil csapattagságát. 

Ti mit gondoltok?

HOVA IGAZOLJON SZOBOSZLAI?

Szavazok

JEGYÜZÉREK: ÖTVENEZER A SZLOVÁK-MAGYAR MECCS!!! - kép

Trollfoci
2019.02.07.

Tegnap reggel 8 órától kezdte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség árusítani a belépőket a Szlovákia- Magyarország Eb selejtező mérkőzésre. Hatalmas várakozások előzték meg a jegyigénylést, voltak, akik még szabadnapot is vettek ki, hogy tiketthez jussanak. Egyesek több latoppal, telefonnal készültek, mások a hagyományos sorban állást választották.

Reggel 8 óra után pár másodperccel, ahogy az várható volt, az MLSZ szerverei, amelyek leginkább egy nagy zsák krumplihoz hasonlíthatóak, - mert körülbelül annyi hasznos munkát végeznek el - összeomlottak. Teljesen belassult, olykor leállt az oldaluk, hibaüzenet-hibaüzenet hátán.

Minden bizonnyal tudták a szövetségnél, hogy mekkora érdeklődés lesz, tehettek volna valamit, hisz ha csak a klubok által befizetett büntetések összegét nézzük, annak töredékéből csak futná egy olyan rendszerre, amely akadálymentesen ki tud szórni 2000 darab jegyet.

Rengeteg olyan fanatikusnak nem jutott jegy, akik igazán megérdemelnék, hogy ott legyenek a nagyszombati lelátón és buzdítsák a magyar válogatottat. Viszont természetesen a jegyüzéreknek (link) jutott és már most hatalmas haszonkulccsal dolgoznak különböző internetes oldalakon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?